Přejít na obsah

Technicolor TC 7200 zkušenosti


Návštěvník ThomasM

Doporučené příspěvky

Návštěvník warman
mate někdo zkušenost s DMZ u tohoto modemu? mam nyní cisco tam se nastavi DMZ pro určitou IP, a u DHCP se nastavi ,aby tuto IP prirazoval vždy komkretnimu zarizení podle MAC adr. . no a toto poslední mi u technicoloru chybi, tzn. , ze ta DMZ muze byt pokazde u jiného zarizeni a tim padem to pozbyva smyslu .

??? da se to nejak obejit??

Stalo se ti, že DMZ se přiřadilo k jinému pc, nebo je to jen tvoje doměnka tvořena na tom, že nelze přiřadit IP k MAC? :-) Jinak, jde tam nastavit poměrně velký limit, kdy vyprší adresa přiřazena DHCP serverem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mam nyní cisco a to rezervovat IP pro MAC , u technicoloru jsem tuto funkci nenasel. Dotazoval jsem se pro jistotu známého , který dela sítare a ten mi to tak odsouhlasil. protože je DMZ pridelovana k IP, tak není jiste, ze zarizeni obrzi od DHCP serv. porad stejnou IP, zvlast , když se celovy počet zarizeni meni

  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník warman

Nojo, ale co když ti při aktivaci DMZ automaticky přiřadí IP k MAC? ;) měl jsem DMZ zaplý cca týden (možná 2) a jinou IP mi to k pc nepřidělilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všem,

 

četl jsem skoro celé vlákno a pořád z toho nejsem moudrý... potřebuji u TC 7200u nastavit u svých pc/ntb/mobil/tablet - IP adresy tak, aby se mi přihlašovali každá pod jasně mnou určenou. Poslední dobou mi vypadává wifi a nevím jestli to je přechodem na W10 nebo se mi zařízení mezi sebou hádají. Bohužel si nevím rady. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zařízení se mezi sebou "hádat" nebudou, spíše se to může hádat s wifi sítěmi od sousedů.

Bohužel ten modem neumí přiřadit IP k MAC. Je ale možnost nastavit na jednotlivých zařízeních (pc, ntb...) ručně pevné IP adresy (samozřejmě ve stejné podsíti a tak, aby byly mimo rozsah DHCP serveru na modemu). Ale je to dost nepohodlná varianta. Já to třeba mám vyřešené tak, že modem běži v bridge módu a za ním mám teprve svůj pořádný router, který tyhle základní věci umí :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník sarmen10

Dobry den, mam dotaz a snad to patri sem - Technicolor TC 7200, ponevadz: V mobilu (samsung ace galaxy - froyo 2.2) mam aplikaci ivysilani od ceske tv a vzdy me to napise at nastavim na wifi port 554 rtsp ze se nelze pripojt, ale mam tuto aplikaci i na mobilu (samsung duos - ice cream 4...) a take na tabletu (my audio - jelly bean4...) a u obouch se pripojim normalne. Tak nevim jestli je ten problem ve wifi a nebo v tom mobilu. Dekuji za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Modem mi na wifi podle speedtestu jede 40/20 ačkoliv můj tarif je 200/20. Pokud notebook připojím k modemu přes kabel, tak je rychlost stahování 200mbps, ale přes wifi je download max 45mbps na všech zařízeních (3 pc) na kterých jsem to zkoušel. Je modem na výměnu nebo s tím lze něco udělat v nastavení?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lada-vir

lol tak toto je bez komentare.

 

Co chces reklamovat ? po WiFi ti to nikdy nepojede tech 200 a za 40 muzes bejt rad jestli mas zarizeni 2.4Ghz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No před změnou tarifu (60/5) jsem přes wifi stahoval 60mbps (modem + vlastní wifi router), takže mi příjde celkem zvláštní, že teď mám být spokojený s 40mbps u tarifu 200/20. Já bych očekával, že UPC dodá k tarifu adekvátní modem, který zvládne tarif který jim člověk platí, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...