Přejít na obsah

Nové stanice ...


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Návštěvník peno
Zkusím i zjistit upřesnění toho AMC a proč se to protahuje. Zatím.

čau , bylo by dobrý kdyby to už v HD nativu bylo , a doufám že i cz stopa bude aspoň v AC-3 , a videotok by mohl být aspoň tak jako i čt1 hd.Už se na AMC HD těším.

D

 

Prostorový zvuk na AMC HD na 70% nebude. Resp. se s ním zatím nepočítá. Přednější je CZ verze (grafika). Být vámi, očekávám podobnou kvalitu obrazu jako na AXN HD - čili slušnou, ale HBO HD to nebude. Přesto si myslím, že to bude fajn. Zvlášť když většina obsahu v nativu je, přestože je staršího data. Nicméně, toho opravdu starého obsahu začne postupně ubývat a bude nahrazován obsahem novějším.

No bezva, takže zvítězil populismus (zbytečné české nápisy) nad kvalitním zvukem. Bohužel u nás naprosto normální, přitom na západ od našich hranic by si už dneska nikdo nedovolil spustit HD kanál bez kvalitního prostorového zvuku. Pravda, AMC v tom není samo, HBO 2 a Comedy mají v DD jenom anglickou stopu, ne českou, Cinemaxy dodnes nic, stejně jako Film Europe HD a asi největším zklamáním je pro mě Nova Sport 2, který nejen že nemá DD, ale ani originální stopu, která je na Nova Sport 1. Ale co se budu rozčilovat, prostě typický český bordýlek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není vyloučené, že časem pak DD2.0 či 5.1 (i když bych spíše počítal s tím 2.0) na AMC HD bude. Ale pokud chce AMC konkurovat HBO, jakože chce, musí se nejprve 100% počeštit právě jako HBO. A k tomu by mělo dojít +- se spuštěním HD, které bude už brzy. Pro tebe jsou české nápisy možná zbytečné, ale uvědom si, že dříve či později je bude muset zavést prakticky každý trochu serióznější placený kanál, která u nás zatím vysílá v evropské verzi a chce maximální zásah. Udělájí to i Nickelodeon, Disney Channel, MTV, Discovery Channel, Nat Geo Wild, History a později možná i další. A co se HBO2, Comedy a Cinemaxů týče... to nezávisí na české pobočce, ale na maďarech. S Novou Sport 2 ale souhlasím.

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
Návštěvník Athlon

Po letech se mění i programy v nabídce mini (15 programů)

UPC express na Regiony+ a v sobotu na nova cinema (je tam 2x)

JHTV na Barrandov plus (bez zvuku). snad to opraví.

Mám analogovou CRT tv bez STB.

 

Doufám, že zrušení JHTV nemá nic společného s únosem:

http://www.lidovky.cz/policie-zverejnil ... ranici_ele

 

Mgr. Miroslav Dobeš - obchodní ředitel

Pavel Kofroň - programový ředitel

Upraveno uživatelem Athlon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia

hpfunny

 

Ve Zlíně je v analogu jen Barrandov TV a nikdy tam další program Barrandova ani nebyl. Před pár dny dny tu odpojili 27 kanál s programem Prima COOL a zůstala tam jen Prima TV

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia
Netušíte někdo kdy UPC zařadí STV1 a STV2 v HD?

 

PetrS

 

Ze slovenských stanic nezařadí UPC asi nikdy nic zrovna tak jak nechtějí zařadit jakoukoliv další slovenskou stanici.

 

Přímo UPC odpovědělo 1.9.2015 jednomu uživateli na tento jeho dotaz "Dobrý den, bude zařazena do nabídky STV1 HD?" touto odpovědí "Dobrý den, zařazení slovenských programů v HD kvalitě nechystáme z důvodu omezené kapacity. Alena, UPC Facebook tým".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná až se povypíná víc SD klonů. Až do jednoho zmizej, bude místa zase dost. Animal Planet, Nat Geo Wild, History, Spektrum, Cinemax, Cinemax 2, HBO, HBO2, HBO Comedy, ČT1, ČT2, ČT Sport, Nova, Nova Cinema, Nova Sport, Fanda, Prima, Prima Cool, Barrandov, Kino Barrandov, Barrandov Plus, Eurosport, Eurosport 2, Filmbox. Ještě zbývá vypnout alespoň 24 SD programů, které už vysílají se stejným obsahem a jsou v nabídce v HD verzi. 24xprůměrně3,5mega=84mega. +-85mega je dost nového volného místa 8) Relativně. 8-10 nových HD stanic.

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...