Přejít na obsah

Tri karty UPC


Návštěvník difontaine

Doporučené příspěvky

Návštěvník difontaine

Zdravim, chcel by som doma pouzivat treti TV s modulom a kartou s digitalnym vysielanim. V UPC som zistil ze tretia karta sa neda dokupit (prenajat) ze je treba dalsiu zmluvu. V druhom byte mame tiez UPC, takze zmluvy mame dve. Ale na dve rozne adresy v jednom meste. Moja otazka znie, keby som si zobral kartu s modulom na zmluvu v druhom byte, bude fungovat doma na inej adrese? Da sa preniest ? Bude to mat nejake obmedzenia? Ma niekto skusenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník spasen

No nevím, já mám od UPC karty tři na jednu smlouvu, vše jsem kupoval prostřednictvím Lica obchodu a vše proběhlo bez jakýchkoliv problémů. Poslední kartu jsem kupoval v prosinci 2011, tehdy se karta u UPC koupit ještě nedala.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník difontaine

Vdaka za odpovede. Docital som sa ze karta je neprenosna. Zda sa mi ale ze obmedzenie na dve karty je podvod tej istej urovne ako preniest z druhej zmluvy kartu. Platit to platime. Povolene mame 4ks. Ale potrebujeme 3ks v jednom, a 1ks v druhom. A ano je to na SK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ritchi

Mam kupene od UPC dva CA moduly s kartami a skusal som jeden modul s kartou mimo bytu na ktory je uzatvorena zmluva a ta karta v pohode funguje,takze v tom problem nevidim.Problem je hlavne v tom,ze davaju na jeden pausal len dve zariadenia a po novom ti uz nepredaju zariadenia dve,ale iba jedno a ked chces druhe,daju ti ho za mesacny poplatok.Absolutne v tom nevidim logiku a zmysluplnost tohto kroku UPC je prinajmensom podivna.Co uz,ved je to UPC a tak to treba asi aj chapat a sme na slovensku kde sa da este stale nieco vyryzovat na rozdiel od Klondiku.

 

PS:CA moduly som kupil este za staru cenu 60€ a ked isli na dracku a ludia nebrali tie ich stb krabice,cenu zdvihli na 80€.V Cesku ho predavaju za 40€ co je dost velky rozdiel.V tejto suvislosti ma napada jeden nelichotivy privlastok pre tuto fa,s prepacenim "Kurvy nenazrane" :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník difontaine

Zajtra sa chystam do upc. Dufam ze modul s kartou kupim bez problemov. Nenazrane papule maju. Tiez som kupoval za 60, ked ich zacali predavat. Nebyt toho, ze maju Discovery(HD) a History(HD) ch. bez reklam (maju to tak tusim iba UPC a Skylink), davno by som upc zrusil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník upcman

kamarat sikovne vykyval s tym ich systemom. mal digital basic za 20,17 eur. tesne pred koncom viazanosti poziadal o ca modul za 80euro a nasledne poziadal o znizenie na platbu 13euro na analog. zaplatil 19euro poplatok za znizenie platieb ale digital mu ide nadalej. :lol: cez ca modul

 

ale inak upc ma slabu ponuku a navyse vianocnu ani ziadnu nema. hlavne ze uvadzaju vsade sumu 18,90euro za triple alebo 15 za dogital pritom tato suma realne ani nie je mozna. vsade natrepu ten handan 5000 alebo ca modul do prenajmu a navyse cize ta suma je 20,80eur a 16,90eur. tento rok ani poriadny kanal nezaradili. duck tv v hd sa im mozem viete co...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...