Přejít na obsah

.


Návštěvník .

Doporučené příspěvky

Návštěvník Retiree

Jednom bych doplnil, žádné karty na HD se nevyrábějí (i když je to asi technicky možné, ale pokrok byl rychlejší). Do televizorů se vkládají tzv. CA moduly (CAM), které spolu s vloženou smart kartou umožňují dekódování placených programů. CA modul je navíc s konkrétní smart kartou spárovaný, takže je nelze použít odděleně. Podobně jako CAM je i STB spárovaný s konkrétní smart kartou (na které jsou údaje o předplacených programech konkrétního zákazníka)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CA modul CI+ od UPC bude fungovať. Nebude Ti chýbať USB recocording? Ja by som sa pozrel radšej po menšej uhlopriečke, ale vyšsej modelovej rade. Tento televízor je v základnej X rade vyrobený na čo najnižsiu cenu osadený menej kvalitnými obvomi sparcovania siignálu. Pri SD formáte sa v obraze zjavujé artefakty ktoré signál neobsahuje. Nazval by som ho nekvalitná lupa. Pretože na ňom veľmi dobre uvidíš ako nekvalitne sa programy vysielajú. Doporučil by som P42GT50, alebo P42G30 (ak sa ešte dá kúpiť), ktoré majú NEO PDP panel, 600Hz spracovanie obrazu, Inteligent frame cration, Infinitive black, THX certifikáciu, USB recording a Viera cast (Internet conect). Samozrejme cena je vyšsia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

od modelovej rady .......20 z roku 2010 je spotreba plazmových TV takmer polovičná, už len o niečo väčšia ako u LCD. Hrejú sa minimálne. Parmetre televízorov z roku 2008 a 2013 sú takmer neporovnatelné, je tam obrovský progres. Najviac záleží na modelovej rade, ktorá je daná písmenami v oznaćení: C,X,S,U,G,V. čím vyšsia rada, tým lepšie osadenie kvalitnejśích obvodov a lepšie spracovanie a zobrazenie signálu. samozrejme aj bohatšia výbava. Doporučujem Ti pozrieť si živý signál niekde v predajni. Dobre je vidieť rozdiel v bežiacich titulkoch, či už ako scroll text (TA3) alebo zdola nahor (daj si pustiť blu ray disc).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...