Přejít na obsah

Informace o vypadcich sluzeb UPC


tomus

Doporučené příspěvky

No netbox je dostupnej jen v nejake casti Prahy coz me sere ale neskutecne tady na Praze 10 Hostivař si bud musim nechat to předražene upc !!!Nebo jit od o2 coz se me ale nechce ten jejich net kde je na jedne pripojce 50 lidi fakt humus :D Upc by byla pecka kdyby davali 100mb/s down a 100mb/s upload za 550kc bohate by to stacilo tahat 11MB/s a udesilat 11MB/s protoze vetsina lidi nema v pc 1GB lan sitovou kartu ale maj tam 100mb/s sitovku ktera stejnak dokaze prijmat a odesilat tech 100mb/s down a 100mb/s coz je tahat 11MB/s a udesilat 11MB/s takze na co je my net 300+ 400mb/s download coz je tahat 41MB/s a upload 40mb/s coz je stahovani 4MB/s.Snad dostane upc rozum a da do nabidky za 550kc tech 100mb/s down a 100mb/s upload protoze vetsina firem co net nabizeji to uz v nabidce maji ale zase nemaji dobre pokryti na co prave upc spoleha a ma lidi v sachu kdyz vi ze od o2 pres telefon mit net je peklo peknej humus :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Co to je za duševní zvratky? Kromě toho, že Gbps kartu v PC má skoro každej už několik let zpátky, tak vysokej upload je většině lidí k prdu a naopak vyžadují vysokej download. A v něm začíná Netbox zaostávat, jejich poslední počin před pár lety byl 200Mbps za nějakých 2800Kč měsíčně a pak to v tichosti ukončili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Hal

Netbox v Praze neni! Netbox uz dokonce neni ani ve Zline. V Praze prodal sit Planet A, ve Zline zakazniky prevzal Avonet, jehoz sit si Netbox pronajimal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník warman

Hal: opravdu?

http://www.netbox.cz/site/cz/tiskove-zpravy.html?id=12

http://www.netbox.cz/site/en/tiskove-zpravy.html?id=55

http://www.netbox.cz/site/cz/tiskove-zpravy.html?id=59

a další...

Ve stručnosti - Ve Zlíně ani v Praze nikdy nebyl. Jediný co je, tak od netboxu mají služby (tv/telefon) a datový okruh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Patri.k

Já osobně s UPC nemám žádný problém, ale ta televizní nabídka programů u netboxu je bezkonkurenční... víceméně za cenu komfortu nabízí 30 + 30 volitelných, já osobně mám radši když nejsou podobné volitelné služby, přeci jen při balíčkování má provider šanci vyjednat mnohem lepší ceny a lidé mají mnohem svobodnější volbu při výběru programů i když reálně sleduje jen pár svých favorizovaných stanic... Jenže u Netboxu je obdivuhodné, že za celkem rozumnou cenu nabízí opravdu velké mnžoství volitelných stanic, včetně těch, které si řada konkurenčních providerů účtuje celkem draze například filmbox premium, cinemax, erotické kanály, očividně spoléhají na to, že né každý si vybere ty nejdratší stanice a primárně vydělají na méně náročných klientech, což ale nic nemění na tom, že ta nabídka je bezkonkurenční... navíc občas se stane, že O2, UPC a další provideři odmítnou některé stanice zařadit do své nabídky nebo jim dlouho trvá než se dostanou do nabídky, třeba O2 a skylink nemají ve své nabídce CBS reality, což považuju z mého pohledu za jednu z nejlepších stanic a o digi tv ani nemluvě, ta byla schopná dříve vyřadit téměř cokoliv... zatímco netbox má ve volitelných snad všechno na co si člověk vzpomene a pokud příjde někdo nový na náš trh tak ji zařadí do volitelných téměř okamžitě...jinak jsem si všiml, že v poslední době se filmboxy dostavají do základní nabídky u řady providerů, i když to dává smysl přeci jen filmbox nikdy nebude takovej pojmem jako HBO a bude vždy pro ně lepší se protlačit do základních balíčků než být premium kanál, ale přeci jen filmboxy mají vyšší úroveň než běžné kanály, za což i pochopitelně budou chtít víc peněz, takže né u každého providera se jim to povede a UPC co jsem slyšel, byl vždy tvrdý vyjednávač.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...