Přejít na obsah

Nové stanice ...


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Jack_6428

 

Hlavně že Ti nevadí ty programy u kterých je jen angličtina, že? Ten kdo aspoň trochu umí používat mozek, tak musí polštině porozumět. V minulosti byla čeština s polštinou úplně totožná a až postupem času nastal samostatný vývoj.

 

Provozovatel stanice to vidí jinak a já i spousta dalších lidí taky :wink:

 

 

Když dojde na věc, tak Češi z Čech potřebují i dabing ze slovenštiny do češtiny. Dabing slovenských filmů do češtiny je jedině projev ubohosti českého národa a pokles jeho inteligence!!! Když někdo nerozumí ani slovenštině, tak tím pádem nikdy neporozumí ani polštině.

 

Většina programů, u kterých je jen angličtina, má k tomu důvod. A když se podíváš, které to jsou, zjistíš, že jich je velmi málo a většinou se jedná o zprávy, kde logicky čeština nikdy nebude. Konkrétně: CNN, CNBC, BBC World News, DW, Euronews, France24, Russia Today HD, TV5Monde, Arte HD, CCTV News, KBS World HD, CCTV4, CCTV9, VTV4, Netviet, Hustler HD, Hustler, Private TV, Comedy Central Extra, Extreme Sports, Nickelodeon HD, Discovery ID + ruské programy. Cca 22 stanic bez cz zvuku, z kterých 2 mají CZ titulky. Zbývajících cca 140 programů v nabídce cz dabing obsahuje. U většiny z těch 22 čeština nikdy nebude. A je jasné proč. U Comedy Central Extra, Extreme Sports, Nickelodeon HD a Discovery ID by CZ stopa být mohla a u posledních dvou by i být měla, protože byla dávno slíbena a protože má smysl. Ale u těch ostatních 20 chtít češtinu? Nebuď naivní. A hlavně, myslíš, že někomu u těchto konkrétních stanic chybějící čeština vadí nebo že ji čeká? Já myslím, že opravdu ne. Možná, že polštině rozumět je, ale čeština to není a jsme v ČR, kde je hlavním jazykem čeština. Jinými slovy hlavní vysílací jazyk následovaný angličtinou a dalšími jazyky. Kdyby to bylo jedno, tak si každý bude vysílat jak chce a v češtině by nikdy nebylo nic anebo bysme rovnou mohli přijímat polské verze všech stanic. Ale to asi logicky nejde, viď, když má každý trh svoje verze... A s tím dabováním slovenštiny do češtiny... To není ani tolik o tom, že by lidi nerozuměli (přestože to prostě je teď cizí jazyk), ale spíše o tom, že slovenský dabing za moc nestojí a lidi tady jsou na český dabing zvyklý. Ale když budeš kritický, o kolik filmů se jedná? Moc jich nebude, protože se na Slovensku ani tolik jako u nás netočí. Spíše se podívej, kolik zahraničních pořadů na Slovensku se vysílá v češtině. Proč? Protože ani jim se jejich vlastní dabing nelíbí a ten český je prostě lepší. Myslím, že to stojí za zamyšlení a je větší problém. Slovensko si bohužel svůj jazyk ničí samo, přestože za to úplně nemůže. A české televize ve slovenštině vysílat nebudou, protože se jim to nevyplatí protože na Slovensku všichni češtině rozumí a mají ji v TV radši. Je to začarovaný kruh tak trochu. Ale zpátky k Discovery. CZ zvuk byl u ID slíben a doteď nebyl dodán. Stanice je stále 4:3 a kvůli absenci češtiny nikdo na ni nekouká. Záměna za počeštěný a modernější ID Xtra se přímo nabízí. Je to skoro stejná stanice. Stejně se dost lidí na ID Xtra ptá. Nevidím tady problém. Stanice ID prostě nemá u nás budoucnost. A co se Nickelodeonu HD týče, tak tam měla být čeština už dávno. Byla slíbena a děti se na angličtinu koukat nebudou. Zvlášť, když na SD verzi čeština je. Tady to trvá z jiného důvodu. Discovery ale na ID prostě kašle. Teď už jim to došlo a než lít prachy do mrtvého brouka, stanice prohodí a ušetří. Ještě nějaký argument?

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz uz se tu nakouslo Discovery ID.

Byla tam vzdycky anglicka, polska a ruska jazykova stopa. Nyni jiz delsi dobu vidim 2 x anglickou, 2 x polskou a 2 x ruskou jazykovou stopu, ale misto polstiny je tam taky anglicka stopa. Je nejaky duvod, aby tam nebyla ta polska stopa (nebo ji nekdo vyradil)?

Vzdycky jsem to poslouchal v polstine, ted musim jenom v rustine.

  • -
  • -
  • Komplet
  • CA
  • OVA
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Budulman

Potvrzeno:

Vážení zákazníci,

jsme velmi rádi, že můžeme od 5. září přivítat v naší programové nabídce nový sportovní kanál Nova Sport 2. Samozřejmostí bude HD kvalita a dostupnost v naší aplikaci Horizon Go.

Program Nova Sport 2 nabídne například dění ze světa Ultimate Fighting Championship (UFC), rugby nebo také mezinárodní turnaje v šipkách. Na své si přijdou i fanoušci nejlepší basketbalové ligy světa NBA, které čeká nepřeberné množství zápasů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Akorát v poradně FB zase vědí kulový.

Nova Sport 211. 8. 2015 14:38

Dobrý den , zařadíte do vaší nabídky Nova Sport 2?

Nova Sport 212. 8. 2015 12:32

Dobrý den, lze to očekávat, ale zatím nejsou bližší informace. Takže prosím vyčkejte :) Péťa, UPC Facebook tým

  • Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník melda72
Nevíte někdo kam zmizela jednotka a dvojka v HD? (STV1,STV2) Jednotka byla určitě HD...

Sis to popletl se Skylinkem, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den, program Nova Sport 2 plánujeme zařadit od 5. 9. 2015 pouze v HD rozlišení. Bude dostupný v nabídce Standard, Komfort a v programovém balíčku Sport. Alena, UPC Facebook tým

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...