Přejít na obsah

lynx-cz

Uživatel
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele lynx-cz

  1. Dobrý den, ne, žádné řešení stále nemám, asi neexistuje, viz. post od Mareka-26.
  2. Mám to nastavený tak, že ovladáč zapíná telku (https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/sparovani-dalkoveho-ovladani/). A pak na samotné telce mám nastavené zapinaní soundbaru přes HDMI-CEC. Takže teoreticky to jde.
  3. Zkoušel jsem to na android boxu, při pokusu něco přehrát jde redirect na stránku s android aplikaci, takže v prohlížeči to funguje asi jen na windows.
  4. Děkuji moc, Zapomněl jsem dodat, že mobilní Horizon tam běžel v pohodě, HBO Go a iVysílaní běží i tedka. Takže je to asi nějaký rozdílný požadavek na DRM od VodafoneTV, že ano?
  5. Dobry den, Zkusil jsem rozjet aplikaci Vodafone TV (aktuální verze) na Mediaboxu Tesla X700 Pro. To je zařízení s Android 8.1 (běžný android, není to AndroidTV), připojené přes WiFi, root tam není. Skoro se podařilo všechno zprovoznit - dá se přihlásit, dá se procházet EPG, dokonce se dá spustit pořad na "připojeném" STB Vodafone. Ale když pořad pustím na samotném mediaboxu, furt se objevuje hláska MV1803 (něco jako Obsah nyní nelze přehrát). Neví někdo náhodou, co je to za hláška a co může byt důvodem? Předem děkuji!
×
×
  • Vytvořit...