Přejít na obsah

Aktualnost UPC/Karneval databaze


Návštěvník Bambi

Doporučené příspěvky

- Některý lidi sou na kontaktcntru pár dnů, tak po nich nečekej zázraky... :roll: Do toho se časem dostanou... :wink:

Promiň, ale jako zákazníka mě tohle zajímat nemusí :wink: Platím měsíčně upc za služby zhruba tisícovku (a mnozí ještě o dost více) a za to bych očekávala jiný zákaznický servis - a ten si ještě zpoplatněnou infolinkou vlastně platím znovu...

Kvalitní personální zabezpečení je vizitkou firmy. Myslím, že upc není žádný finanční chudák, aby byla infolinka míň než amatérská.

 

Proti těm slečnám nic nemám, není to jejich vina, že je nikdo dostatečně nevyškolil. Ryba smrdí od hlavy :?

  • Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to má... Ale tak všechno nejde hned... A nikdo s tim nic neudělá :) Je tam určitě pár lidí z dřívějška, ale stejnětak je tam spousta lidí novejch... Když to nejde, tak to prostě nejde, snad se to zlepší co nejdřív...

Nedokážu si představit, jak nějakej vyškolenej týpek zaučuje kontaktcentrum, dává jim celej tejden přednášky a testy a v pátek půlku lidí vyházej pro malej počet správnejch odpovědí :D

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, to jsem zkusil - dokonce už 3×... Poprvé mi místo toho poslali přehled programů v diginabídce + nabídku na telefon, podruhé mi poslali frekvence analogové nabídky, ale nikoliv pro naši lokalitu a na třetí odpověď zatím čekám... Fakt nechápu, proč tahle informace nemůže být na webu jako dříve u Karnevalu. Hlavně že mají na webu přehled programů - tedy myšleno co která TV kdy vysílá = informace, které lze snadno a rychle na internetu získat z mnoha jiných zdrojů. Jo, to jsme si s UPC pomohli :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď mi přišel mail od UPC a konečně v příloze obsahuje požadované informace. Ovšem pobavila mě následující věta z mailu:

Vzhledem ke skutečnosti, že příjem kabelových programů je různý městem i lokalitou, nelze na naše webové stránky umístit všechny dostupné nabídky služeb UPC.

Děkujeme za Vaše pochopení a Váš zájem.

 

Přiznám se, že pochopení pro to nemám...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Je až k nevíře,jak neschopné je UPC,když nedovede v současnosti to,co uměl s klidem angličana už náš bývalý zlatý Karneval.Stačilo si jen vybrat lokalitu a veškeré informace o frekvencích byly na monitoru ,případně na tiskárně.Když už UPC koupilo lepšího konkurenta,tak od něj mělo i odkoukat jeho www stránky.Bohužel pro bývalé Karnevaláky byl přechod na UPC mílovým krokem zpět.Ještě jednou tvrdím - ZLATÝ KARNEVAL.Kam se na něj současné UPC hrabe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník onak

Ahoj, myslím, že to stačilo napsat jen do jednoho tématu.

 

Jinak s tebou souhlasím, že to měl Karneval dobře řešený, ale nic to nemění na tom, že si o kmitočtový plán můžeš napsat a UPC ti ho pošle na mail.

 

Jo a ještě jedna věc Karneval nebyl pro UPC konkurencí, a ani naopak pro Karneval nikdy nebylo konkurencí UPC. V té době mohli oba kabeloví poskytovatelé konkurovat s ostatními providery na trhu, kteří poskytovali obdobné služby ve stejné lokalitě. To samé platí teď pro UPC, nyní si s kabelovkami nekonkuruje, ale konkuruje si s ostatními poskytovateli obdobných služeb.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...