Přejít na obsah

slidercz

Uživatel
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Jiná služba
  • Vodafone mobilní služby
    Jiná služba
  • Vodafone televize
    Jiná služba
  • Vodafone zařízení
    Nemam
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Ostrava

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

slidercz's Achievements

Úroveň 2

Úroveň 2 (2/14)

  • Collaborator
  • Dedicated
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later

Nejnovější odznaky

2

Popularita

  1. slidercz

    Chyby Vodafone TV

    Ta Nokie krabička je jedna z nejlepších co jde sehnat v rámci streamování a podpory obsahu. Má plnou podporu Netflix, plus dalších stream služeb včetně google tv. Hw na tom taky není vůbec špatne a podporuje skoro všechny možné formáty včetně DV a HDR. A jelikož Netflix tu podporu nedá kdekoliv kde je root tak si myslím že to bude zase nějaká vydrbavka v samotné aplikaci. Neplest s krabickama které mají ten tabletovy aosp android. Tady je všechno plně certifikované.
  2. Je pravda že dneska jsem si toho taky všiml ale to mě zrovna netankuje. Od toho mám přítelkyni 😄 Spíš jestli tam toho náhodou nechybí víc.
  3. Zdravím tak mi dneska přišel update na android tv (Philips) aplikace sice déle najíždí ale přestalo to nepříjemné cukání. A obraz je plynulejší a hlavně je svižnější rolování v seznamu kanálů kdy se starší verze nepříjemně škubala nebo nenacitala obsah takže nešlo přehrávat. Tak to vypadá že se sáhlo na optimalizaci. A už je i použitelná. Teď už jenom řazení kanálů a bude to v pohodě.
  4. slidercz

    Nové stanice

    Já Sweet mám zaplacené už asi půl roku. A je pravda že je to takové zmatené ohledně informací o nich. Nicméně mám nastavené předplatné přes google play. Kde se mi z kreditu strhává 60kc. Původní cena byla 75. Když jsem psal na podporu jak dlouho mi ta cena 60kc zůstane nez se navýší tak mi napsali pokud nezrusim předplatné tak mi to poběží dál za tuhle částku. Že je to nějaká promo akce která bezela na zacatku. Nevím jak dlouho ta služba bude fungovat nebo jestli mi začnou cachrovat s cenou tak to zruším a budu hledat dál. Ale zatím za tu částku si nemůžu stěžovat. Jo najde se pár chyb v aplikaci jako nemožnost zapínat titulky nebo zvukové stopy. A taky zpětné shlédnutí není všude aktivované. U některých kanálu je horší bitrate viz poslední přidané MTV. ale drtivá většina kanálu je v pohodě koukatelna. Některým chybí celostránkové epg to tam taky chybí a řazení kanálů. To jsou asi výtky na tu apku. O stabilitě - občas jsem zaznamenal že se zasekával obraz když bylo MS ve fotbale ale od té doby je to úplně v pohodě. Mám to roznesene na 3 tv a na všech problém nemám žádný. A jako hlavní plus beru rychlost přepínání kanálů nebo přetáčení pořadu. To je nesrovnatelné oproti Vodafonu. Další fajn věc je když sleduju pořád zpětně tak při skončení času pokračuje dál v programu takže nemusím nic složite vyhledávat. Vím že na konci roku byl na slevomatu voucher kde ta cena na rok taky vycházela kolem 60kc. Ale jak dlouho a hlavně jestli jim to lidi budou platit za těch 260kc těžko říct. Pac za ty peníze z těch akci to asi dlouho udržitelné není.
  5. Zdravím všechny tak jsem po delší době spustil apku Vodafonu kvůli 24hodinovce lemans na tv Philips a všiml jsem si že když necham kanál cca 1minutu běžet tak cukání které jsem popisoval i dřív ustane. Nevím jestli se něco změnilo nebo upravilo při samotnych streamech ale po té jedné minutě je to i koukatelne. Update na tv žádný nebyl od té doby. Teď už jenom přidat řazení kanálu a bude to už použitelné v pohodě.
  6. @retronNo tak to jsem zvědavý jak to budou chtít řešit u těch kteří mají jenom CA moduly a žádný jiný VTV box nemaj. U rodičů vím že zatím mají 3 ty zařízení ale v menu jim stále svítí nula.
  7. No tak já puvodně tu philips telku bral jenom jako zobrazovadlo kdy jsem ji v nějakych akcích pochytal za nějakych 9000. Tehdy jsem měl ještě android box. Ale on ten android celkem fičí doteď a takový ten základ (KODI HBOMAX, občas Netflix, Youtube) + IPTV to zvládá v pohodě takže box se přestěhoval do jiné místnosti. Už když jsem tu telku kupoval tak jsem počítal že tv časem přestane stačit apkám a bude sloužit jenom pro DVB příjem a box si pořídím dodatečně. Na cesty mám Blaupunkt a stream a je to celkem fajn dongle. Tam jsem apku ještě nezkoušel tak nevím jak to tam pojede. Uvidím aspoň jak se doba posunula a co všechno ty boxy zvládnou pokud se vodafonu nebude chtít nic s apkou dělat. Mám možnost to srovnat s Podou kde mám tv zdarma k netu, skylink od známého a občas sledovani tv. A zatím ta vodafonacká apka je taková nemotorná tak se snad časem trochu uskromní. Nejvíc přívětivá mi je práve ta poda a je asi i nejsvižnější orpoti zbytku. Akorát u ní mám jenom ten základ a na rozšířené kanály jsem chtěl používat spíš ten vodafone ale ten skylink si ještě asi ponechám pač ten vodafone je občas jak trhací kalendář.
  8. Zdravím ano o tom mluvím. Co jsem to zkoušel tak na tv Philips se obraz jakoby zacukava. Na boxu strong ematic to funguje o dost líp. Snad to vyladí časem. Chybky to má a do Apky od Telly a sledování tv tomu ještě něco chybí ale jako základ fajn.
  9. Zdravím chtěl bych se zeptat jsou v aplikaci na tv funkční profily? Zítra si s tím budu u otce hrát tak ať vím co čekat. Jestli je to podobné jako na HBO max nebo to třeba apka zatím neumí?
  10. slidercz

    Rozbitý Horizon GO

    Zdravím na jednom z komentářů při hodnocení aplikace jsem našel tohle. Nemohlo by to s tím souviset? (Ty IP adresy). Je pravda že na datech mi to funguje v pohodě, ale jak jsem připojený na poda síť tak se tam nedostanu a zůstane to v té úvodní obrazovce. Podle podpory a kontroly problém není pac mi funguje Horizon přes prohlížeč. Ale apka ne.
  11. Zdravím tak bohužel ani tahle verze mi nepomohla. Při prvním spuštění se dostanu do výběru země a jak to chci potvrdit a dostat se na zadání hesla tak aplikace zůstane na stránce s výběrem země a neposune se dal. Zkoušeno na všech zařízeních které mám doma a na všech se to chová stejně
  12. Bohužel já jsem to asi zakrikl najelo to asi na 3x pak se to odhlásilo a zůstalo to zasekle na stejném okně jako jiní. Dělá to na všech zařízeních co mám doma. A dokonce i na jiném zařízení které jsem zkoušel u kamaráda. Jedná se o Samsung a52
  13. Já si třeba všiml že u mě je problém od těch posledních updatu na androidu. Mám to na telefonech Samsung, Xiaomi, Android tv Philips, a jednom android boxu. Na všech zařízeních se to chová úplně stejně. Po aktualizaci to zůstane viset na logu Horizon go. Tak jsem aplikaci odinstaloval a znova nainstaloval. To se sice spustí ale když vyberu zemi tak opět na všech zařízeních nejde zmáčknout tlačítko pokračovat. Tak jsem stáhl starší verzi apk a postupně nainstaloval na všechny zařízení a Horizon na všech zařízeních funguje. Tak mám aktualizace zablokované a Horizon funguje
  14. Na android tv jde nainstalovat aplikace horizon go a spoustet pres sideload launcher. Akorat se musi stahnout apk zkopurovat na usb a vlozit do tv. Jedinna nevyhoda je ze se apka musi ovladat mysi nebo aspon airmouse ovladacrm
×
×
  • Vytvořit...