Přejít na obsah

Pavel - Vodafone

Administrátor
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

Vše od uživatele Pavel - Vodafone

  1. Nová verze firmwaru je na modemy uvolňována postupně, k aktualizaci dojde automaticky vždy v nočních hodinách. V následujících dnech ( i v průběhu příštího týdne) by tak každý zákazník měl mít tu novinku dostupnou.
  2. Rozumím tomu, ale ve většině případů jsou informace na výpadkovém webu a v hlasovém průvodci zákaznického centra zautomatizovány. Proto tak může tento detail chybět. Každopádně pokud je zájem, poskytujeme tyto informace touto cestou v rámci komunitního webu, sociálních sítí a podobně.
  3. Jde o kompletní výpadek služeb způsobený přerušeným optickým kabelem. Optický kabel byl přerušen při stavební práci v městském tunelu v Brně. Aktuálně již technici sváří všechny optická vlákna dohromady. Postupně se tak budou služby obnovovat, dle toho jak technici svaří jednotlivá vlákna k sobě. Díky rozsahu výpadku je předpoklad obnovení služeb až ve večerních hodinách.
  4. Omlouváme se za výpadek způsobený výpadkem elektrického proudu na hlavním headendu zásobující celou ČR signálem DTV a datovým provozem pro celou Prahu a okolí. Bohužel záložní zdroj headendu nezafungoval dle očekávání. Za potíže se ještě jednou omlouváme. Technici intenzivně pracují na obnovení provozu.
  5. Popisovaná zaváda se opravdu objevila ve včerejších večerních hodinách a trvala v průběhu noci až do brzkých ranních hodin. Dopad byl na Vodafone sítě v Česku, Německu, Maďarsku a Rumunsku. Za potíže se velice omlouváme. Aktuálně je síť opět stabilní.
  6. Jde o podvodné stránky, které zneužívají původního loga UPC a současného Vodafone. Nejde o žádnou aktivitu řízenou společností Vodafone. Rozhodně doporučuji takové stránky zavřít a určitě na nic nereagovat.
×
×
  • Vytvořit...