Přejít na obsah

nové stanice


Návštěvník jardazholesovic

Doporučené příspěvky

Nezlobte se na mě, ale to pokud někomu vadí, že je program v maďarštině a před tím tam byla čeština (myšleno upoutávky), se rozhodně nedá brát jako nějaká rasová nesnášenlivost, neřkuli nacismus. Buďte alespoň trochu soudný. Tato řekněme "nelibost" se rozhodně nedá považovat za nějakou myšlenku k potlačování práv a svobod. S tímto byste u žádného soudu neuspěl a kdejaký druhořadý právník by vás naprosto rozsekal na kusy. Ani mě se nelíbí změna jazyku na maďarštinu. A za rasistu či nacistu se nepovažuji, poslouchám jazz, pracuji v multikulturním prostředí (kde je cca.20 celosvětových národností, nemluvě o spolupráci napříč celým světem). Co se týče informací z IP Adresy, nevidím na zveřejněňování dat volně přístupných na internetu sebemenší problém. Spíše to hovoří o vaší velmi plytké znalosti dané problematiky. Takovéto vyhrožování, které tu předvádíte možná platí na kamarády v pubertálním věku, nikoli na někoho, kdo má alespoň trochu povědomí o té problematice a hlavně zkušenosti. A když už jsme u toho, Jack by vás mohl z fleku zažalovat za název "nácek". A jako poslední bych vás chtěl poprosit, abyste zdejší diskusi "nešpinil" nesmyslnými obviněními, na které vaše mysl stačí, aniž by dokázala domyslet dopady tohoto jednání. Často do fóra nepřispívám, nicméně vaše zcestné a hlavně komické názory mě po do dlouhé době donutily sepsat tuto reakci. Hezký večer. 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem zvědavý, jak budete řešit nebezpečného vyhrožování ostatních návštěvníků tohoto chatu na základě vámi uveřejněných informací klienta UPC :) Myslím, že se budete společně jako Jack_6428 pohybovat na velmi tenkém ledě. To už bude zajímat hodně úřady ČR! Nevyhrožujte a udělejte si zde pořádek. Už jste zde si několikrát přečetl, že jde o "nacismus" od jiných návštěvníku, tím nemyslím jednoho z posledních, vůči jiných národností. Měl by jste veřejně napomenout Jak_6428. Za tím si stojím. Stále si stejně tak stojím za to, že v tv stanicích v našem dobrém UPC může zaznít jakýkoliv jazyk, aníž by urážel českého diváka. A maďarština je jazykem, který by mohl české kabelovky jenom posunout dále! To snad chceme všichni? Nebo ne tomus?

"Vážený" pane

nevím proč by se měli pohybovat na tenkém ledě. Jack se ničeho protiprávního nedopustil. Jen demokraticky vyjádřil názor. A jelikož je ta demokracie tak je na každém zda s ním bude souhlasit a nebo oponovat mu. A dát mu super módní nálepku nácek když ani nevíte co to znamená je trošku hloupé. Nevím který úřad ČR by tohle zajímalo. A pokud nějaký ano sdělte mi prosím jaký. Moc by mě zajímalo který úřad má na starosti se z veřejných peněz zabývat pitchovinami a žabomyšími válkami nějakých 2 lidí na nějakém fóru. Navíc by jste měl vědět že to že něco na internetu někam napíšete je neprůkazné. Já tu můžu abych Vás namíchl klidně hailovat a nikdo mi nedokáže že jsem to psal přímo já. Jediný bordel tu děláte vy. Všichni ostatní zareagují na Jacka jen krátce v rámci diskuze zatímco vy se tu předvádíte a házíte kolem sebe silnými slovy a invektivy.

Já například takovéto Jackovy výkřiky proti maďarštině ignoruji. Je to jeho názor a já mu ho neberu. Nevím kam by tedy konkrétně maďarský jazyk mohl posunout stanice vysílané v Česku ale budiž. Co se týče reklam proč ne. Spíš by mě štvalo že daný kanál má jiné programové schéma nesedíce s programem a EPG. V Čechách umí maďarsky 0 0 prd % lidí a pokud by to měla být jediná jazyková stopa daného kanálu tak ten kanál by nejspíše moc požitků českému divákovi nepřinesl. Proto třeba není v nabídce jeden z dokumentárních HD kanálů. Ještě možná některý ze sportovních kanálů. Tam ten komentář není nezbytně nutný pokud je k tomu pořadu vhodná grafika. Ale to už bychom tady mohli polemizovat hodiny a hodiny (i když od čeho jsou diskuzní fóra že).

 

PS: pane anonyme pojďme se rozumně domluvit. Vy zanecháte těch Vašich výkřiků do tmy a zmírníte své invektivy a já do vás na oplátku přestanu rýt.

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

No já myslím, že téma "maďarština", rasismum, náckovství atd., které vůbec nesouvisí s tématem vlákna může být ukončeno. Taky i proto, že pokud jsem si všimnul, tak už je zpátky zase česká verze NGCH, včetně českých upoutávek, reklam a hlavně, což asi je jak správně uvedl Marek nejpodstatnější, souhlasí i EPG.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a ja vas na zaver vasi diskuze prosim abyste se vratili zpet k tematu tohoto vlakna a jiz dale nereagovaly na prispevky dotycneho anonyma, protoze to je presne to co on chce,

upozornuji ze dalsi reakce na tohle tema jiz budu mazat, nebo zamknu celel vlakno.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snažně vás oba prosím, přestaňte na toto fórum, které má pomáhat lidem s problémy s technikou vnášet jakékoliv politikaření. Domnívám se, že jsme snad všichni znechucení z politiky jako takové a určitě existuje hodně jiných diskuzních fór na toto téma. Doposud jsem se nikdy nezapojil jako aktivní diskutér a ani tak nehodlám učinit v budoucnu, ale hlavně vás prosím NEZNIČTE původní myšlenku tohoto fóra a to poradenství lidem, kteří potřebují technickou pomoc a s náznaky politikaření raději běžte do .... a hlavně bez emocí.

 

Děkuji za pochopení

 

Leonek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tomusi, nebylo by na čase aby ses chopil svého adminovského žezla a začal vládnout? Je asi spousta těch, co se tady na fóru chtějí "vyprázdnit" (viz některé nedávné příspěvky výše), tak jim buď založ vlákno s názvem "K vyprazdňování" nebo je odměň BANem. Je totiž také spousta nás, co sem chodí, protože se tady chtějí dozvědět novinky a řešení technických problémů týkajících se UPC. Díky, za Tvojí nelehkou práci tady na fóru :!: Hezký den všem. Mooonty :D

  • -
  • -
  • TV Komplet
  • CA
  • Střední Čechy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...