Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace


Návštěvník J.Š.

Doporučené příspěvky

Návštěvník J.Š.

Tak ještě jednou k těm českým znakům (už v tom máme trochu zmatek).

České znaky jsou v seznamu nahraných pořadů u mne též v pořádku ale pouze v případě

že v EPG zvolím nahrávání již běžícího pořadu. V seznamu časovače nahrávání ale zůstávají názvy zkomolené. V případě volby nahrávání pořadu přes EPG který začíná později trvá závada kterou jsem již detailně popsal výše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník J.Š.

Toto je závada která se u mně nevyskytuje občas ale stále- viz můj příspěvěk ze dne 16.12. :

"V seznamu naprogramovaných pořadů přes EPG jsou hlásky s diakritikou nahrazeny jinými znaky. Po nahrání těchto pořadů, v seznamu nahraných pořadů již v názvech tyto hlásky zcela chybí. Např.: místo "Přání" zbyde pouze "Pn" ."

Je tedy někdy dost obtížné zjistit jaký je skutečný název nahraného pořadu dokud jej nespustíte - na displeji přístroje je již název v pořádku. Jak jsem již psal, tato chyba FW mi vadí ze všech nejvíce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Pafka_024

Chybejici znaky mi take velice vadi, ale mnohem vice me stvou dve veci - Nepresne pretaceni nahranych poradu a prehazovani kanalu ve favoritnich skupinach. To se tu ale opakuje porad dokola. Pomalu zacinam verit, ze se techto oprav snad uz ani nedockame...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník J.Š.

Zkuste přeinstalovat na tovární nastavení . Mě po přeinstalování již cca měsíc pořadí navolemých stanic v sezamu oblíbených drží. Před tím se mě měnilo také dost často. Pokud jde o přetáčení nahraných pořadů tam jsem zatím nezjistil problém (zkuste to upřesnit), jedině mě tam vadí informační lišta která zůstává stále viset na obrazovce do stisku "exit".

(Mám nainstalovanou poslední verzi FW : 11.11.00.03)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Pafka_024

Nyni se kanaly neprehazuji, protoze UPC nedela zadne zmeny. Az pridaji nebo presunou/prejmenuji nejaky kanal, pak se to urcite rozhazi.

 

S tim pretacenim se to chova tak, ze pri dlouhodobejsim posuvu a naslednem zastaveni se posuv zastavi uplne nekde jinde, napriklad az o desitky minut zpet. Pouzitelny je pouze skokovy posuv, ten je ale dost neprakticky v pripade, ze chci pretocit o vice jak 30 minut. Ze ta lista posuvu sama nezmizi to ani nekomentuju....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník J.Š.

Tak jsem si myslel ohledně toho pořadí kanálů, že se alespoň nějaká chyba podařila odstranit - no nepotěšil jste mně. Také já Vás nepotěším : zkoušel jsem ten posuv při přehrávání u několika nahrávek - posuv vpřed i vzad o různě dlouhé časové úseky se zastavuje přesně v okamžiku puštění tlačítka a přehrávání pokračuje přesně z tohoto místa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Ten posuv se chová u každého kanálu trošku jinak. Mě se například u nahrávek z HBO HD také zastaví nebo pokračuje přesně tam, kde zmáčknu tlačítko, ale např. u nahrávek z Novy HD je to tak jak píše Pafka, zastaví se to až o několik minut dále.

Že nemizí lišta posuvu sama od sebe mě zas až tak nevadí, to je pouze věc zvyku a na stisknutí tlačítka Exit jsem si zvykl docela rychle. :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...