Přejít na obsah

Předčasná výpověď


Návštěvník Marvanone

Doporučené příspěvky

Návštěvník Marvanone

Vypovědět smlouvu předčasně se u UPC opravdu nevyplatí. Chápu, že je to ,, zákonné" apod. Ale mě tento systém přijde jako zlodějina. Jsem hlupák, že jsem si nepřečetl celou smlouvu. Ale bláhově jsem doufal, že se dozvím vše co potřebuji od samotného UPC. Bohužel o nějaké měsíční slevě jsem neslyšel nic. A to že se doplácí za předčasné ukončení? Pochopitelně, ale 1800 korun za devět měsíců? Opravdu? O žádnou slevu jsem nežádal a o žádné slevě jsem neslyšel. Tudíž děkuji UPC za cennou lekci a už NIKDY VÍCE UPC! Děkuji a hezký den.

9 měsíců jsem odebíral a vše zaplatil. Tři měsíce předem vypovězeno abych byl přesný. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník David R.

@Marvanone Zdravím, je to tak, že doplácíte za využité měsíce. Předpokládám, že jste měl jednu službu. Mrzí mě, že to vnímáte takto negativně, ale smlouvu jste uzavřel se závazkem na 12 měsíců s věrnostním portfoliem služeb. Pokud máte pocit, že Vám nebylo při uzavření smlouvy řečeno vše, mohu na celou věc podat reklamaci. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Dragokazov

To buďte rád, že nemáte smlouvu na IČo, tam je smlouva v rozporu s dobrými mravy.. Tam Vám při výpovědi napálí 700 Kč bez DPH za každý nevyužtý měsíc bez ohledu na reálnou útratu a neexistuje žádná možnost se tomu vyhnout (smlouvu bez automatického prodlužování závazku neuzavřou). Upřímně pochybuji, že u soudu by tu pokutu UPC obhájilo.
Pokud jste měl ale měl volitelně slevu za nějakou dobu, kterou jste u UPC měl být, tak zaplacení poskytnuté slevy je naprosto normální. A výši slevy jste měl zcela jistě na každé faktuře. U domácích uživatelů uzavřít bez závazku (za vyšší částku) smlouva pokud vím vždy šla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na jedné straně nemám ojebávky tohohle typu v lásce, na druhé od počátku smlouvy vím, že to tak u UPC zkrátka je. Takže bych to vyčítal sobě. Nakonec by tě asi vyšlo levněji platit do konce období, kdy by mělo dojít k prodloužení internet a podat výpověď ke konci období. Je potřeba se o svoje smlouvy zajímat.

  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Marvanone

Ano samozřejmě. Byla moje chyba, že jsem se pořádně nepodíval jak to funguje. Nicméně vysvětleno mi to také nebylo. Koukal jsem na svou smlouvu. Je to tam napsané samozřejmě. Kromě mého podpisu je tam vše. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Marvanone - Já nevím, proč se nad tímhle lidé pořád rozčilují. UPC nabízí možnost smlouvy za plnou cenu, bez úvazku. Pak může klient kdykoli smlouvu ukončit. Druhá možnost je smlouva za sníženou cenu s podmínkou odebírání služeb po dobu 12 měsíců. Pokud smlouvu v tomto případě ukončíte dříve, porušil jste ji, ztrácíte tím na slevu nárok a musíte doplatit rozdíl v cenách. Vlastně se dá říct, že jste slevu po těch devět měsíců čerpal neoprávněně.

To.že lidé smlouvy nečtou a pak se cítí podvedeni, je jiná věc.

  • 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tealc.EU

Tak teď co UPC převzal Vodafone se dá brzy očekávat zavedení různých balíčků na všechno a hromada omezení a FUP limitů na data jelikož jsme ten specifický trh a chceme to tak takže stačí počkat a budeme moci odejít hned protože budou změny cen. Také už raději hledám náhradu protože si nemyslím že to budou změny k lepšímu po té co Vodafone představil svůj paskvil na "neomezená data" z podmínkou a znovu zavedl minutové účtování 🤔😔

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník David R.

Osobně a to je opravdu jen můj soukromý pocit nechápu tuhle "paniku" a konspirační teorie, které dnes a denně čtu ohledně spojení UPC a VF. Proč stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko? Proč si raději všichni nepočkáme, co přijde, jaké balíčky budou a jakmile vše zjistím, pak se rozhodnu. 

Budu rád, pokud mi to někdo vysvětlí nebo vrátí "zpět na zem", ale přijde mi tohle opravdu jako předčasné. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...