Přejít na obsah

UPC se mění na Vodafone


Návštěvník ladcafa@seznam.cz

Doporučené příspěvky

Před hodinou, Evzen napsal:

Ostatnim jsou streamovaci smirovaci sluzby uplne ukradene a pouzivat je nebudou, at jsou od kohokoliv.

Tak teď nevím, čemu říkáte streamovací šmírovací služby, ale Netflix lidem rozhodně ukradený není. Asi žijeme každý v jiné sociální bublině, ale v mém okolí zná Netflix snad každý a hodně lidí ho má už teď předplacený nebo o něho mají zájem. Navíc s rostoucím podílem lokalizace bude zájem o Netflix větší, i když to asi půjde pomalu a samozřejmě to u nás asi nikdy nebude zdaleka tak významná služba jako v USA.

Mezi důchodci o Netflix, HBO GO nebo YouTube možná moc zájem není, ale mezi mladými lidmi rozhodně ano a tyhle věci do moderních STB určitě patří. BTW Netflix má Vodafone např. v sousedním Německu, pak např. v Itálii a v řadě jiných zemí, tak pevně věřím tomu, že se dohodnou i tady. Sportovním obsahem Vodafone konkurovat ostatním bohužel nemůže, ale může přinést nejlepší nabídku, pokud jde o filmy. 

Já jsem si jistý, že Vodafone u nás Netflix svým klientům nabídne - nevím, jestli hned na jaře nebo později, ale jsem o tom pevně přesvědčený.

Upraveno uživatelem Tommy Kindernay
  • Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Evzen

Ano, naivni a nevedomi lide (= predevsim prave mladi) tyhle smirovaci sluzby pouzivaji.
Jak takovy mlady, naivni a tvrdou realitou nepolibeny clovek jedna, je krasne videt na prikladu Tommy Kindernaye - ve sve naivite o sobe nevedomky napraska nejruznejsim institucim takove informace, ze se jednou (doufam), az zmoudří, prozře a odloží růžové brýle naivniho jednorozce, nad sebou otrese. Ale to uz bude asi prilis pozde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co je to Netflix? Online půjčovna filmů. Navíc s tím, že je nutné platit paušál 2 stovky měsíčně. Že by toto byla zrovna věc, po které mladí tak touží? Ti si tak max. filmy stáhnou někde z netu (ulozto apod.). Ssamozřejmě ne všichni, to je jasný v rámci objektivity. Ale celkově - půjčovny filmů zde jsou odnepaměti a také odnepaměti hrají druhé housle. Procentuálně to osloví jednotky lidí. Chce to se na celou věc dívat reálně a ne podle vlastního nadšení, které je nezřídka v příkrém rozporu se skutečností, resp. se vkusem většinového diváka, který také rozhoduje a rozhodovat vždy bude.

P.S. Pro případné mínusáky podotýkám, že proti Netflixu osobně vůbec nic nemám a moje stanovisko vychází čistě ze zveřejňovaných čísel sledovanosti, kde je Netflix a pod. služby zcela okrajová záležitost.

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník hrochada
před 2 hodinami, Evzen napsal:

Ostatnim jsou streamovaci smirovaci sluzby uplne ukradene a pouzivat je nebudou, at jsou od kohokoliv.

Ukradené byly možná tak 5 let zpátky, dneska to používá víc lidí než si myslíte. Co je na Netflixu šmírovacího? Přijde mi to jako paranoia...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Evzen

Smirovaci jsou ze samotne svoji podstaty - abych mohl sledovat, musim byt prihlasen pod nejakym accountem. Tento account je spojen prinejmensim s nejakou platebni kartou a ta je zase spojena s nejakou konkretni osobou.
Takze kdyz si neco pustim, ti panove (a damy) na druhe strane dratu vedi, kdo a na co se kouka. A to si pis, ze tyhle informace umeji velice dobre vyuzit a zpenezit.

A co je, kurwa, komu do toho, na co ja se koukam?!
Proc bych to mel nekomu cizimu zcela dobrovolne sdelovat?!

Upraveno uživatelem Evzen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nehovoriac o tom, ze z hladiska obsahu kazda streamovacia sluzba ma nejaky svoj trhak (pripadne niekolko trhakov -  vacsinou su to serialy ci serie), ostatne je uz len nekvalitna vata.. a zase nie je vela uzivatelov v nasich koncinach, ktori si platia sucasne viac streamovacich sluzieb (kedze nikto to neponuka na jednom mieste legalne).. no a potom je tu nepomer titulov, co napr. Netflix ma v ponuke pre US/UK trh a pre nas kdesi z vychodu.. ano, da sa babrat s VPN, ale to sa mozem na to vykaslat.

Vela ludi tuzobne ocakava, kedy Disney spristupni svoju streamovaciu sluzbu pre nasu oblast.. kedze vlastni ozaj zaujimave portfolio filmov, nie priblble serialy.. ani Apple so svojimi miliardami neurobil dieru do sveta so svojou Apple TV+, dokonca ju dava rok zadarmo pri kupe noveho Apple zariadenia.

  • Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 22 minutami, Adolf.Shitler napsal:

Co je to Netflix? Online půjčovna filmů. Navíc s tím, že je nutné platit paušál 2 stovky měsíčně. Že by toto byla zrovna věc, po které mladí tak touží? Ti si tak max. filmy stáhnou někde z netu (ulozto apod.).

Dvě stovky měsíčně je naprosto zanedbatelná částka za tu širokou knihovnu filmů a seriálů, které Netflix nabízí.  Za ty peníze to rozhodně stojí. Nehledně na ten komfort - člověk nemusí nic hledat na netu, čekat, než se to stáhne, kvalita obrazu je mnohdy u stažených filmů horší atd. Jasně, zatím má Netflix ten podíl na trhu hodně nízký (sám jsem se divil, když jsem ta čísla viděl), nicméně nepochybuju o tom, že to postupně výrazně poroste. Stahovat filmy si budou lidi dál, ale dneska už i mezi mladými lidmi je čím dál vyšší podíl těch, kteří dají ty dvě kila za Netflix než aby pořád něco hledali na netu.

před 28 minutami, Adolf.Shitler napsal:

Ale celkově - půjčovny filmů zde jsou odnepaměti a také odnepaměti hrají druhé housle.

Jenže Netflix je úplně jiná liga než byl v minulosti třeba TopFun, dnes třeba Voyo, Banaxi apod. Spousta exkluzivního obsahu, špičkové filmy a seriály - Netflix má rozhodně budoucnost a myslím, že za pár let bude u nás počet jeho předplatitelů několikanásobně vyšší (samozřejme i ruku v ruce s nárůstem lokalizace - ještě nedávno tam nebylo skoro nic s dabingem, dnes už je s titulky přes 1200 filmů a seriálů a i dabovaných titulů neustále přibývá).

  • Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šmirovací služby.Co to je?Jestli se bojíte,že vás nějaká služba šmířuje,tak zahodte telefon(android,google,Apple),zrušte si kabelovou tv(i My prime je ve své podstatě šmirovací záležitost),internet(instagram,FB,atd.), účet v bance,nechoďte do obchodů(různé klubove karty) a nevychazejte radeji z domu.Trochu ubrat na tom paranoidnim myšlení.

Upraveno uživatelem namec
  • Super
  • Super
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...