Přejít na obsah

Nové stanice ...


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Návštěvník Retiree

Pokud máš na mysli naposledy přidané, tedy multiplex 610 MHz a pokud jsi přešel na FP 240 Mb/s a nejedou, tak reklamuj. V opačném případě se smiř s tím, že je sledovat nebudeš. Vyjímkou je zatím promo Deluxe Music HD...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem například projevil takovou drzost, že jsem si dovolil mít internet od jiného providera, než božího UPC :lol: . A protože jsem s dosavadním providerem naprosto spokojen, nevidím důvod, proč se chovat poslanecky česky, tedy jako prase, a dosavadního providera trestat za nic a odejít od něj. Tudíž a protože se nechovám jako prase (na Západě nám zbytečně neříkají ŽUMPA), ale jako slušný člověk, tak jsem božím UPC trestán tím, že mám po ptákách ohledně těch HD kanálů.

Možná, že kdyby se takto čestně zachovala většina, tak prasata v UPC udělají změnu. jenom připomínám, že odebírám tu nejdražší TV položku: Supreme. A i přesto na mě česká (to je nutné zdůraznit - česká) pobočka UPC zvysoka se*e.

  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB Vodafone, modem Compal CH7465
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno

Brekot na nesprávném místě, komu se postup UPC nelíbí, tak buď může všechny služby ukončit a jít jinam nebo zkusit stížnost na ČTÚ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Diskutovat se sice může, ale nic se tím nezmění " -citace. Ale přeci když s něčím nesouhlasíme tak to jako máme držet ústa a jenom chválit? Právě proto se sem píší i nesouhlasné příspěvky. Navíc s tím příspěvkem plně souhlasím takže se klidně pod to podepíšu :). Jinak také nechápu smontovat televizní nabídku s internetem. To fakt vymyslela hlava ... škoda mluvit. Za druhé jsem dlouhodobý zákazník UPC několik let tuším, že zhruba 10, ale zajímavé je, že pro dlouholeté zákazníky nikdy nic nebylo a všechny akce ze strany UPC jsou pro "nové zákazníky". Takže taková je politika UPC.... Klidně bych si ten balíček připlatil, ale tahle jejich filosofie trochu pokulhává....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To sice chápu, ale co se týká mojí maličkosti tak si doufám tvrdit, že tolik mailů jsi jim nenapsal... sice je pravda, že ve velké většině je to jako když házíš hrách proti stěně. :thumbdown: Ale rozhodně když s něčím nesouhlasím tak to napíšu a ne jenom sem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno

Co se týká tvoji maličkosti, tak jsem nějak neregistroval, že bych na ni primárně reagoval. Ale i tak si stojím za svým, kdo chce něco skutečně změnit, tak přes diskuzní fóra cesta nevede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...