Přejít na obsah

Zdroj k modemu


tramin

Doporučené příspěvky

ApacheSK@ Buď v klidu, protože tytéž zdroje, co koupíš na Ali, prodávají i zde s podstatně větší cenou a všechny se dělají právě v Číně. A důvodem, proč jsou tady předražené, je samozřejmě to, že se na celé cestě od výrobce z Číny až po posledního prodejce pakuje pytel překupníků a k tomu ještě stát s daňovou povinností.

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ApacheSK

A v číne je len jedna továreň na zdroje? 

 

V číne sa vyrába pretože je tam lacná pracovná sila, ale to neznamená že v číne sa vyrába len toto, ale na aliexprese nemôžeš čakať za 5€ a menej že kúpiš kvalitný zdroj...

To je ako povedať že či kúpiš Ferrari alebo škodovku tak je to obe šrot lebo možno niektoré súčiastky sa vyrábajú v čine. Ale to že dosť možne v rozdieľnych továrniach už nespomenieš.

 

edit: zaujimavé že telefóny ako napr. Huawei, či Honor alebo ďalšie čínske značky dokonca celé vyrábajú v číne a odoberajú len komponenty z US (ako čipsety atď.) ale vcelku je to celá čína a i napriek tomu ak rozoberieš ich nabíjačku (vyrobenú v číne) tak je napriek tomu celkom pekne spravená i s fajn izoláciou, s tým že je stále Made in PRC alebo China.

To je ako posudzovať že Ferrari je taký istý šrot ako Fiat lebo obidva je Made in Italy...

 

edit2: Ak si nájdeš dôveryhodný zdroj u nás alebo aj v zahraničí tak je oveľa vyššia šanca že sa dá kúpiť kvalitný zdroj než z aliexpressu za 5€, tam je šanca nulová žeby si tam nieČo našiel bezpeČne a kvalitne vyrobené, lebo za tú cenu to nejde...

(A áno, uznávam že v predchádzajúcom poste som nazval všeobecne že všetky z číny, i keď to tak nebolo myslené, k tomuto sa ospravedlňujem pretože je pravda že som to tam naprd definoval)

Upraveno uživatelem ApacheSK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník jandik

Ja jsem např. tyto problémy vyřešil nákupem dvou centrálních spinanych zdrojů 12V a 5v. Umístil jsem je na vhodne místo a zbavil se vsech malých adapteru a zdroju.
Všechno napajim z těchto dvou.
A mám klid.


Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ApacheSK

Ja úprimne čakám kedy UPC , resp. i Vodafone začne blacklistovať staré modemy 😄 , holt kto nebude chcieť vymeniť tak mu nepôjde net.

Nedivil by som sa, podľa mňa keď už celá krajina (ako SK i CZ) bude mať Gigabit spojazdnený, tak 50Mbit tarifa bude zbytočná, a bude možno zrušená podľa môjho rozmýšľania čo by som spravil ja, a v podstate na pripojenie rýchlejšie ako 100Mbit už pchajú compaly, takže to môže byť reálna vec ak by zrušili <100Mbit tarifu.

Čo ku compalu tak ja osobne som nevypozoroval nejaké problémy, mám 500Mbit, a niet problémov veru, jedine ten LAN hairpinning ktorý nedáva ma štve, ale to je zatiaľ tak všetko.

 

A ďalej ten strašne BFU lajcky FW, ale to je záležitosť celého spektra modemov UPC, nie len compalu, samozrejme že dá sa za to napojiť svoj router, ale zatiaľ až taká potrebná vec nevznikla aby ma nútilo použiť svoj router do bridgu

Upraveno uživatelem ApacheSK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jsou starší modemy kompatibilní a funkční, tak proč by je měla fa UPC/VF zaříznout a zbytečně investovat do výměn? Navíc zdaleka ne každý tak strašně touží po nějakých giga-netech, ale vystačí si v pohodě s rychlostí podstatně nižší, hlavně aby to bylo spolehlivé připojení a příznivá cena.

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...