Přejít na obsah

Máte někdo už rychlost co UPC sliboval???


Návštěvník koubi1

Doporučené příspěvky

Kralupy nad Vltavou - Cukrovar sidliste. Tak ja hlasim, ze download je ok, jede mi to stabilne na 20Mb, ale upload je silenej. Misto 1.5Mb mam kolem 0.5 - 0.7 Mb. Byli u me uz 2 technici, nevedi si s tim rady, udelam reklamacku. Kdyz mi nenabidnou kompenzaci tak odchazim jinam. Ja ten upload potrebuju a chci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes mi moje 20M připojení trhá rychlostní rekordy.... Ping je nižší než obvykle, ale ten download.... Lokalita Otrokovice.

 

466282263.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník piposek

Tak konečně od pondělka mám upload 1.5 M místo 1.0... jen měsíc zpoždění po jejich nejposlednějším termínu... to jde...

 

20091782562.png

 

Classic 25M/ 1.5M, Ostrava-Jih

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tukancheez

Nevím proč, ale příjde mi, že UPC opět začalo do sítě sahat.

 

Tuto hodnotu jsem nikdy nenaměřil. Tarif 20M.

467764664.png

20091788816.png

Že by nová politika,"po měsíci ti dáme jen 10M". :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dzioush

Ja taky nenamerim tech 20 mbps ,ale "jen" asi 467777249.png

 

ale kdyz zacnu neco stahovat pres freedownloadmanager tak se rychlost drzi mezi 20 - 22 mbps (mam 20 ) takze celkem spokojenost . ty ruzne speedtesty jsou hlavne orientacni .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tukancheez

ty ruzne speedtesty jsou hlavne orientacni .

Jj to vím, to se tu opakuje stále dokola. Ale já opravdu dnes pociťuji snížení rychlosti downloadu na polovinu. Je mi to celkem divné, protože za celou dobu, co jsem přešel na smlouvu novou, mi taková rychlost nikdy nenaskočila. Vždy bylo vše OK, ehm - tedy až na ten lechce nedotažený upload do 1,5M. Ale to bych chtěl již moc. :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

včera to bylo zase tragický... download na speedtestu někde mezi 10 - 20 Mb/s, upload max. 1,3 a to nejen tam, ale i na FTP, jednou za čas se dotknul hranice 1,4 Mb/s... obvykle mi speedtest ukazuje 25 - 26 Mb/s down a teď už všechno možný, hlavně odpoledne a večer :lol: každopádně na infolince mi tvrdili, že je všechno v pořádku a žádná závada v mý lokalitě neni hlášená... tudíž přecházíme do další fáze řešení - výpověď :lol: tam sou vždycky ochotnější... slevu mi už asi těžko nabídnou, tak snad se doberem nějakýho jinýho výsledku... no a když ne, tak ADSLkem se nic nezkazí, vzhledem k aktuálnímu stavu, kterej už měsíc nevypadá, že by se měl v blízký budoucnosti změnit... vyjde to nastejno, 20 Mb/s radiokomunikace tady frčej kolem 16 - 18, upload je stejně na prd, takže jestli 900 nebo 1300, to je už jedno... snad se k tomu dneska dostanu, když tak dám vědět... :lol:

 

tady je záznam mýho odpoledního měření... na posledním testu je ukázka, jak to vypadá, když to jede fpoho (ano, někdy to tak skutečně jede :lol: )

 

6h8k5koj1c5eongzb9pe.png

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Fireball

Taky me to momentalne bezi cca 4 dny pri tarifu klasik to zn 25 na 1.5 a bezi me to stezi na 14 na 1.0 asi se dneska naseru u jejich operatoru....jinak restarty sem samosebou skousel...jinak ftp upc sem skousel taktes...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz zacinam vazne uvazovat ze zde zakazu zobrazovani vysledku ze speedtestu, protoze je cast uzivatelu bere jako relalny vysledek, ackoliv se vetsinou jedna jen o orientacni mereni na prilis malem vzorku dat, ktere nemuze uplne presne rychlost zmerit, coz nyni krasne dokazuje tabulka vysledku mereni od Slamba, kde je mozne videt ze behem kratkeho casoveho rozmezi je merak schopen namerit 2 uplne rozdilne rychlosti.

 

Znovu proto opakuji, pokud chcete namerit skutecnou aktualni rychlost vaseho pripojeni, vybrte si nejaky dostatecne rychly server a zneho nechte ztahovat aspon 2 soubory soucasne po tak dlouhou dobu, dokud se rychlost neustaly na nejake hodnote,

zaroven ale mejte na pameti rychlost muze ovlivnit vice faktoru nez jen posledni mile u UPC.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...