Přejít na obsah

Rychlost u uploadu


Návštěvník miki

Doporučené příspěvky

Návštěvník miki

Ahoj, žádám Vás o pomoc. Od chvíle, co máme telefon od Karnevalu, nyní UPC se mi hodně zhoršil upload. Nyní mi ukazuje 129.11 kbit/s (16.14 kB/s) na měřáku. Byl zde i technik, ale ten už je také bezradný. Proto Vás prosím, můžete mi někdo u Vás změřit, kolik máte upload, když máte telefon. Testuji zde ---

 

http://rychlost.cz/

 

Děkuji moc Vám všem, a pokud je tohle špatně založené, tak se omlouvám, ale opravdu už nevim co dělat. Internet máme UPC Classic. Před telefonem nebyl jediný problém. Ještě jednou Vám všem děkuji za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník miki

Bydlim v Pardubicích a hraju hodně online a nyní to hodně pociťuji. Před tím jsem žádný problém neměl. Jinak kde to mám testovat, protože kamarádi na tom rychlost.cz testují a ukazuje jim to hodnoty před závorkou 500 a v závorce 150 atd. Tohle není chyba někdo v PC ovšem kde to bych rád věděl. Dokonce i technik mi řekl, že tohle ještě neřešil. Budu rád pokud mi napíšeš, kde to más zkusit. Děkuji za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník miki

Ještě to doplním. V PC to určitě není, hraju na xboxu360, to je herní konzole, která má online službu a díky tomu můžu vynechat úplně PC. Dřív jsem přes tuto službu hrál a založil a nebyl jediný problém, nyní když založím tak se hra ostatním trhá. Ve hře, kterou hrajeme právě hodně záleží kdo založí a jaký má upload. Tedy si myslim, že tohle je opravdu něco zvláštního. Jak píšu, PC se dá vyloučit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník miki

Ahoj po telefonu jsem to zkoušel, ale oni tvrdí, že u nich to není. Napíšu písemnou reklamaci. Všem děkuji, ale myslíte, že mám nějakou šanci. Ovšem opravdu platim za něco, co nemám. Já nemůžu ani hrát online. Chodí to hodně špatně. Na lince někdo mi zapnul měření na 24 hodin a druhý den jsem tam volal a že prý ta rychlost je na hraně, ale že to není nic tak závažného. Ovšem ani ten měřák přeci nemůže ukazovat tak špatně. Neřeknu třeba o 200, ale o 900 u uploadu, to je moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...