Přejít na obsah

Vodafone TV oficiálně spuštěna


Návštěvník Lukáš Polák

Doporučené příspěvky

No, páky mám jako kterýkoli jiný zákazník se smlouvou, kterou podepsaly obě strany. Pokud něco nefunguje jak podle smlouvy má, tak oslovím toho, kdo řeší reklamace a svých práv se prostě domáhám. Slušně, ale rezolutně. Už jsem to tak řešil s UPC několikrát a ve finále jsem si svého vždy domohl. Několikrát byl problém promptně odstraněn, jednu věc vyřešili dobrou (pro mě)  kompenzací. Na jednání UPC si tedy nestěžuji, naplnily zatím vždy ve slušnosti své povinnosti ze smlouvy. Já je plním také a protože mezi námi není sporu, jsem stále ten kdo jim platí.
Ještě to zjednoduším - pro UPC, VF, ale i Škoda Auto, PRE, banku, leteckou společnost, cestovku atd, atd, jsem zákazník. A tak jsem si s nimi vždy nastavil svůj vztah, jsem zákazníkem toho, kdo se ke mně jako k zákazníkovi chová. Chce to trochu slušnosti, sebejistoty a hrdosti, nebýt líný v případě opruzu změnit lokál -  a potom to jde.

  • -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Evzen

A ono je nekde ve smlouve s UPC neco o tom, ze website Vodafone (anebo i UPC) bude vzdy naprosto dokonaly, bez jedine chybicky a bude naprosto presne a dokonale odrazet aktualni slozeni balicku a cojavimcojeste?
A je tam nekde, ze mas pravo na vse vyse uvedene?

Upraveno uživatelem Evzen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bez chybiček a dokonalé není nikde nic.A je jasný,že programová nabídka se obměňuje.Buď stanice přestanou vysílat(REBEL 2),nebo skončí smlouva(CNBC Europe).Ale měli by to ve svých propagačních materiálech co nejdříve opravovat..Ale že není VF schopen či ochoten,to neví nikdo zná, od května,(je půlka července),kdy se přejmenovali stanice Československo/B2Can HD na stanici FilmEurope + HD toto opravit,je smutný.Že potencionální zákazníky lákají na stanice AXN HD,AXN Black HD a AXN White HD,které mají pouze v SD verzích(Black a White v ČR vůbec v HD nevysílají,jestli vůbec někde),to je taky blbý.To už můžou rovnou dát do propagačních materiálů,že mají  v nabídce O2 Sport,BBC Earth,Premiér Sport.Že vyřadí z nabídky nějakou stanici,se dozví někteří zákazníci až tady na foru,někteří se to nedoví  vůbec,protože tuto stanici z nějakých důvodů nesledují.Aspoň,že @Lukáš Poláksem hází TZ. Jenom by mě zajímalo,proč s námi VF hraje tuhle hru,dohledej si informace sám.Jako zlatý UPC,to aspoň zákazníky informovalo o změnách v prog.nabídce.

Kde jsem se na stránkách VF TV dozvěděl,jaké stanice mají zpětné přehrávání.Nikde.Jenom info,že umožňují zpětné přehrávání.Teď už mají teda většinu stanic se zpětným přehráváním,ale propagace taky nikde.O EPG se ani nebavím

Jako těch chyb,co se týče propagace té jejich tv je docela dost.Přijde mě,že to mají jako takový nechtěný dítě tu svoji tv.

Upraveno uživatelem namec
  • Super
  • Super
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...