Přejít na obsah

Nove stanice...


tomus

Doporučené příspěvky

Návštěvník PESFILIPES

kdybys videl kvalitni zahranicni hd vysilani tak bys nenazyval upc hd za kvalitni ale za prumerne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník c12345

Takže si to shrnme od jara 2011 do současné doby co se týká HD programů. Tuším, že to byl pouze Spektrum HD, který přidali asi po půl roce co běžel již na Skylinku. Podotýkám, že provozovatel Spektrumu je zainteresován s firmou UPC takže opravdu vyjímečný počin od jara loňského roku. Na jaře loňského roku si každý myslel, že UPC nějak zareaguje na skylink co se týká HD programů, ale to se každý šeredně přepočítal. V loňském roce se UPC zaměřila pouze na internet, ale jaksi už zapoměla, že má taky televizní nabídku . Psát do této společnosti je zcela zbytečné (občas to sice dělám), ale je to jako házet hrách proti zdi (levá tam neví co dělá pravá). A o kvalitě HD programů mi radši nemluvte stačí se kouknout na volně přístupné HD stanice na satelitu např. francouzské a nebo německé a ujišťuji Vás, že Vám vypadnou oči .... Tady u UPC je to převážně samé kostičky a zase kostičky... nemluvte mi hlavně o kabeláži na to jsem alergický je kvalitní a značková. Takže co říct na závěr, můžeme si jenom přát, aby se UPC na jaře probudila ze zimního spánku ve kterém přetrvává už přes rok.... ale já osobně tomu moc nevěřím :evil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi tak... jediný HD kanál, který kvalitou opravdu za něco stojí je HBO HD a to navíc není zásluha UPC. Lidi v ČR jsou opravdu neskutečně lhostejní a zpravidla se spokojí s tím, co mají. A vymlouvat se, že UPC má dluh 6,5 miliard? Koho to jako zajímá? Dnes už je zadlužené skoro všechno, včetně většiny států, a málokterý subjekt se z toho už někdy vyhrabe. Skylink taky určitě není v plusu a přesto HD programy přidává, jak na běžícím páse (na české poměry). Holt zákazníci jsou příliš pohodlní a málo aktivní a UPC toho nesmírně zneužívá.

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Holt zákazníci jsou příliš pohodlní a málo aktivní ......

Tím to není. Ono se zbytečně neříká, že ryba smrdí od hlavy. Tato vláda je snad první, která naprosto a stoprocentně ignoruje své občany. Ostatní to vidí a hlavně velké podniky to kopírují, a ono to funguje. Můžeš být aktivní, jak chceš., může nás být i milion., ale pokud budeš ignorován - nic s tím neuděláš (tedy mírovými prostředky s tím absolutně nic neuděláš). A když bude UPC v ještě větší ztrátě, tak prostě skončí. Vedení UPC (tak, jako vedení jiných velkých molochů, tak jako vedení státu) rozhodně zkrátka nepřijde. Mají nahrabáno dost a je předpoklad, že hrabou i jinde (různých správních rad je v této zemičce neurékom). Oni si od huby rozhodně netrhají.

  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB Vodafone, modem Compal CH7465
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník hlavsar

@c12345: Chvilku sem myslel, ze jsem Vas prispevek napsal ja :-) Ale vazne, naprosto souhlasim s CELYM prispevkem vcetne zminky o zkontrolovani kabelaze!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník PESFILIPES

tak proc tu slevu upc ma v nabidce - rok pro noveho zakaznika a pak si naprd - at slevu zrusi a inkasuje za normalni ceny - nevim co je to za manyry kdyz jsou v prd..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi tak... Holt zákazníci jsou příliš pohodlní a málo aktivní a UPC toho nesmírně zneužívá...

Napadlo Tě někdy, Jacku, že ti "líní" zákazníci prostě víc od UPC nepotřebují? Že je v ČR stále spousta lidí s CRT a tudíž jsou jim ukradené nějaké HD programy? Že jsou lidi, kteří se koukají na několik pro ně zajímavých kanálů a ostatní je prostě nezajímají? Že nepotřebují, aby UPC každý měsíc přidávalo x nových programů, na které se stejně nebudou nikdy koukat? Nebo že jim jsou u zádele nějaké ruské/anglické/francouzské/čínské... programy, protože prostě umí pouze česky? A že jim třeba cena nepřipadá přemrštěná?

Kolik zákazníků má UPC? 200-300 000? Kolik lidí si tady pravidelně stěžuje? 50? 100? Pak se nediv, jestliže UPC příliš nereaguje ne Tvé stížnosti. A nazývat lidi, kteří si nestěžují, v podstatě HLUPÁKY je... hloupé. Stejně dobře bych já mohl nazvat Tebe KVERULANTEM.

P.S. Ne, opravdu nejsem zaměstnancem UPC.

P.P.S. Ani majitelem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník c12345

......Kolik zákazníků má UPC? 200-300 000? Kolik lidí si tady pravidelně stěžuje? 50? 100? Pak se nediv, jestliže UPC příliš nereaguje ne Tvé stížnosti. A nazývat lidi, kteří si nestěžují, v podstatě HLUPÁKY je... hloupé. Stejně dobře bych já mohl nazvat Tebe KVERULANTEM.

P.S. Ne, opravdu nejsem zaměstnancem UPC.

P.P.S. Ani majitelem.....

 

S tím by se dalo částečně "souhlasit" až na pár poznámek.... Tohle je typický přístup a naše "čecháčství"... budeme držet hubu a ať si dělají co chtějí hlavně, že nám něco bliká na obrazovce.... Teď vážně : Nejedná se jenom o pár lidí, kteří jsou nespokojeni ve skutečnosti je jich daleko více, ale ze své pohodlnosti každý nadává, ale aby pro to něco udělal tak to už jsme někde jinde. Takhle to fakticky funguje v naší společnosti a ne jenomve vztahu ke kabelovému operátorovi. Já osobně jsem psal x zpráv na tuto společnost a v převážné části jsem se nedočkal nijaké odpovědi. Pokud jsem odpově´d dostal tak se to dá publikovat a shrnout pouze na slova : nevíme, nemůžeme, nemáme informace.... apod. Takže klidně budu tím KVERULANTEM když vím, že konkurence této společnosti je někde jinde co se týká kvalitou vysílání a služeb a rozhodně nebudu držet hubu a krok!!! Jsem dlouholetý zákazník takže můžu porovnávat.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...