Přejít na obsah

Vypadky UPC - Vrsovice, Praha


Návštěvník Michal F.

Doporučené příspěvky

Návštěvník Michal F.
20 hours ago, Evzen said:

V tom pripade, jak rikal Bohuš Stejskal: "Tož běž, běž! Val, val..." 😉

Moc mi to pomohlo. Dekuji! :-) 

9 hours ago, David - UPC said:

@Michal F. Zdravím, mrkněte na tarify pro podnikatele, kde je SLA trochu někde jinde, než u rezidentních zákazníků https://business.upc.cz/ 

Co se výpovědi týče - v tomto případě bych musel podat reklamaci, aby to kolegové jak z reklamačního, tak z technické podpory prověřili a napsali zpět posouzení. Pokud chcete, mohu reklamaci podat za Vás. 

A ještě pro doplnění - jedná se o některou z těchto ulic? BĚLOCERKEVSKÁ, DUKELSKÁ, JAKUTSKÁ, RUSKÁ, VOLYŇSKÁ? Klidně mi pište do zprávy. 

Davide, dobry den! A k cemu je ta reklamace? Nechci zadne penize zpet, nechci ztratit cas a pokracovat vyuzivat Internet ktery je k nicemu. Vy dobre vite co se deje ve Vrsovicich. Vypadky jsou v non-stop rezimu od patku v 6 ulicich vcetne Rostovske. Vypadky se stavaji minimalne 2-3  krat denne a to muze trvat klidne i 2 hodiny.

Podivjete se prosim do zaznamu vypadku v ulice Rostovske (od 30.08 az do dneska) a reknete mi uprimne - je dodavatel dodrzuje sluzbu jak uvedeno ve smlouve?

Odpoved' bude jista.... Nabidka kterou jsem obdrzel ( sleva v 20%)  je hezka, ale je k nicemu. A zaroven' technicke oddeleni rikalo ze nemuzou dat zaruku kdy ty vypadky budou vereseny (a ja to chapu). 

8 hours ago, martau said:

A čeština pláče ....

To by copy-paste z emailu od UPC. :-) Ale nejsem rodily mluvci (to se da urcite poznat). Takze moc se omlouvam za grammatiku a chyby. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník David R.

@Michal F. Spíš jsem tu reklamaci směřoval k samotné výpovědi. Pokud tedy chcete ukončit smlouvu z důvodu častých výpadků, nejdřív bych to nechal posoudit reklamace s tím, že bych dotaz reklamace uvedl - z důvodu častých výpadků chce klient na uvedené adrese ukončit smlouvu bez sankce.

Záleží na Vás. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Michal F.

Aha- dekuji za radu, Davide. Mozna ze udelam to takhle. Muzu Vam napsat to privatu cislo smlouvy nebo mam osobne navstivit oddeleni v Nuslich?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A opravdu je nutné dávat výpověď? 

Není lepší dát technikům UPC pár dní na opravu a pak vpohode pokračovat na službách UPC, zvláště když to řeší, ano trvá jim to, ale některé poruchy vyžadují delší dobu na opravu.

Já mam kabelovku nějakých 19 let a za tu dobu bylo technických problémů mnoho, ale vždy se to vyřešilo a nemám žádný důvod ke změně. 

Přechodem k jinému operátorovi si moc nepomůžete, protože dříve nebo později technický problém nestane i u něj. 

A ještě taková úvaha , když budu mít business tarif, tak co mě to při poruše pomůže, když kabel do mého domu vede stále ten stejný. 😉

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Michal F.
On 9/6/2019 at 8:54 PM, tomus said:

A opravdu je nutné dávat výpověď? 

Ano. Ja jsem mel UPC v ruznych mistech Prahy , a zazil jsem jen par vypadku. Ale prestehoval jsem na novou adresu a tady nemuze vyresit problem UPC uz vic nez tyden coz je velice spatnym signalem. A neverim ze business tarif to vyresi. Dneska od rana uz zase bylo nekolik vypadku. Nevidim zadne jine reseni nez vypoved’. Ale zkusim pres reklamace.

Pak chci zkusit LTE z venkovnim prijimacem od T-mobile. Slibili ze bude 50 Mb/s. Vsichni ostatni jen mohou dodat max 20 Mb/s stahovani / 2 Mb odesilani max coz je k smichu (i pres kabel).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Michal F.

Vypadky od vcerejska 18:00.... a zadny internet neni (vypadky jsou skoro kazdou hodinu). Sleva 25% od rijna asi bude k nicemu. Technicke UPC nezvlada vyresit problem ve Vrsovicich od 30.08. 

Zkusim take poridit LTE internet od T-mobile. Pres telefon to frci rychle - 180/30 mbps s pingem 25 ms. Doufam ze pres venkovni jednotku a modem to bude aspon’ 40-50 mbps jak je slibeno. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ApacheSK

Nesmieš však zabúdať že pri bezdrôtovom pripojení sa môže vzhľadom od počasia a rôznych podmienok dosť líšiť kvalita a rýchlosť pripojenia, čo viem, tak v minulosti už len obyčajný dažď či búrka vedela celkom sa postarať o takéto pripojenie, ako to na tom je dnes neviem, väčšina oblastí kde predtým nebolo DSL či optika alebo len DSL poprípade bezdrôt., je už dnes optika, a tak sa stretávam čoraz menej so zákaznikmi na bezdrôtu, avšak určite úroveň kvality šla hore, ale darmo, fyzika nepustí a nejaké rušenie bude spôsobované bezdrôtovým pripojením vždy, a bude určite znateľnejšie ako na metalickom/optickom pripojení

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...