Přejít na obsah

UPC nabizi nový set-top-box Kaon KCF-SA700


Pavel m

Doporučené příspěvky

Já mám vybrané programy uloženy a seřazeny v seznamu programů "Oblíbené". Když si načasuji sledování nebo nahrávání nějakého programu, tak po načasovaném nahrání se pokaždé seznam programů přepne na seznam všech kanálů a je nutné dálkovým ovládáním opět přepnout na seznam "Oblíbené". Dělá vám to taky tak? Začalo to dělat asi tak před půl rokem po jedné aktualizaci fw. Dříve jsem si to seřadil přímo v základním seznamu, takže to bylo bez problémů.

  • Basic
  • Super
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hranice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník rosini

Zdravím, o víkendu jsem poprvé zkusil přes tenhle STB nahrávat na externí HDD Western Digital a zjistil jsem zajímavý problém. Když jsem načasoval několik pořadů po sobě, nahrálo to vždy jen ten první ze seznamu a ostatní ne. Problém není s tím že by se překrývaly časy, problém je prostě v tom, že to nahraje pouze první pořad ze seznamu a ostatní ne. nevíte, kde by mohl být problém? Jinak připojení disku bez problémů, kvalita nahrávky taky v pohodě, ale pokud nebudu moct nahrát víc pořadů po sobě, je mi nahrávání na HDD k ničemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník rosini

Jak jsem psal výše, nepřekrývaly. Mezi nimi bylo několik hodin mezery. Stejný dotaz jsem vznesl na technickou podporu UPC, nepříliš překvapivě poradili vyresetovat STB do továrního nastavení, tak jsem zvědav, jestli to pomůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

S tímto set-boxem mám takové problémy, že uvažuji o přechodu k jiné společnosti, protože UPC jiný typ nenabízí a k opravě chyb v programování se nemá. Pro úplnost musím dodat, že pracovníci zákaznické podpory jsou velice slušní a asi dělají co mohou. Jen tak namátkou uvádím problémy:

 

-nefungují rychlé přesuny vpřed i vzad, zdá se, že posun postupuje po blocích, takže pokud chci vidět začátek filmu po reklamě, musím shlédnout i velký kus reklamy - tato vada je pro mne nejzávažnější, nedokážu nastavit přesné místo, odkud chci film prohlížet

-začátek nahrávání často ukončí přávě sledovaný film, musí se znovu nalézt ve zcela nepřehledném seznamu nahraných filmů a spustit (a to je zlepšení, před výměnou set boxu to vedlo k resetování), naštěstí funguje alespoň volba"pokračování"

-použití funkcí (např. pokus smazat něco ze seznamu nahrávek nebo pokus přidat ručně něco do seznamu požadavků na nahrávku, změna data při vyhledávání v programové nabídce a pod) často způsobí resetování přístroje (a tedy i zruší případné nahrávání v tomto okamžiku)

- naprogramovaná nahrávka se někdy bez upozornění neprovede - není to časté

- výběr seznamu mnou používaných kanálů se mi dost často nepodaří uložit - bez jakéhokoliv hlášení a musím vybírat znova třeba několikrát

-při změně času se mi neaktualizovaly některé naprogramované časy nahrávky - upozorňuji, že jen některé

-při sledování filmu obtěžuje neodstranitelné okénko s oznámením o začátku nebo konci nahrávání, naopak chybí okénko s oznámením o ukončení přehrávání - sledování nedokončeného filmu pokračuje bez přerušení na aktuálně nastaveném kanálu, někdy je to i zábavné navázání

 

Standardní pomoc technické podpory, abych se vrátila k továrnímu nastavení, už ani neberu vážně, nikdy to nepomůže. Set box mi už vyměnili, některé chyby zmizely (vím o jedné), jiné naopak přibyly. Myslím, že celý přístroj nebo jeho naprogramování je několik kroků zpět oproti předcházejícimu set boxu, který sice neuměl HD rozlišení, ale fungoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník mipo

Myslím, že ten nejlepší výrobek z dosavadního sortimentu UPC byl Handan CV 6000 DVR. Jediná vada byla v tom, že neumí HD. Jinak žádný z ostatních přístrojů, které kdy UPC mělo a nabízelo, se mu nevyrovnal. Možná i přílišná spokojenost klientů je důvodem, proč byl z nabídky vyřazen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to mam pro Vas jeste jednu desivou informaci.Kdyz jsem se vcera ptal techniku UPC,bylo mi sdeleno,ze novy setobox Horizon Box je silne poruchovy a to zejmena kvuli harddisku,jsou uz tak zoufaly,ze uvazuji,ze harddisk uplne vyndaji a bude se moct nahravat jen na vlastni disk pres usb.Coz je pro me neprijatelne a navic vime dobre jak tohle priserne funguje u toho maleho Kaona HD.Jsem z toho velmi zklaman.Zatim diky bohu,ze mam porad jejich nejlepsi pristroj Handan 6000,jedina vada je ze nema HD.Az odejde neni cim ho nahradit :-(

  • 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox.
  • Ústí nad Labem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...