Přejít na obsah

Problém s HBO HD na Handan 7000 HD


Pavel m

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda

Ty titulky nejsou chyba, ale záměr. Je To jedna z velkých výhod digitálu, že si můžeš pustit titulky a originální zvuk nebo si pustit český dabing bez titulků, popř., když je člověk v cizím jazyku dobrý, tak jen originál zvuk. HBO takhle začalo pouštět jen některé flmy a jen někdy v rámci testů, já si toho všiml u Edith Piaf a u Noci v muzeu. Každopádně je to podle mne dobrý počin a doufám, že brzy takhle HBO bude vysílat celý svůj program. A uvítal bych to i na jiných programech, jako jsou např. Cinemaxy nebo AXNka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Big.rob

..a to je pro tebe takovej problem zmacknout jedno tlacitko ?? NECHTEL BYS NAHODOU ABY TI SOUDRUZI Z HANDANU VARILI I KAFE ???? :shock:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Ale ono to funguje správně. Na Cinemaxu úplně stejně jako na HBO - titulky jsou tam defaultně zapnuty, a kdo chce, tak si je může vypnout. Zabere to jen minimum času a namáhy zmáčknutím jednoho tlačítka. Kvůli tomu ruka nikomu neupadne. Kdyby to nefungovalo správně, tak by ty titulky vypnout nešly.

Jediný rozdíl je v tom, že na Cinemaxu, pokud je k dispozici film i s českým dabingem, tak se DVB titulky nevysílají a tudíž je nelze navolit, což je škoda, protože mnozí by tuto možnost uvítali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Titulky fungují ,když jde český dabing.Ale nechci je vypínat,když je film anglický znění musím zapnout titulky.Cinemax funguje správně anglický znění +titulky české,český dabing bez titulku. :?:

Nechci se zastávat Handanů, ale HBO vysílá u pořadu, který je pouze v "původním znění" titulky vpálené do obrazu. Nikdy jsi nemusel zapínat titulky. U Cinemaxu naopak vysílají titulky pouze k pořadům v původním znění.

Fungují tak všechny STB, není to vlastnost Handana.

STB vkládá titulky pokud je chceš zobrazovat a je mu jedno jaký máš zvolený zvuk. Přesně toto je totiž výhoda DVB jak psal Katoda.

 

Zvuk může být problém v tom, že STB dekóduje zvuk AC3 do sterea, pokud si tento zvuk pustíš přes zesilovač 5.1 tak problém nebude - jde o to jak je zvuk zakódován do AC3 (DD2.0 nebo DD5.1 ...)

 

A možná by bylo nejlepší udělat to tak jako Nova, ta vysílala skryté titulky u Novy i Novy cinema. Zákazníci si stěžovali, že se jim na obrazovce zobrazují titulky tak je vypli radši samy (nejspíše jen prozatimě) a zvuk, který vysílali na Nově v duálu teď taky vysílají pouze mono ze stejného důvodu ... Pak budou takový jako ty spokojení 8)

  • 300 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • modem, VTV box
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...