Přejít na obsah

kdy vypnout Analog na furt??


Návštěvník koubi1

Doporučené příspěvky

  • po 3 týdnech...

V souvislosti s s ukončením provozu analogového pozemního signálu ČT2 v severozápadních Čechách / vysílače Buková hora a Jedlák u Chomutova/ jsem svědkem masívní masáže stávajícich zákazníků UPC majícíh pouze základní analogovou nabídku kabelové televize UPC. V našem domě /Teplice/, je z 22 nájemníků převážná část důchodců. Všichni si honem rychle pořizují na základě obdrženého dopisu od UPC a od místních agilních prodejců UPC, digitální kabelovku. Již jsem u pěti lidí musel nastavovat settopbox, protože jsou zcela mimo a nezvládají to. Nejhorší však je , že všichni jsou přesvědčení, že si digitální kabelovku musí pořídit, neboť přeci dojde koncem roku k vypnutí analogu ! Ona ta "informační " kampaň UPC je tak šikovně vedená, že si to všichni takto vykládají. Ale asi jde o počty zákazníků a maximum objednaných služeb.

  • Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník MrMarkus

Kdo chce kam ... Já jsem lidem ve svém okolí vysvětlil jak se věci mají, polovina z nich našla rozumné argumenty proč si digitální kabelovku stejně pořídit a druhá polovina přišla na to že vzduchem se vlastně šíří dostatek zajímavého obsahu a není nutné už platit UPC za kabel. Co mě drtí je fungování procesů v UPC ... takové ty akce že technik přinese jeden den Thomsona, "překvapivě" modem blbne a druhý den tam jde jiný s Motorolou. Nechápu že tohle přetrvává už mnoho let, je to zbytečné pro obě strany, dvojí výjezd stojí prachy a UPC si zbytečně kazí jméno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník Kundatra

Pri dnesni navsteve technika kvuli problemu zminenem v jinem prispevku prisla rec i na digital, respektive na ukonceni analogu. Na muj dotaz, jestli problemy s analogem nejsou spis jeho postupnym umrtvovanim pred blizicim se koncem tvrdil, ze si UPC nemuze dovolit analog nejak rychle utnout, a ze sam samozrejme take digital nema, panc nevidi v soucasne dobe zadne vyhody...coz je i muj nazor. Toz tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
Návštěvník dvojita5

"Zástupce POSKYTOVATELE" číslo 46039 (tel. 728006810) provedla tak dokonalou duševní masáž mého 85ti letého otce (od nového roku vám nepůjde televize bez STB...sleva 20proc. na rok... atd), že to podepsal...Výsledkem je, že přes STB na své analogové televizi vidí ze slibovaných 21 programů toliko 10, tj. přesně tolik co vidí přes normální kabel... Pan skvělý Malina mi pak může vyprávět říkanky na jůpísí info.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

UPC je šmejd, důchodci kteří o tom ví minimum ty se nechají nachytat ( bohužel )

UPC si namastí kapsu.

 

UPC není kvalitní firma myslí jen na peníze zákazníci jim jsou u pr.... ,kvalitu co nabízí je předražená.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Tak dneska byl dealer u nás a že jsme jediní společně se sousedem na patře kdo nemá digitální televizi a že prý budou rušit analogový signál.

 

Jak to teda je? Není to nějaká blamáž ze strany dealera, aby si platově polepšil za nové ovečky?

 

Oblast: Neratovice

Dealer: Jan Krátký, tel.: 724 821 341

  • 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • TC 7200, VTV Pro Box, 2xCA
  • Neratovice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník onak

Analogová nabídka se prozatím nejspíš rušit nebude. Maximálně se časem, ale myslím si, že to bude v delším časovém horizontu, zredukuje počet programů v analogu na základní nabídku, nebo tak nějak podobně. Takže analogový signál určitě bude zachován.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lada.sp
tak je postupne ruseni analogu nutnost

 

Tady vznikl jeden problém na který UPC dojede a je tu už vícekrát zmíněný. Dokud se technicky nevyřeší abych se mohl za stejné peníze (mírné zdražení mě nevadí) dívat na druhou (třetí) TV a na počítači, tak pro mě není digital absolutně zajímavý. Až analog zruší úplně tak já a spousta mých přátel s UPC končí a přecházíme buď na satelit nebo na DVB-T.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...