Přejít na obsah

Ukončení doplňkových služeb


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Návštěvník Retiree

Je to sice v  příloze vyúčtování, ale zveřejnění neuškodí...

Spoiler

Vážený zákazníku,

v rámci sjednocení našich technických systémů nás čekají důležité  změny v nastavení UPC produktů  a služeb. Díky tomu vám budeme moci přinést nabídku těch nejlepších mobilních služeb, internetu a televize.   Proto, prosím, věnujte svou pozornost následujícím informacím.

Ukončení podpory e-mailových schránek

Ke dni 31. 8. 2020 dojde k ukončení domén upcmail.cz, chello.cz, karneval.cz, mistral.cz, mbox.dkm.cz.

Na některé z nich možná používáte i e-mailovou schránku, jejíž podpora bude ke stejnému datu také ukončena.

Abychom vám změnu co nejvíce usnadnili, připravili jsme pro vás na webové stránce www.upc.cz/spojeni několik důležitých kroků, které je třeba při přechodu na jinou e-mailovou schránku udělat. Věříme, že vám následující přehled pomůže a přechod na nový e-mail snadno zvládnete.

Chodí vám od nás na tento e-mail Vyúčtování nebo jiné důležité zprávy?

V tom případě nám nezapomeňte nahlásit svůj nový e-mail, kam vám budeme moci Vyúčtování posílat. Udělejte to, prosím, co nejdříve jedním z následujících způsobů. Pokud tak neučiníte, budeme vám muset namísto elektronického Vyúčtování zasílat tištěné, které je zpoplatněno dle aktuálního ceníku.

Jak na to:

»    Rychle a jednoduše v samoobsluze Moje UPC. V nabídce Můj účet můžete svůj kontaktní e-mail upravit.

»   Telefonicky s operátorem na čísle 241 005 100, pokud máte smlouvu na rodné číslo, nebo na čísle 241 005 200, pokud máte smlouvu na IČO. Linka je vám k dispozici od pondělí do pátku v čase 8–19 h.

Ukončení dalších služeb

K 30. 6. 2020 dojde také k ukončení webového prostoru members.upc.cz. Pokud službu využíváte, přejděte, prosím, na volně dostupná řešení.

K 31. 8. 2020 ukončujeme službu Wi-Free, bezdrátovou síť, kterou mohou zákazníci UPC Internetu, kteří se k této službě zaregistrovali, využívat mimo svou domácí Wi-Fi síť.

Více informací najdete na adrese www.upc.cz/spojeni.

Máte právo ukončit smlouvu ke dni nabytí účinnosti výše uvedených změn týkajících se služeb upcMail, webového prostoru a Wi-Free, a to bez sankce, jestliže tyto nové podmínky nebudete chtít akceptovat.

 

Děkujeme za pochopení.

Hezký den, váš Vodafone

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mrzi me to Wi-Free. Dal jsem to mamce, aby nemusela platit zbytecny net a muzemr pouzivat Viber, nebo WhatsApp, pripadne si hleda JŘ, ale na ty ji staci tech par MB co ma jako FUP. 

Snad Vodafone vymysli neco podobneho

  • Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@kraftwerk007Je třeba si uvědomit, že je to služba, kterou vlastní původní majitel UPC a ten ji ukončuje (když většinu svých aktivit v EU prodal). Takže za to Vodafone asi tak úplně nemůže. Teoreticky se mohl domluvit na odkoupení a placení licenčních poplatků, ale v dnešní době, kdy i v EU čerpám data ze svého standardního datového balíčku, je Wi-Free bez své největší výhody. Po ČR je tolik volných Wi-Fi, že když člověk nemá data a potřebuje nutně na internet, vždy něo v okoléí najde (když je ve městě).

@kotasekBudu též končit. SMTP směle nastavte dle poskytovatele emailu. https://napoveda.seznam.cz/cz/email/imap-pop3-smtp/

@Adolf.ShitlerJe fakt, že mě ty různé registrace třeba na ostrovech vždy štvali. Doufám, že po vystoupení z EU tam budu moci stále využívat data z domácího balíčku, abych nemusel u každé Wi-Fi projím registracemi a přihlašováním.

@TubeČímž jste porušil podmínky používání této služby ... 😎

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Marek-26pokud máš vlastního poštovního klienta, jak je to s těmi SMTP servery? Nebylo povinností providera poskytnout vlastní SMTP server? Dříve některé mailové služby vlastní SMTP server neposkytovaly (možná ani dnes, nemám přehled). Např. takový volny/centrum má omezení na použití vlastního SMTP serveru pouze z ČR/SR. Jak jsi jinde v zahraničí, jejich SMTP server tě odmítne. Na druhou stranu hledat nějaký SMTP server někde v hotelu v zahraničí je prakticky nemožné. Takže ti nezbývá nic jiného, než jít přes webové rozhraní.

Díky za vysvětlení.

  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...