Přejít na obsah

Aktualnost UPC/Karneval databaze


Návštěvník Bambi

Doporučené příspěvky

Návštěvník Bambi

Zdravim,

 

nemel nekdo z vas v posledni dobe (po ukonceni cinosti Karnevalu) problemy s UPC databazi dostupnosti kabelove TV/Inetu (nemyslim tu co maji na webu, ta je v pripade Plzne naprosto tragicka, myslim tu co pouziva zakaznicke centrum)? Na prelomu srpna a zari jsem se prestehoval do noveho bytu (Plzen) kde podle developera (ptal jsem se dvou ruznych lidi) maji byt natazeny draty od Karnevalu (ted UPC), bohuzel na info lince mi stale tvrdi ze muj byt v databazi nemaji :?, pritom je zajimave ze dva vchody vedouci na opacnou stranu do jine ulice v databazi jsou. Nemate nekdo nejaky tip co s tim delat? Neverim ze mi developer lze, protoze nic jako pripojku kabelove TV ve smlouve nemam, spis mi to prijde ze ma UPC po prevzeti karnevalu v databazi pekny bordel, bohuzel nevim jak donutit nekoho z klientskeho centra aby to predal vejs :(.

 

EDIT: Tak jsem se o tom bavil se slecnou z UPC informacniho stanku v Tescu na Borskych Polich a ta mi potvrdila ze o tom vi od dalsich lidi od nas z baraku, ze kabel je k nam skutecne natazenej a ze uz nekolikrat posilala "zadost" o update databaze na centralu, zatim zjevne bez uspechu. Fakticky nevim co si o tom mam myslet ... :evil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník JoHnX

Ahoy :) no sou to lumy, pocky tak 10 let, az budem mit 100 Mbit lajnu, to se pak budou resit problemy.. :D No zkus vyhledat neakyho technika nebo podomniho otravovatele ( v pripade karnevalu svatyho muze ) a rict mu nebo zavolat ze ces net od nich, neboj se, takovi lidi maj provizi za zprostredkovani, ti se muzou podelat aby ti to vyridili :D u nas nedavno chodil typek a rozdaval papiry jeden karneval a jeden UPC s mob. na neho kdybychom neco potreboval v lokalite ostrava. jinak hned jak nam vykopali tady kable na internet, tak sme si s kamosem vychitali celkem mladou a hezkou obchodni zastupkini ;-) a do tydne sme meli net jako prvni v dane lokalite :D A to se nas jeste ptala, jestli nechcem delat tu samou praci co ona :D v ty dobe nabirali lidi a karneval byl v tom nejlepsim rozkvetu :D to byli casy prechod z wifi 128 na kabel 3M :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník onak

Ahoj, tak dneska jsem si všiml, že na webu už mají přidány lokality ze sítě Karnevalu. Je tam všechno internet, telefon, kabelovka a satelit, jenomže u kabelovky pořád není možnost zjistit dostupnost digitalu. I na UPC digital jsou pořád jen Praha, Brno, Ostrava. Ale jinak vše kromě toho digitálu již lze ověřit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale ať hledám jak hledám, nemůžu nikde najít seznam všech programů s uvedením kanálu a frekvencí v konkrétní lokalitě :( - pro analogovou nabídku Komplet.

U Karnevalu tato možnost byla spolu se seznamem všech rádií.

  • Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Groveer
jj toto zde nenajdeš - o konkrétní programovou nabídku si můžeš napsat přes formulář

 

Tak si o to zkus napsat :D Nevím jak u Vás ale o Děčíně jim prý Karneval nepředal žádné podklady takže mám smůlu :D:D To mi bylo řečeno na infolince i přes web :(:( ať žije UPC :joker:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Groveer
I kdyby nepředal podklady, tak snad vědí, na jakých frekvencích vysílají ... takže to vypovídá o úrovni zákaznického servisu.

Tohle spojení prostě nezvládli - totální manažerský průšvih.

 

To máš pravdu ale to by taky museli mít trochu schopnější lidi na kontakt centru :(:( ta dotyčná neví ani co znamená dvojnásobný upload,natož frekvenčí plán oblasti :(:( mě šlo o ten frekvenční plán z toho důvodu že tady pořád mění frekvence a člověk neví furt co kde je :( na moji připomínku ohledně kontakt centra, prý bude plně funkční v průběhu listopadu...na to jsem jí řekl že na stránkách Karnevalu slibovali že vše bude v pořádku v průběhu srpna :(:( holt UPC má zkušení manažery :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

- ta dotyčná neví ani co znamená dvojnásobný upload,natož frekvenčí plán oblasti

- na stránkách Karnevalu slibovali že vše bude v pořádku v průběhu srpna

- Některý lidi sou na kontaktcntru pár dnů, tak po nich nečekej zázraky... :roll: Do toho se časem dostanou... :wink:

- Že někdo na nějakým webu něco psal, to je sice hezký, ale snad je podstatný, co píšou na webu UPC, ne ? :P

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Groveer

Promiň s tím nesouhlasím....znám víc KC ať je to v Bankovnictví nebo tak podobně ale tohle je selhání manažera! Pokud operátoři neznaj základy a neumí s ničím pomoci nemaj tam co dělat!!! Mě ta slečna volala kvůli tomu že jsem jim napsal malinko výhružnej mail protože nebyli od června schopný reagovat na moje dotazy a změny služeb pomocí webu.A nevyřešili jsme NIC, vůbec NIC. Jako bych nikdy s nikým nemluvil :( to jestli mají nedostatek operátorů a je "zvýšená" čekací doba nepomůžou tím že tam dají lidi,který nevědí nic..to výjde nastejno! 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...