Přejít na obsah

Nové stanice ...


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Návštěvník YABAKA
technik

 

Když nepouštějí "centrálně", ale po jednotlivých hlavních stanicích, tak mě vysvětli proč v DVB-T není jihomoravská verze ČT1 ale česká čímž se dopouští aj nedodržení regionalizace podle zákona. Dále proč není do dnešní době ve Zlíně a v Otrokovicích v DVB-T TV Slovácko, když tam má dle UPC¨být minimálně již skoro rok!!! Hlavně že tam zabírá místo Hd verze Novy která jen převod s SD do HD a s HD to nemá vůbec nic společného. Dále proč je tam regionální televize.CZ která ani v pozemním DVB-T není. Rozhodně raději TV Slovácko než nějakou stupidní stanici regionalnitelevize.cz. Až budou v DVB-T od UPC všechny TV co se dají v dané lokalitě normálně přijímat, tak až potom mají zařazovat, regionálnitelevize.cz, CZ. HD+ a podobně.

 

Hlavně že v Praze je vše první a jede opravdu vše co má a kolikráte je tam aj něco navíc co tam nemá ani být.

A proč by tam měla bejt? ČT 1 JM jede volně v DVB-C, takže není co řešit. Navíc samotný DVB-T v kabelu je od prvopočátku deklarovaný jako doplněk pro další TV v domácnosti a nikoliv jako hlavní způsob příjmu kabelovky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Mám pocit, že ještě nikdo nezmínil:

Kino Barrandov (SD) DVB-T 514 MHz (samozřejmě namísto rezervy)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Pravdu díš, synu... :diky

Snad mě omlouvá to, že jaksi nemám zažito, že Digi Mini je totéž co DVB-T (?) a že v DVB-T není 26 multiplexů, nýbrž pouhých 6 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak DVB-T je určeno pro další Tv přístroje v domácnosti a ne hlavně DVB-C. Je snad logické abych měl DVB-T od UPC a ještě si musel na střechu dávat anténu jen kvůli tomu, že UPC nezařadí všechny CZ programy z pozemního vysílání dané lokality???

DVB-T je pouze bonus a levná konkurenční výhoda proti IPTV poskytovatelům. A druhá anténa je jen logický důsledek zrušení must-carry. Poděkujte svému poslanci.

 

Dále TV Slovácko se diví, že ho UPC ho nešíří v tom DVB-T (ani o tom nevěděli). Když se tu oháníte tím DVB-C, tak v tom případě je vlastně podle Vás to DVB-T úplně zbytečné.

Kdo jiný by se měl zajímat o šíření svého signálu než sám výrobce. Pokud o tom ta TV neví, je mi líto, ale prostě o Vás nemá zájem.

Druhá možnost je, že si řekli za náklady a šíření o částku, kterou UPC nebylo ochotno akceptovat. Spíš bych ale řekl, že jde o aktivitu UPC a TV je to jedno a vezme cokoliv a bude ráda, že nic nemusí dělat a jen si připíše koláček do svých reklamních grafů.

 

UPC tu není od toho, aby poskytovala služby svým zákazníkům, ale aby zhodnotila finanční prostředky svých akcionářů. K čemu ji nedonutíme, to mít nebudeme. Chcete něco, tak se snažte nebo dejte výpověď či mlčte.

 

Děkuji technikovi za jeho pomoc nám tady.

  • Kabel 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • V.Station 3.1, VTV STB 2G_A, 3xCAmodul
  • Hradec Králové
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Opět Ti dávám za pravdu... Frekvence 514 MHz je dle televizního kmitočtového spektra kanál K26 ve IV. televizním pásmu, což se číselně shoduje s aktuálním počtem kanálů/muxů/multiplexů standardu DVB-C v kabelové síti UPC. Těch muxů je skutečně jen 26, nikoli 27, jak zde kdosi tvrdí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Neplacený kanál Barrandov Plus odstartuje necelý měsíc po Kinu Barrandov.

Kabelový operátor UPC ho chce nabídnout i ve vysokém rozlišení. .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...