Přejít na obsah

UPC se mění na Vodafone


Návštěvník ladcafa@seznam.cz

Doporučené příspěvky

Návštěvník jm100

Zas jen urazky od ADOLFA s vhodne zvolenou prezdivkou, mozna by vam sluselo jeste jedno S pridat ci jedno S ubrat. To ze si s vami netykam je docela logicke, s lidmi, kteri se neumi chovat a zmuzou se jen na nadavky a urazeni mne nezajimaji, tak si vesele urazejte dale. 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 21. 2. 2020 v 1:35 PM, jm100 napsal:

Jiz na firemnim tarifu balicku je videt, jaky smerem pujde cena i sluzby. :-(.   Tarif  UPC Business Medium skoro 1000 Kc, misto 10000 minut zdarma tam jiz maji pripraveno, kdyz se rozklikne odkaz 100 minut zdarma!!!. Tak jeste ze do rijna mam cas si hledat nahradu.

Aktuálně máš tedy kolik volných minut, aby bylo jasno ? 

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník aldik

No kdo ví co nás čeká 🙂 Průser je, že třeba tady kde bydlím kromě UPC už jedině O2. Poda tady kabel nemá (tu zajímají spíš panelové domy), a pak sice pevný internet nabízejí i mobilní operátoři, ale stejně to je vše po jednom kabelu a lepší nabídka to určitě nebude. Ale minimálně konečně bude mít "nové UPC" pobočky na každém rohu, tedy v každém Vodafonu.. a když někdo bude chtít odejít prostě vrátí modem atd. tam, a tečka. Samozřejmě proti potvrzení, viz ty kauzy o kterých se mluvilo. 

Upraveno uživatelem aldik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co nás čeká se dozvíme již za týden, já osobně neočekávám nic dramatického, doufám že ve Vodafonu jsou aspoň trochu inteligentní lidé a nebudou zavádět hned na úvod nepopulární opatření, aby tím naštvali svoje nové klienty a ti pak měli důvod prchat ke konkurenci.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník symbian

Vodafone zatím umí UPC jen pro obyčejné zákazníky. Firemní zákazníci UPC nemohou minimálně do roku 2021 kombinovat tarify do jedné rámcové smlouvy se službami Vodafone. Kdy to půjde není zatím jasné, nebude to ale dříve než v roce 2021.

Zdroj: Firemní smlouvy Vodafone - chtěli jsme sloučit naše služby u UPC a Vodafone.

Ještě pro porovnání předposlední a poslední ceník:

https://business.upc.cz/pdf/soho/Cenik-SoHo-od-1-11-2019.pdf

https://business.upc.cz/pdf/soho/Cenik-SoHo-od-1-2-2020.pdf

Pro mne je velmi pozitivní výrazná sleva tarifu Fiber Business 350/40 z 846,- na 656,-. Také tarif 150/30 zlevnil o 103,-. Ohledně chybejícího telefonování, které se zde velmi hojně diskutuje - stačí napsat na podnikatel@upcbusiness.cz a jednoduše vymění tarif 100 Business na EU Business za příplatek cca 100,-. U těch kombinovaných tarifů také vypadly pronájmy zařízení, takže se vskutku jedná o zdražení, ale stačí se domluvit s obchodním zástupcem a určitě je schopný s tím něco udělat. Jinak po ukončení smlouvy nám vždycky standardně všechny služby běžely dále bez nějakých cenových úprav, takže si doteď užíváme za 826,- Fiber Business 150/15, TV Komfort (120 programů), telefon 100 business a pronájem Wifi modemu. To by nyní vycházelo na cca 960,- - pokud by nám stačil jen Internet 150/10, tak to vychází na 869,28,-.

(všechny ceny s DPH)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem polozil Vodafone otazky,protoze jsem predpokladal ze od 1 brezna se konecne neco pohne,zmeni.Snad budou odpovedi zajimat i zdejsi kolegy a kolegyne,kteri pouzivaji UPC od zacatku jako ja.Pokud ne at moderator tyto informace klidne smaze.

Jiří Vinduška pro Vodafone CZ
1 Brezna tu mame,tak dozvime se my zakaznici konecne,jestli bude novy setobox 4 K a jak je to s TV Vodafone co nahradi Horizon GO u byvaleho UPC?A co aplikace do Android TV?A zvyseni rychlosti na 1 Giga u internetu?A bude konecne zarazena STV3 a Markiza do programove nabidky?
 
Vodafone CZ Dobré ráno, Jiří,
ptáte se nás na službu Vodafone TV, kterou jsme ještě nepředstavili, proto prosím o pochopení, že když jsme ještě službu nepředstavili, tak k ní všechny informace dostupné nejsou. Ale co vím, tak vám rád odpovím 🙂
1) Nový set top box 
bude podporovat 4K rozlišení, přesněji - bude na toto vysílání připravený. Zatím totiž není moc obsahu, kdy byste mohl 4K opravdu využít.
2) Spuštění Vodafone TV si určitě všimnete, o tom nepochybuji 🙂 Zatím pro vás datum nemám, ještě prosím o trpělivost. Nicméně počítáme s tím, že Vodafone TV nahradí v budoucnu Horizon TV včetně aplikace Horizon GO. Zatím předpokládáme, že k převodu stávajících zákazníků na novou Vodafone TV by mělo dojít tento nebo příští rok.
3) U Vodafone TV počítáme i s podporou chytrých televizí (později během roku).
4) Zvýšení rychlosti připojení na 1 Gbit/s vám teď nemůžu potvrdit ani vyvrátit, nic jsme v tomto ohledu neoznámili.
5) Ani STV3, ani Markízu vám slíbit nemůžu.
Ondra
  • 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox.
  • Ústí nad Labem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...