Přejít na obsah

Nové programy SD + HD????Bude 100 programu???


Pavel m

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda
Pro mne je kvalitní program, který přináší rozličné informace samozřejmě v patřičné kvalitě. Prostě zpravodajství, filmy, vzdělávací programy prostě průřez. Je to o obecné informovanosti. Ale těch je poskrovnu. . Informace se dají získat i jinak a když potřebuji něco specielního, tak se zaměřím na to co momentálně potřebuji ať již k životu nebo k práci. Ale k tomu nepotřebuji čučet celý den na úzce specializovaný program apropo, kde se ještě skoro vše opakuje. Například Fashion nechápu fakt jeho smysl.

No a o tom to je, každé mu se líbí něco jiného. Podle mě zase orgramy, které se snaží vysílat úplně všechno, jakési ty "průřezy", zas tak moc kvalitní nejsou. Prostě se snaží zalíbit všem, ale ve skutečnosti se líbí jen málokomu, možná yokymu. Já jsem zase spokojený se specializovanými programy, protože tam přesně vím, co hledat. Zprávy na ČT24 nebo CNN, dokumenty na Viasatech či NGCH, seriály na AXN, filmy na HBO atd. A i ty se dále štěpí a specializují ještě úžeji. A někdo hledá módu na Fashion. OStatně tyhle úzce zaměřené programy nejsou nějakým výmyslem v Česku, ale je to prostě trend všude ve světě. Taky sem žil nějakou dobu v USA, takže vím, co tam nabídka kabelovek či satelitních služeb obsahuje. Mimochodem i např. Fashion TV. Taky se na to nedívám, ostatně jako na několik dalších programů (např. hudební mě nezajímají vůbec), ale to jetě neznamená, že se musím chovat jako sobec a tvrdit, že když nezajímají mě, že jsou k ničemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník yoky

Za mého vegetování v USA ještě Fashion v kablelovce na Manhattanu nebyl zato v noci běžel kanál J což byla také hrůza. V té době jsem nějak bláznil pro horory a tak FOX 5 byl v pernamenci. Točil jsem jak smyslů zbavený a od té doby jsem ani jednu nahrávku (170 kazet neviděl). Nejsem vůbec sobecký jen vidím, že u jiných tuzemských poskytovatelů to jde a a např. 802 už má dnes podstatně rozmanitější a tvrdím-nejen já nabídku daleko lepší. A to nemluvím o dalších tuzemských a to i levnějších poskytovatelích. A stačí se podívat na ty jiné poskytovatelle a jejich programovou skladbu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník radoslavcz
Za mého vegetování v USA............ Nejsem vůbec sobecký......

 

Samozřejmě, když nikdo nepochlebuje Tobě, nezbývá, než si pochlebovat sám .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hosi, kazdy ma moznost zalozit vlastni kabelovku a nabizet vsechny HD programy a treba zadarmo.. upc je podnikatel ne charita..az mu vsichni odejdou pak mozna zmeni politiku pridavani programu..zatim jim zakaznici pribyvaji tak proc by mel neco zasadne menit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ted koukam na nove UPC informuje a opravdu tam zaznela informace ze v prubehu kvetna se planuje NG wild , NG music , History sd a travel , dale rikal ze az na podzim planuji rozsirit HD programy o History HD , CT1 HD a nova a nova sport HD

 

take tam rika ze v balicku PLUS za 1kc je i Sport 2

Programy jsou dobře vybramé,ale škoda těch HD programu.NG Wild už vysílá v UPC Slovensko asi 2 měsíce místo ANIMAL PLANET.

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas, podle me nabidka dostatecne pestra, je v ni od kazdeho neco, myslim ze si kazdy vybere,

jedine co mirne pokulhava je nabidka HD kanalu, pokud chce UPC nalakat zakazniky na jejich prijem, tak by nabidka mela byt sirsi, ale je to dano i tim ze HD se teprve pomalu rozjizdi.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...