Přejít na obsah

Trojka - nový kanál RTVS


Návštěvník

Doporučené příspěvky

Návštěvník notizia
před 4 minutami, Ivo Mašek napsal:

Děkuji. No, i bych si tam něco vybral.

Faktem je, že placená kabelovka (alespoň v rámci kompletu - tedy úplně všeho - není to zrovna nejlevnější) by měla dávat i to, o co není enormní zájem. V tomto případě by měl být v rozhodování úplně jiný klíč, než v DVB-T, kde je to vlastně zdarma. Od toho to je kabelová placená televize (když se podíváte do zahraničí, tak to jeden zírá, co vše tam je).

Přesně tak a plný souhlas a v kabelu mají byt aj stanice které má zaplaceno třeba jen jedno procento zákazníku jako podle u méně sledovaného Film Europe a podobně. Pokud vyřadí např. Film Europe tak okamžitě jdu pryč a už ode mne neuvidí ani haléř!!! Vidím že UPC si už.opravdu přestává vážit platícího zákazníka a začínají se asi řídit heslem (Plať, druž hubu a my budeme rozhodovat o nabídce a ne platící zákazník). Zrovna v tomto duchu mě včera vytočila operátorka UPC která to tak přesně naznačila. U UPC jsem dost dlouho a po včerejším telefonátu už opravdu uvažuji o definitivním odchodu. Poslední dobu a to zejména poslední půl rok nazpět se začíná UPC chovat velmi arogantně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 39 minutami, Adolf.Shitler napsal:

Libor@ Pozor - nepsal jsem o MŇAM, ale o MŇAU.

Nějak mlhavě si vzpomínám, že stejně odmítavě jako k RTVS 3 se kdysi fa UPC stavěla k Markíze International, když z důvodu autorských práv vyřadila tu plnohodnotnou Markízu. Tehdy ovšem s odůvodněním, že by za ni musela extra platit, což šlo akceptovat. Za RTVS 3 ovšem není poplatek zcela jistě žádný, je to veřejnoprávní stanice.

Pardon samozrejme som písal o Mňau 🤣 a klávesnica Google na mobile zase Mňam . 😂

Tak tak ako píšeš adolf.shitler  . Máme to v rámci poplatku za RTVS a možno v budúcnosti budeme platiť aj viac ako doteraz . 

  • -
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Svätý Jur
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nyní jsem se dočetl, že Trojka bude v budoucnu vysílat i archivní pořady italské RAI jako Chobotnici, Marco Polo, Černý stín Vesuvu, Poslední dny Pompejí, Tajemství Sahary, Kryštof Kolumbus a také pořady BBC nebo z USA. Takže atraktivní bude. Info je z jedné diskuze. Doufejme, že to bude pravda. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Adolf.Shitler A kdo jiný by to měl posuzovat než ten, kdo by to případně nasadil? To trochu nechápu.

@Libor Já jen chtěl jasně vyjádřit to, že nehovořím za UPC, jen jsem tu papouškoval oficiální vyjádření UPC. To není o tom, že by řekli, že je nekoukatelná, ale prostě neočekávají, že by jí sledovalo hodně diváků. Třeba jako Markízu International. Důvodů nezařazení může být i více a do toho asi nikdo z nás nevidí, ale samozřejmě o peníze jde až v první řadě. Třeba se dočkáme časem, už tomu tak v minulosti bylo několikrát. Zaměření stanice hovoří jasně "Tematicky se stanice zaměřuje na diváky starší 60 let a vysílá převážně pořady z archivu." a takových stanic tu máme více. Samozřejmě chápu, že naše republika je plná čecho-slováků (i já se k nim datem narození řadím, ale jsem z generace Y, tedy "Mileniál") a jsou rádi za každý kanál od bratrů. Ad legislativní problém zařazení - jelikož na kanále má být jen vlastní tvorba, ke kterým vlastní všechna práva, tady by problém být asi neměl.

@notizia Padl tu dotaz, znal jsem na něj odpověď, tak jsem ji poskytl. To je na fórech běžné, k tomu slouží i toto fórum. Já se na Vás nezlobím, spíše já trošku zlobím Vás. Co jsem napsal, to jsem napsal. Když si to přečtete bez emocí, třeba v tom uvidíte smysl nebo alespoň to, jak jsem to myslel. Ano, UPC má placenou kabelovou televizi, ale ta musí prostě vydělávat, aby se mohla rozvíjet nebo udržovat ve stejném stavu. A jsme u toho zájmu. Kolik lidí má o tento kanál opravdu zájem? Jak chcete vyjádřit zájem? To, že "pár" set klientů z miliónu si ho přeje a po nějaké době by ho prakticky ani pravidelně nesledovala? K té Tv Noe, asi zase není tak sledovaný, aby mu bylo věnováno 2-3x více datového toku. V Muxu s HD kanály České televize je 5 programů, a Muxu, kde jsou jen SD kanály je jich až 10. No vidíte o dělbě za příjmy z reklamy jsem doteď také nevěděl, to zní zajímavě. K tomu, že " problém je na straně UPC Česká republika které jednoznačně nemá zajem tuto stanicí zařadit!!! České UPC již v minulosti opakovaně dokázalo že vše slovenské je pro ně vlastně takový odpad a tím pádem pro diváka v České republice nesledovatelné nebo úplně minimálně. " - Jasně, proto měli jeden čas slovenské vedení ...

@namec Tak data sledovanosti se asi dají dohledat. Ale nikdo z nás nevíme, zda ten, kdo provozuje Park Tv se s UPC nějak nedohodl. Stejně tak se může dohodnout na šíření v DVB-T, na satelitu atd.

@notizia Žádná firma přeci nemůže poslouchat jednotlivce či menšinu. Musí najít takovou cestu, která bude vyhovovat většině a bude zajímavá i pro ně.

 

Tímto bych z mé strany toto téma uzavřel. A příště si tedy ještě rozmyslím, zda sem nějakou informaci co si někde přečtu nebo se jí dozvím dám. Nebo se budu muset naučit to sem dát jinou formou a odpustit si potřebu  vše komentovat a na vše reagovat. Jestli jsem se někoho dotkl nebo naštval, tak se omlouvám, rozhodně jsem to nezamýšlel.

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Posuzovat by to měl snad divák, protože jedině ten určuje sledovanost. Ne operátor, byť samozřejmě i ve vedení UPC jsou diváci. Operátor by v žádném případě neměl být ten, který bude subjektivně hodnotit, jestli se nějaký program bude nebo nebude líbit a zvlášť za situace, kdy tento program ještě ani nezačal vysílat a předem ho pohřbil s nějakým vágním vysvětlením (což jsem už psal).

Upraveno uživatelem Adolf.Shitler
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Evzen

No, na druhou stranu, proc by nemohl?
Neposkytuje zadnou verejnopravni sluzbu, je to komercni subjekt a tak si muze svoje pravidla stanovovat, jak chce, ne?
Je ciste jeho svate pravo napr. prodavat sve sluzby jen modrookym blondynam, nebo prodavat jen to, co se libi manzelce majitele.
Ze se tim pripadne pripravuje o nejakou cast zakazniku, to je ciste jeho vec...

Hlavne zadnej flame, jen diskutuju... 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napsal jsem, že by operátor NEMĚL být ten, kdo to posuzuje. Což samozřejmě neznamená, že by nemohl a je nepochybně jeho svaté právo, aby tak činil. Akorát se pak nelze divit, když se divák přesune k jiné službě, která vychází vstříc :-)

Jinak ale službu musí operátor poskytovat všem, nelze si vybírat (to by byla diskriminace a sousto pro Aničku Šabatovou a některé neziskovky :D ).

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník jirkazdevitky

Malá rada pro Moraváky co přijímají i dvbt/dvbt2 - RTVS 3 se dá už teď chytit v SK multiplexu 3 sice jen jako SD ale signál je zachytitelný na celé jihovýchodní (Zlínský kraj nejvíc) jižní  (i Znojemsko) a střední Moravě (Olomoucko a Přerovsko) když se dívám na mapu pokrytí z přesahu vysílačů Kamzík, Velká Javorina a Križava. 

Já si počkám na překlopení SK multiplexu 1 do dvbt2 (bude použitý starší kodek h. 264) který bude sice až v květnu 2020 na vysílačích Velká Javorina a Trenčín - Nad Oborou (ten mám 10km od baráku) a automaticky půjde naladit v muxu 1 už i Dvojka HD (kterou teď v muxu 3 vyřadili kvůli SD trojce) a Trojka HD a Lux HD

Upraveno uživatelem jirkazdevitky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník William_

Hlavně že tam máme Barrandov News, na kterém celý Štědrý den dávají Soukupa, ale Trojku která má smysl, tu nám nedaj, bravo UPC/VODAFONE.

Už se nemůžu dočkat až zas uvidím tu špinavou reklamu s Vetchým ve které nám říká že se vše spojuje, když jí vidím mám chuť roztřískat vše co mi přijde pod ruku.

 

Přeji příjemné prožití Vánočních svátků všem lidem dobré vůle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...