Přejít na obsah

UPC se mění na Vodafone


Návštěvník ladcafa@seznam.cz

Doporučené příspěvky

Návštěvník Retiree

Obávám se, že rozlišovací schopnost vrcholového managementu Vodafone, totiž Germany a Central and Eastern Europe vypovídá o mnohém...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Evzen
 

Obávám se, že rozlišovací schopnost vrcholového managementu Vodafone, totiž Germany a Central and Eastern Europe vypovídá o mnohém...

Kdyz tu vetu nechas CELOU, tak v ni neni vubec nic spatne:

Accelerates Vodafone’s converged communications strategy through in-market consolidation in Vodafone’s largest market, Germany, and in Vodafone’s Central and Eastern European ("CEE") markets, the Czech Republic, Hungary and Romania.

Jedna cast je o "Vodafone’s largest market, Germany" a jina cast je o "Vodafone’s Central and Eastern European ("CEE") markets, the Czech Republic, Hungary and Romania".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam kolegu, ktory je pouzivatelom KDG kabloveho internetu 20 rokov.. ked som sa ho pytal na skusenosti po zmene vlastnika (Vodafone), tak kyval hlavou - nieco k lepsiemu, nieco k horsiemu (hlavne ceny a baliky sluzieb), ale jednu pozitivnu novinku ma - po dlhsom boji s technickou podporou Vodafone ma skutocny dual stack s verejnymi IPv4/IPv6 adresami (take v Liberty Group nehrozi).

V kazdom pripade necakajte viditelne zmeny (pre zakaznika) skor ako o dva-tri roky, skor som zvedavy, aky bude osud UPC SK. Kedze mam od Unitymedia pripojenie v DE, tiez ma cakaju zmeny 🙂

Upraveno uživatelem quadra2030
  • Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník upcman

2 roky sa pracovalo aby slovenske a ceske UPC fungovalo ako jedna firma, jednoznacne kvoli uspore vo financiach a fakt ze SK je maly trh. Za to kvazi spojenie sa, ktore zakaznik ani nijako nepocitil, (HDDVR box) stale nie je pristupny na slovensku, malo dojst k lepsiemu. Tazko posudzovat, ale teraz ked ceske UPC kupuje vodafone, ako to bude pokracovat? Bude UPC v CZ aj nadalej ako samostatna divizia vratane tech. podpory? Ako to chcete komunikovat zakaznikovi a pod akou znackou? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník David R.

Musím znovu opakovat, že podpis dohody nemá vliv na naše zákazníky, služby a každodenní provoz. Společnost UPC je až do regulačního schválení a dokončení transakce plně odhodlána pokračovat v nezávislé činnosti na trhu jako samostatná společnost, která je součástí skupiny Liberty Global.

Jak budeme komunikovat změnu je opravdu předčasné a není to vůbec na pořadu dne. 

Co se SK části týče, dohoda mezi Liberty Global a Vodafone nezahrnuje společnost UPC BROADBAND SLOVAKIA, která zůstává nadále součástí Liberty Global a bude i nadále pod značkou UPC. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Osobne si myslím, že UPC Slovensko bude čoskoro tiež "predané". Už dlhší čas sa pritom hovorí, že záujem má Orange.

Tiež sa obávam práve toho že nás získa Orange . To bude znamenať že budeme platiť o dosť viac ak zjednotnia ponuku TV ako majú teraz . To budeme odstupovať od zmlúv jedna radosť. Ešte zaplačeme ako nám bolo dobre u UPC , ale to nás bude zaujímať tak  najskôr o rok .

  • -
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Svätý Jur
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Budu to brát dle vlastních zkušeností, kdy před více než deseti lety existoval Kabel plus Severní Morava, na tehdejší dobu nabízel pokrokové služby – bohatou nabídku včetně prémiových kanálů, a i německé programy, které mi dodnes chybí. Dokonce začínal nabízet internet po kabelu. Pak tuto společnost koupila UPC a rázem veškeré záměry šly někam. Když docházelo k přechodu na digitál, tak nejprve to několik let napřed odnesly právě menší města jako je Frýdek. Ti to klienti měli méně výhodnou nabídku než např. Praha, protože byli donuceni se pronajímat boxy. Po několika letech se to sice srovnalo a nabídka je téměř ve všech lokalitách stejná, ale u slibů se zařazením určitých balíčků zůstalo např. německý měl již běžet přes 10 měsíců apod. Nyní nastane úplný útlum, nic se měnit nebude, žádný nový program nebude a až se změní logo z UPC na VODAFONE, tak změny nastanou.

Stejný případ jsem zažil, kdy 802.cz koupila RIOMEDIA, vše totálně k horšímu no a nyní RIOMEDIA nejsou a je z této společnosti NEJ. U 802.cz jsem měl tehdy internet, protože cena za 100/100 Mbps byla perfektní. Zůstal jsem, musel jsem se smířit s tím, že je to jiná společnost, ale nevýhodou bylo, že pokud u 802.cz byl problém technický, tak technik byl u mne do pár minut, protože se jednalo o Frýdek, ale nyní  to řeší Praha.

Zkrátka uvidíme co bude, ale nic kladného nečekám, spíše horší.

  • -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul, nepřehledný HD box
  • Frýdek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...