Přejít na obsah

VPS/PDC


Návštěvník onak

Doporučené příspěvky

Návštěvník onak

No samozřejmě, že by to mělo fungovat, ovšem tady v Příbrami tomu tak není. A Česká televize se k tomu vyjádřila, že u nich chyba není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník onak

A co Prima? Tam mi taky nějak blbne. Respektive, tam se mi to vůbec nespustí, takže se to naprogramování vlastně ani nevyruší. A spustí se až po zapnutí rekordéru. U kanálů ČT to jakoby ten signál zaznamená, na chvíli se to spustí, ale okamžitě se to vypne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Zaregistroval jsem podobné problémy. U analogové Primy přestalo někdy v průběhu minulého roku VPS fungovat úplně. Můj DVD rekordér (Panasonic) v případě, že zjistí, že VPS není k dispozici, tak začne nahrávat podle časů uvedených v programu, což znamená, že se díky reklamám začne nahrávat dříve, než pořad skutečně začne a obvykle pak chybí konec.

U ČT 1 a ČT 2 sice VPS funguje, ale tak, že se krátce před začátkem programu spustí, pak ihned zase vypne (tak jak popsal ona), ale vzápětí se zase zapne a začne normálně nahrávat až do konce programu, kdy dostane signál, že má vypnout. Ve výsledku tedy mám pak u každé nahrávky dva záznamy, jeden kraťoučký, asi sekundový, a teprve pak celý nahraný pořad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Katoda - Tak ty kraťoučké záznamy mám taky, pravda. (Jsem z Hradce Králové) Nu asi to není 100% jako dříve z analogu přez anténu. Vlastně minulý týden mi to zkazilo nahrávku Alexandra Velikého z Primy . Konec byl useklý podle naprogramovaného času ale VPS/PDC nezachytilo konec posunutý vinou reklamy na začátku filmu. Ale start nahrávání začal přesně se začátkem filmu. Bohužel nejde vysledovat čím to je. Jsou to ojedinělé výpadky. Nikoliv pravidelné. :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník onak

No tak vám to alespoň trochu funguje :lol: , nevím, možná už to tu funguje, zatím jsem to ještě nezkoušel. Ale právě u nás se to spustilo a hned vyplo. Poté, co se nahrávání vyplo se z paměti vymaže naprogramované nahrávání a dále už nic nenahrává. Takže z naprogramovaného programu se vlastně nahraje jen několikasekundový útržek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...