Přejít na obsah

Co vám na UPC vadí? Co a jak byste zlepšili?


Jack_6428

Doporučené příspěvky

Pro Marek-26:

Stížnost jsem samozřejmě poslal. To, že jsem svou zkušenost s UPC napsal do diskuzního vlákna "Co vám na UPC vadí", může zajímat jiné diskutující a Vám to alespoň dává možnost psát nemístné příspěvky a smajlíky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Roger

Hodně mi vadí, že mi firma UPC neumožní (téměř s jistotou) odkoupit můj "starý" modem EPC3208. Solidní firma by udělala nějaký rychlý odhad zbytkové ceyn a za tu mi to odprodala, s tím, že budoucí servis bude na mně.

 

Oni dobře vědí, proč teď nabízí nejlevnější a jediný modem na odkup za víc než 2000 kč. Když se člověk u nich zeptá, tak jiný nemaj. Když chce člověk odkoupit ten svůj vlastní newifi modem, který mu stačí, tak to nejde, prostě si chtějí posichrovat, že jim člověk bude platit měsíčně aspoň 50 kč za pronájem nebo vyplázne víc než 2000 kč za wifi modem, který (tu wifi funkci) nepotřebuje.

Zato ten nový wifi modem u klienta potřebuje UPC, aby rostla jejich síŤ wi-free. Je to velice nerovný vztah.

 

Sranda je, že až to vypovím, tak ten starý modem EPC3208 stejně hoděj do šrotu nebo si to vezme možná nějaký zaměstnanec, protože pro něj stejně nebudou mít žádné využití, když ho ani zákazníkům už nenabízejí.

Mohli ode mne za něj dostat asopoň něco za ten odprodej a zbavit se odpovědnosti, ale to by nemohlo být Upc. Oni raději budou rýžovat z pronájmu nějakých snad 6 či 7 let starého modemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Roger

tomus: Tak se to da taky zduvodnit, ze Upc nemuze poskytnout na starsi modem zaruku, ovsem ja myslim, ze motivace Upc toto neumoznit je zcela jasna - snaha zdimat ze zakazniku co nejdele predrazene najemne za modem.

 

Neni jiste nahoda, ze nedlouho po tom, co Upc zpoplatnilo najem modemu, tak vyradili z nabidky modemu na odkup ty levnejsi a nakoupili uz jenom ty drazsi wifi nad 2000 kc. Aby lidi odradili od napadu si to kupovat a motivovali je platit pronajem.

 

Oni sice budou tvrdit, ze ty modemy jsiu drazsi, protoze maji pokrocile funkce a wifi, ale ja nic takoveho nechci a urcite nejsem sam.

 

Kdyby jim neslo jenom o to rejzovat, ale zalezelo jim taky na zakaznicich, tak urcite nabidnou na odkup vedle toho drazsiho i nejaky jednodussi, levnejsi modem.Zakazniku maji dost na to, aby se jim to vyplatilo takove modemy nakoupit. Urcite by takove na trhu pri veliksti firmy za vyhodnych podminek ziskali. Ale oni holt nechteji.

Nebo mi chce snad nekdo tvrdit, ze modemy na trhu za posledni cca 2 roky cca dvojnasobne podrazili, kdyz treba smartphony a ostatni elektronikja jdou spis vyrazne dolu? (predtim pokud vim Upc nabizelo modemy na odkup za 1200 kc)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

To bych netvrdil. Asi před čtvrt rokem jsem jednomu známýmu zprovozňoval internet od UPC. Měl starej tarif, odkoupený Cisco (jenom modem) a za ním prastarej router Edimax. K tomu stříbrnýho Handana na TV. Funkčnost všeho na 2 věci, tak se zavolalo na UPC o změnu tarifu na 200 (+ CA modul) s tím, že modem půjde do koše a on si pronajme WiFi modem+router za 70 kaček, Handan se vrátí. Výsledek byl ten, že napřed baba na zákaznický lince přesvědčovala, že je pitomost si pronajímat zařízení, když ho má odkoupený a jelikož dotyčný na tomto trval, tak teda ano, dovezou ho. Nedovezli nic, akorát CA modul na TV a odvezli Handana a zase přesvědčoval ten montér, že je blbost měnit modem. No nakonec se koupil router TP-Link a dal jsem mu to do kupy, ale UPC málem přišla o klienta, jak byl nas*anej z jejich přístupu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Návštěvník odepnul téma

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...