Přejít na obsah

Ladik

Uživatel
  • Příspěvky

    188
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    9

Vše od uživatele Ladik

  1. Ladik

    Nové stanice

    Mám Magenta TV a DVTV Extra mě funguje.
  2. Ladik

    Premier Sport 3

    Tak koukám na Premiér Sport 3 a je tam opravdu UFC. Podle mě má Vodafone velký problém. Můj názor.
  3. Magenta funguje celkem dobře jak na televizi, mobilu I počítači. Takže jako celek to hodnotím jako lepší variantu než Vodafone TV, kde se mě to na mobilu seká a na počítači nejde vůbec. Co se týče aplikace na TV, není nic extra, ale špatná není. Obraz je kvalitní, nic se neseká, ani při zpětném zhlédnutí. Co je pomalé, je přepínání programů. Co mě vyhovuje, že při zpětně sledovaném pořadu, můžu sledovat dále jek chci dlouho. Žádné ukončení po čtvrt hodině tam není. Při posuvu pořadu to má náhled a mnoho možností, rychlostí posuvu. Programová nabídka výborná, za mě nejlepší na trhu. Epg někdy nesouhlasí, ale to jsem zažil všude. Třeba Premiér Sport 3 měla být jako čistě tenisová stanice, pro mužský tenis. A dnešní turnaj UFC byl tam. Samozřejmě v epg to nebylo. A asi ani nebyl problém na straně T-Mobile. Budu přecházet i s telefonem, od zítřka jsem u T-Mobile.
  4. Bylo to na Premiér Sport 3. Přešel jsem tento týden jako hlavní TV k T-Mobile. Nejdřív jsem strašně zuřil že T-Mobile zřejmě na Premiér Sport 1 UFC nemá. Pak jsem ale zjistil, že je to přesunutý na Premiér Sport 3. Právě na to zpětně koukám a naopak si libuji, že jsem přešel.
  5. Ladik

    Chyby Vodafone TV

    Špatně jsem pochopil, psal jsem o televizi přes stb. Na PC mě to nejde vůbec. A už to ani nezkouším , nemám na to nervy.
  6. Ladik

    Chyby Vodafone TV

    Já jsem ten poslední co by se vzhledem k špatným zkušenostem Vodafonu zastával, ale já tam, při nahrání pořadu 15 minut navíc mám. Ale evidentně ani těch 15 minut nestačilo. U zpětného zhlédnutí je také 15 minut navíc, pak to vyskočí. Většina konkurence to má vymyšlené lépe, žádné vyskočení není, jede to do ty doby než se sami rozhodnete to ukončit.
  7. Dobrý den mám dotaz. Celá rodina máme, při prodloužení smlouvy víše zmíněné telefony. Na pracovišti co dělám mám často internet e. Beru to tak , že tam má Vodafone špatný signál a uvažuji, že se všemi tel. čísly odejdu ke konkurenci. Ale teď večer se mě doma stalo, že jsem měl internet e a opravdu internet nefungoval. Ale překvapilo mě, že děti měli normálně 5g a vše funkční. Nemůže být problém v telefonu. Ptám se proto, že bych nerad přešel ke konkurenci, abych následně zjistil, že problém je v telefonu. Zdá se mě, že mám s tímto telefonem více problémů při sledování Vodafone TV. Časté zastavování obrazu, ale zvuk jede normálně. U T-Mobile TV v mobilu co mám na měsíc předplacenou mě to nedělá. Teď se přiznám, že jsem zmatený v čem je problém. Nejhorší je, že u Vodafone není na koho se obrátit. Na okrese jedna prodejna s jedním člověkem, sice skvělým, aspoň ve Svitavách. Dříve Litomyšl měla prodejnu, dva lidi. Už není. Kdybych byl u T-Mobile nebo O2 tak se při problému seberu z domu a za sedm minut jsem v prodejně, kde je vždy několik lidí. Rád bych zjistil zda třeba nemám jenom nějaký trošku vadný telefon, co je citlivější na signál. Je něco takového možné? Nejsem technický typ. Děkuji
  8. Ladik

    zensky tenis v TV

    Máme spoustu skvělých tenistek a je radost na to koukat. Je to pro mě velká priorita, proto jsem zrušil Sport Pack od O2 a pořídil si aplikaci Canal +, kde to nově od letošního roku vysílají. Aplikace funguje dobře. Jsou tam i další věci, anglický fotbal, bohatá videoteka. Můžu doporučit. Od února dojde ke zdražení. U operátorů to má jenom Skylink a ten má exkluzivitu, ale pochybuji, že to utáhnou, tak tipuji, že za rok či dva to nabídnou dalším. A to bych tipoval na T-Mobile, oni už aplikaci Canal+ mají, ale variantu bez ženského tenisu.
  9. Ladik

    Chyby Vodafone TV

    Mám na měsíc předplacenou T-Mobile TV. To byla paráda když manželka obsadila televizi a já chtěl koukat na něco jiného a nemusel k mobilu, ale šel jsem na počítač. Vodafone TV mě na webu nefunguje vůbec a i na mobilu je lepší T-Mobile. Budou asi změny.
  10. To už je několik měsíců v České Třebové přes moji noční. Vlastně každou noční. Velice často je tam internet E. A často se po několika vteřinách střídá E s 5G. Když výpadky sečtu je to v řádu hodin, každou noční. A tady v Litomyšli. Ve středu města klidně 300 a půl kilometru, kde bydlím už třeba jenom 5. Připadá mě, že to není náhoda, že přestože je celkově Vodafone nejlevnější, má nejméně zákazníků. Například jsem si předplatit na měsíc jejich TV. Na TV, mobilu i webu funguje skvěle.
  11. Aha, takže je to vlastně v pořádku, to je dobře, že to vím. Usnadnilo mě to rozhodnutí.
  12. V Litomyšli, ve městě by to snad mohlo být lepší. Katastrofa. V noci v České Třebové často E. Když se ptám ostatních co mají O2 a T-Mobile tak vše v pořádku. Co se týče mobilu tak se zřejmě s Vodafone rozloučíme.
  13. Ladik

    Nové stanice

    Tak jsem se byl podívat na nabídku Magenta TV web, messenger, návštěva prodejny a zjistil jsem že ten Canal+ je opravdu plná verze, takže videoteka, anglická fotbalová liga a od ledna ženský tenis a to je moje nejsledovanější záležitost, kvůli které jsem měl i Sport Pack od O2. A dále jsem zjistil, že od tarifu L mají Dramox v rámci tarifu. Jen tato divadelní videoteka stojí 299 Kč. Canal + zdarma jinak stojí tuším 189 Kč. Mám rád divadlo ženský tenis a když už fotbal tak anglická liga. Takže si to namíchám jinak. Teď mám Komplet od Vodafone a jako doplněk Sport Pack od O2. Nově Nově T-Mobile L plus jako doplněk Vodafone Základ plus HBO MAX.
  14. Ladik

    Nové stanice

    Za mě Canal+ a BBC Earth. O2 sporty mám.
  15. Chodím pracovat na no noční do České Třebové a vždy se stane to, že zhruba od 23:00 do 06:30 špatně funguje mobilní internet. Pořád to skáče z 5g na e a je to skoro nepoužitelné. Asi si Vodafone myslí, že přes noc se má spát. Vodafone má zřejmě nejhorší pokrytí, vždyť to pořádně nefunguje ani v městě co má 15 tisíc obyvatel.
  16. Ladik

    Canal +

    https://www.skylink.cz/livetv
  17. Ladik

    Canal +

    Asi tři týdny zpátky jsem se na Messengeru ptal zda nemají v plánu přidat BBC Earth. Odpověď byla zatím ne. Co se týče Canal+Sport u O2. Tam je to podle mě tak, že došlo k spolupráci se Skylinkem. Ve stejné době co se u O2 objevil Canal+Sport, na Skylinku přidali Nova Sport 3 a Nova Sport 4.
  18. Tak jsem se ptal na Messengeru jak to bude s Premiér Sporty po patnáctém srpnu a prý to v balíčku Komplet i nadále zůstává.
  19. Ladik

    WV1863

    Sledování mě webu jsem už dávno vzdal Nechci skončit na psychiatrii. Ale přes StB to je jiný kafe. Nejlepší má trhu. Jak programová nabídka, tak kvalita obrazu.
  20. Tak se mě podařilo zjistit kolík bude stát balíček AllinOne. Je to 620 Kč plus základ. Není ho zatím možné aktivovat. Co se týče Kompletu nejsou informace že by se v nejbližší době mělo něco odebírat. Premiér Sport 1a2 prodloužen do poloviny srpna.
  21. To jsem zvědavý zda zítra budu ještě mít Premiér Sporty v balíčku Komplet. Je tam něco co chci vidět a ani na infolince mě nedokáží odpovědět.
  22. Kde asi soudruzi z Vodafone udělali chybu.
  23. Já taky ne, jen píší o té možnosti, že kdybych přišel o stanice o které stojím. A ta situace nastane v červenci. V tom případě bych oželel erotické. Stejně na to nekoukám. Ale i bez nich mě nová varianta přijde o víc než dvě stovky navíc.
  24. Aha tak standartní cena tarifu Super je nyní 758 Kč. To je zase nějaké tajné zdražení. Teď jsem koukal že od července nebudou Premiér Sporty v balíčku Komplet. Pro mě stěžejní stanice. Budu muset přejít na novou variantu a ta mě přijde místo 531 na 939 Kč . Koukám, že ty tarify nenápadně zdražují ve všem. Mám šest služeb a koukal jsem, že u T=Mobile dám za podobný paušál 698 Kč u mobilu a celková nabídka televize mě vyjde na 675 Kč. Tak uvažuji, že se vším odejdu. Už se to přestává vyplácet.
×
×
  • Vytvořit...