Přejít na obsah

Samsung ue55c7000, nastavení UPC


Návštěvník Petr Gresl

Doporučené příspěvky

Tak to je tedy gól. Tady se to řešilo jako problém kabelové televize a on to byl zatím příjem ze satelitu. Je pravda, že řada lidí nemá ponětí o tom, že UPC vysílá jednak digtální televizi ze satelitu /UPC Direct/ a jednak digitální televizi v kabelové síti. Jen se divím těm "odborníkům" v obchodech, že neporadili.

  • Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Petr Gresl

Děkuji za rady ohledně typu televizoru. Chtěl jsem lepší třídu 55", přijdu do Datart, dají tedy menší 46" s ostatními k porovnání, dívám se na obrazovky, přečtu doporučení, sdělím, že mám satelit UPC a druhá krabička mě otravuje, oni "jedině tuto, to je špička", sem dáte kartu a máte jeden ovladač. I kdyby nebyla nejlepší, má fungovat to co jsem potřeboval. Po 24 hodinách zde bych mohl být prodavač tv na jejich úrovni. Jsem velmi zklamán s podporou a znalostí prodavačů. Děkuji ještě jednou za trpělivost s "amatérem", tv vrátit nemohu, holt jsem ponaučen. Proto chodím do kamenných obchodů i za větší cenu, abych právě měl tuto podporu a ani ten základ nefunguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník fat01

Proto chodím do obchodů typu Datart, Okay, apod. pouze na "čumendu", protože když slyším ty žvásty, kterými prodavači krmi zákazníky, může mě rozervat. Zásadní a důležité informace o produktech hledám na internetu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ludek
"amatérem", tv vrátit nemohu,

Zdravim , nejsem teda profi prudic ,ale stat se to co Vam jak to tady popisujete , tak se snazim nejakym "asertivnim" zpusobem to s datartem vyresit . Myslim ze pokud na ne zatlacite tak Vam tu televizi minimalne vymeni..... hodne stesti ... a bojovat 8)

 

Ludek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Petr Gresl

Vyměnit by mohli, mám jí od 14.2. a jelikož jsem objednávku udělal přes e-shop (neboť cena na prodejně byla vyšší), tak mám lhůtu 14 dní na vrácení. Ale co jsem vysledoval, stejně s tím tunerem žádnou 3D 55" LED tv neseženu, jedině Sony 52", ale tam jsme na 100 tis. Kč. Také jsem zjistil, že ten můj Samsung neumí nahrávat přes externí tuner. Takže další funkce na nic...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník J.Š.

Zkuste ještě jednou zvážit výměnu za typ UE55C6900,tedy pokud oželíte 3D, (tomus má v tomto pravdu ,3D zobrazování u TV ještě zdaleka dokonalé není ), no a měl byste TV se satelitním HD tunerem , což je při satelitním přílmu podstatná výhoda a ještě ušetříte cca 20 000 Kč. Nic nedáte za to, když si mnou doporučovaný typ necháte někde v kamenné prodejně předvést. Já mám osobně již přes rok LCD Samsunga LE52D750 a jsem s ním maximálně spokojený. V TV nainstalovaný CAM modul s kartou UPC a ještě přes HDMI připojený HD DVR od UPC, který využíván pouze pro nahrávání programů na HDD. Výhoda tohoto uspořádání je v tom, že nejsem omezen při výběru programů jako bych byl pokud bych neměl v TV DVB-C tuner a CAM modul s kartou a chtěl nahrávat součaně prograamy ze 2 multiplexů.

No a byla by také škoda nevyužívat výborný softwér s perfektní češtinou , s orig. ovladačem Samsung.Proto si myslím že tak drahá televize, kterou budete mít připojenou k satelitu, by tuner DVB-S2 měla mít. Nové modely TV Samsung by se měly na trhu objevit v dubnu.

 

http://www.samsung.com/cz/consumer/tv-a ... returnurl=

 

http://led-televize.heureka.cz/samsung-ue55c6900/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...