Přejít na obsah

sadran

Uživatel
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

Vše od uživatele sadran

  1. PDF seznam v nabídce TV Start je na stánkách stále z 1.1.2024 a ani v Praze stále vysílání neobsahuje A11 či ABC TV i když je v něm uvedeno. Rovněž by mě zajímalo zda do této nabídky opravdu nebude časem vpuštěna nová Warner TV (volně šířená v DVB-T2) , když všechny regionální TV z druhého konce republiky všude fungují a zda se opět nedá přeci jen domluvit s operátory na šíření PRAHA TV (DVB-T2 kanál 46), která má jistě blíže k regionu? Děkuji
  2. sadran

    Řázení programů na stb

    Také mě to dělá už nějakou dobu, částečně jsem to vyřešil přesunutím na jinou pozici (pořadového čísla) např. na konec někam pod 200ku a pak zase zpět. Na stejné předvolbě jsem tak nechal jen nepoužívané kanály, protože se to i tak nepodařilo uspořádat zcela bez dvojáků. S.
  3. sadran

    Přechod na Vodafone TV

    Vyzkoušeno a funkční po přihlášení přes "VTV90..." účet a vygenerované - přidělené heslo.
  4. sadran

    Ceskoslovensko HD

    Nešlo by prohodit, když už se bude něco měnit i Barrandov Family za AMC HD? Od první do 27 pozice tak budou pozemní programy a AMC HD vedle své SD verze, podobně jako to je u AXN (HD).
  5. Tak včerejší aktualizací firmware na verzi H3.2.04, či pevnému zařazení do nabídek k 1.9. se jaksi "samo" bez dalšího zásahu uživatele, tedy mého... konečně dají sledovat uvedené programy volným procházením přes tlačítka + a - na nových pozicích i s promo TV WAR na č. 80
  6. U mě pro změnu nejdou programy přidané do nabídky KOMFORT (viz obrázek) - Filmbox Family, NAT GEO WILD HD a TRAVEL CHANNEL HD , přesněji jsou novým popsaným filtrováním při přepínáním CH + a - přeskakovány. Při navolení číselné pozice přes dálkový ovladač se na tyto tři programy bez problémů dostanu a fungují. Při náhledu na údaje v EPG (přes jeho tlačítko) se bohužel ukáže jen "PROGRAM NENÍ..." a při stisknutí tlačítka OK k jeho navolení se vypíše pouze "PŘEDPLATIT PROGRAM", dále tyto programy nejde z těchto důvodů proto ani zařadit mezi oblíbené, čím by se dala věc také částečně řešit.
  7. sadran

    Nové stanice

    Tak to volně spustí asi až od soboty, protože nesedí ani nové řazení programů platné od 1.7.2017 https://www.upc.cz/pdf/UPC_skladba_programu.pdf , kde je Filmbox Family psaný na 50 a tu mám dnes zatím volnou a mám ho o jedno výše... tedy na předvolbě 51. Tam bude pak přemístěn ze 115ky Barrandov Family (od hudebních stanic), místo aby ho zařadili za ostatní kanály Barrandova a RELAX odsunuli.
×
×
  • Vytvořit...