Přejít na obsah

TechniSat ISIO C -dva multimediální dvoutunerové HD PVR boxy


Návštěvník Kodl

Doporučené příspěvky

Návštěvník Peter

TechniSat DigiCorder ISIO C

V neděli 15.6.2014 cca. ve 12 hod. (pokud datum a čas může mít souvislost) jsem si všimnul zapnutého přijímače - modře podsvícený vypínač a přes celou výšku displeje nápisu HbbTV.

Jako první mně napadla asi nějaká aktualizace či co...., a že se přijímač zase vypne. Ale za 3 hod. cca v 15 hod. stále totéž. Z nedostatku času jsem nemněl možnost zapnout TV a zkoumat co se děje, takže jsem přijímač vypnul. Standartně proběhlo ukládání dat a vypnutí do "Standby".

Podotýkám že byl přijímač ve standartním "Standby", žádný naprogramovaný časovač. Jenom jsem to zjistil náhodně až v poledne - mohlo to být kdykoli od noci.

Přijímač se chová normálně, vše funguje jak má, prostě vše v pořádku.

Nesetkal se s tím někdo, nebo by k tomu mněl vysvětlení?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kodl

Mám zkušenost, že nápis HbbTV je teď zobrazený na displeji skoro pořád, kdykoliv přepnu na některý z programů ČT. Myslím, že to souvisí s novou HbbTV aplikací ČT MS Fotbal 2014.

Od vydání dané aplikace, po přepnutí na kterýkoliv z programů ČT, automaticky vpravo na obrazovce vyskakuje informace o této nové aplikaci. Set-top box zřejmě detekuje, že je v kontextu HbbTV, ale pak už ten kontext z displeje nevymaže. (možná ani nemá podle čeho zjistit, že to bylo jen krátkodobé probliknutí informace HbbTV, které už na obrazovce ani není) Zmizí až po přepnutí na jiný (ne-ČT) program.

 

Myslím si, že se poslední vypínání, které předcházelo té "tvé" neděli nepovedlo a set-top box zůstal zapnutý. Buďto jste jen zapomněli set-top box vypnout nebo se také mohla ta HbbTV aplikace se zaseknout a neumožnila set-top boxu dokončit vypínání. V sousedních vláknech se o aktuálních potížích HbbTV ČT psalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Myslím, že se specialistům ČT nepovedl přechod na nové menu HbbTV, časově to odpovídá. Já jsem zaznamenal problém s DVBViewerem (píši jinde) a na některých dalších fórech jsem zaznamenal časově související problémy s HbbTV i na přijímačích jiných typů...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Peter

Nasypu si trochu popel na hlavu....., nemám na to teď moc času a trochu mně to vyvedlo z konceptu....

Mám přijímač za pískovaným sklem, takže to vypnutí nemuselo proběhnout standartně a mohlo v tu dobu dojít k nějakému konfliktu a ani jsem nezaznamenal že na displeji u všech programů ČT i HD+ končí vždy HbbTV. Přijímač také vypínám vždy na ČT 1 HD. Bude to rozhodně tou aplikací protože např. na ORF 1 která také disponuje HbbTV to je standartní - displej ukazuje název programu atd.... Pokud na dálce TechniSatu stisknu "info" vrátí se název programu atd...., ale zase to končí pouhým nápisem HbbTV. Na obrazovce TV probíhá vše standartně jen je tam vpravo chvíli to logo HbbTV.

Máte pravdu a díky za informace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Doplním info:

Kromě známých tv vysílajících HbbTV, jako jsou ČT, ZDF, ARD, Óčko, UPC expres, apod., šíří UPC své menu HbbTV i na dalších stanicích (jako test, nebo spíše jako svou reklamu): Fun1, HD plus,...

(HbbTV France 24 don't load)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
Návštěvník xray0045

Funguje Vam backup/restore nastaveni? Na naformatovanou flasku (FAT32) dam soubor dbdump, vlozim do ISIA a nic se nedeje. Zkousim pri zapnutem, pri zapnuti ze standby i pri zapnuti z poweroff a jedine co vidim je ze bylo pridano zaznamove medium. Externi disk pro nahravani mam odpojeny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Dobrý,já mám TechniStar K2 ISIO a tam musím zadat na DO menu -8801 a pak mi to nahraje na fleshku a při vrácení menu-8802 možná ti to pomúže

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ladinecek

TechniStar K2 ISIO a tam musím zadat na DO menu -8801 a pak mi to nahraje na fleshku a při vrácení menu-8802

 

Prosím o detailnější popis - jak se to udělá. Nepochopil jsem jak, nejde mi to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník xray0045

Postup ktery jsem pouzil. Vzal jsem flaskku, na velikosti myslim nezalezi, v pocitaci jsem ji zformatoval aby filesystem byl FAT32. Pak jsem vytvoril prazdny soubor s nazvem "dbdump" (bez uvozovek) Pozor, tento soubor nesmi mit zadnou priponu zadne .txt Ke stazeni je zde:

http://ulozto.cz/xarHFwjS/tech-usb-setting-zip

Pak jsem vypnul TS do standby modu, vlozil flashku a zapnul, TS nabehl a ja zmackul postupne nasledujici tlacitka: Menu 8 8 0 1 jen na vterinku blikla nejaka hlaska na obrazovce, nebyl jsem shopen to zachytit a to bylo vse. V pocitaci jsem na flashce nasel krom meho souboru dbdump jeste soubor database.cdp ve kterem jsou vsechny kanaly, jejich frekvence apod. Ty se daji editovat programem co se jmenuje Techniport 3. Obnova je pak velice podobna na flashku nahrat prazdny soubor s nazvem "dbload" a soubor database.cdp, pak dat do TS a zmackout postupne: Menu 8 8 0 2. a to je vse.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...