Přejít na obsah

UPC nabizi nový set-top-box Kaon KCF-SA700


Pavel m

Doporučené příspěvky

Jediné a momentálně nejlepší řešení je zakoupit si kabelový STB mimo UPC. Od UPC pak pouze pronajmout (zakoupit nelze) CI modul + kartu. Holt nepůjdou takové fičurinky, jako je např. videotéka. Ale hlavní je, že půjde to prioritní, co musí každý STB splňovat: bez nijakých překvapení si pustit TV, v klidu logicky přepínat mezi kanály, mít možnost si kanály nastavit do svého individuálního pořadí, jak já (a ne někdo u UPC) si přeji - tedy přání pro platícího zákazníka, jak on sám si určí, co chce a co ne.

Těch, co mají STB zakoupený mimo UPC, je nezanedbatelné množství. Většinou sem nic nepíší - nemají důvod, STB jim funguje dle svých požadavků, tudíž si nestěžují.

Pokud má TV kabelový tuner, je to vše ještě jednodušší. Nemusí být žádný STB. Pouze CI modul + karta.

  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB Vodafone, modem Compal CH7465
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Doja

Před cca. 2 roky jsem vyměnil 2ks Handan 5000 za tento Kaon. Jeden pro mě a druhý pro starší rodiče. Když jsem viděl, jak by bylo složité naučit starší rodiče ovládat nový Kaon, jsem ho odpojil, zabalil do krabice a uklidil do skříně. U svého Kaonu jsem postupně s přechodem na Horizon prostředí a dalšími update SW zjišťoval, jak jsou schopni relativně funkční zařízení zkurvi... A tak jsem po dvou letech vybalil druhý Kaon se starým firmwarem (před Horizonem) a musím říci, že jsem strašně rád, že má starý firmware. A to jsem také nadával po přechodu z Handan. Prostě se starým firmwarem nabíhá rychle, brilantní obraz, bezproblémový SW, atd.. Akorát musím při každém zapnutí zmáčknout Exit aby se neprovedl upgrade. No a ten updatovaný Kaon jsem zabalil do krabice a uklidil do skříně. Třeba ho za 2 roky vytáhnu až bude prostředí Horizon vyladěné:-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
...až bude prostředí Horizon vyladěné:-)

Omyl, ono už vyladěné je, ale ne pro potřeby uživatelů! Lidem od UPC jde přece o to, aby mohli kontrolovat co dělají platící uživatelé, případně je masírovat reklamou na nesmyslné "služby" a tahat z nich další peníze! Že ten krám nefunguje? Že jsou lidi nas..ní! No a co? Hlavně že platíte! :puker:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Dobry den, chci se jen zeptat vyplati se prechot ze starshi HD PVR boxu znacky Handan na tento? Ten Handan se mi uz docel seka, ted jsem zkusil tovarni nataveni a vymazat HDD, tak uvidime, ale preci jen uz jej mame par let, tak si rikam ze by vymena mohla prospet, ale protoze jsem min. rok testoval to jejich nove zarizeni pro HORIZON a internet, tak se trochu bojim aby to nebylo to same?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
Návštěvník dave67

Všiml jsem si jedné věci. Když je STB vypnutý, některé programy na TV s CA modulem kostičkují. Když STB zapnu, je vše v pořádku. Znamená to, že při zapnutým STB projde silnější signál?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...