Přejít na obsah

Rychlost jak to bude?


Návštěvník apple1987

Doporučené příspěvky

Návštěvník apple1987

Zdravim, chtel jsem se zeptat jak to bude s rychlosti internetu, nyni mam UPC 4 Mb/s (myslim, ze to je UPC Light za nejakych 779 CZK) a na netu maji nabidku: UPC 20M za 800 CZK, taky pisi ze navysuji o 10 Mb. Moc se v tom nevyznam, mohl by mi nekdo z vas odpovedet jaka je nejlepsi varianta za 800 CZK ktere mesicne platim za net, jestli mam zmenit tarif, o kolik se nevysuje, kdy poznam zmeny proste do netu nechi dat vice jak 800 mesicne - co mam udelat abych za tech 800 mel to nejlepsi co UPC nabizi. Diky za opoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zatim sou tyhle tarify jenom na stránkách, 20/1,5 bude technicky dostupný pro všechny zákazníky až od ledna, kdy na tenhle tarif bude možný přejít (dřív to nemá cenu zkoušet, nevyhověj a rychlost se ti stejně nezmění)... pokud máš internet od upc už nějakou dobu, můžeš jim zavolat nebo napsat, že jejich internet rušíš a oni ti dají na rok slevu 50%... zůstane ti tarif light, kterej bude mít od ledna rychlost 18/1,5 za 390 měsíčně... pokud bys chtěl po týhle slevový akci v lednu přejít na 20M, budeš platit celejch 800... 8)

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stiznost:

 

Důvod požadavku: Ostatní technické dotazy ke službě UPC Internet (popište prosím v textové části)

 

Text požadavku:

Dostal jsem od vas opet jakysi spam. Konstatuji, ze nez rozesilat spamy, bylo by uzitecnejsi prestat lhat o rychlosti pripojeni k internetu! Podotykam opet, ze od kvetna t.r. hrubym zpusobem neplnite podminky nasi smlouvy, podle ktere jste povinni mi zajistit pristup k internetu garantovanou rychlosti 3Mbps. Z tohoto duvodu pozaduji, aby:

a) bud jste v terminu 10 dnu uvedli vasi sluzbu do souladu s podminkami nasi sluzby, nebo

b) omluvili jste se verejne za nedodrzeni podminek nasi smlouvy na webovem serveru zakazniku www.karnevalzone.cz, nebo mi poskytli slevu ve vysi 50 % se zpetnou platnosti pocinaje kvetnem t.r. V pripade, ze na tento email nebudete prislusnym zpusobem reagovat, zverejnim uvedene skutecnosti ve sdelovacich prostredcich. Podotykam, ze jsem si na nedodrzovani smlouvy z vasi strany jiz mnohokrat stezoval, aniz by doslo k naprave - a dokonce jste se na moje stiznosti ani neobtezovali zaslat pisemnou odpoved... Budte si jisti, ze novinare bude vas neseriozni pristup k plneni smluvnich podminek velice zajimat. Podpis

 

Datum přijetí: 11/6/2008 12:12:52 AM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vazeni,

pozaduji odpoved na muj dotaz uvedeny nize a nikoli pouze bezcilne blablabla. Samozrejme, ze s vami mam uzavrenu smlouvu na garantovanou rychlost 3Mbps, kerou jsem uzavrel jeste se spol. Karneval Media, protoze jsem odmitnul levnejsi, ale horsi smlouvu s UPC. Do prav a povinnosti teto smlouvy jste vstoupili. Proto zadam jeji plneni. Odpovezte tedy laskave na otazky polozena v teto korespondenci nize.

 

podpis

************************

 

Vážený pane,

 

reagujeme na Váš mail ze dne 6. 11. 2008 ohledně služby UPC Internet.

 

Bohužel, v některých lokalitách dochází ke snížení rychlosti z důvodu zatížených bridgů. Všechny zatíženější lokality budou postupně podstupovat upgrady sítě, čímž se zatížení sníží a rychlost se vrátí k smluvním hodnotám. Podrobnější informace o termínech prozatím nemáme k dispozici.

 

 

Podotýkám, že rychlost připojení garantována není, pokud však dochází k jejímu odklonu od deklarovaných hodnot, záležitost se vždy snažíme vyřešit.

 

 

V případě, že budete reagovat na tento e-mail, využijte prosím opět standardního formuláře, který naleznete na http://www.upc.cz

 

 

S pozdravem a přáním příjemného dne

 

M. Sládek

 

Specialista technické podpory datových služeb UPC

**********************

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...