Přejít na obsah

hpfunny

Uživatel
  • Příspěvky

    708
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele hpfunny

  1. Dobrý den, v posledním vyúčtování jsem zjistil, že cena za volání do Německa (zóna 0) z pevné linky (tarif exUPC "volám pevná") je najednou místo původních 1.60 Kč za minutu (bez DPH)

    nově 4.67 Kč (region 1) a nikde jsem nezaznamenal žádné upozornění na tuto změnu a v ceníku Vodafone nevidím ceny hovorů do zahraničí z pevné na pevnou linku. Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost?

    • Smutný 1
  2. Nova Lady nahradila v základní nabídce Start stanici Óčko Expres, která byla naopak vyřazena. Z „Óčko rodiny“ jsou tak prostřednictvím vlastních DVB-T multiplexů Vodafone k dispozici kromě „červeného Óčka“ také Óčko Star. Óčko Black naopak v nabídce Star není.

    • Souhlasím 1
  3. V 1. 10. 2021 v 14:05, hpfunny napsal:

    Už dva dny se pokouším o dálkový restart a po odkliknutí se objeví hláška "Omlouváme se, ale došlo k chybě.😵

    Ano. Už vidím co si platím, ale dálkový restart (ani detaily) modemu stále nefungují - stejná hláška o chybě.

  4. V 6. 1. 2021 v 16:44, Lukáš Polák napsal:

    Toho Deutsche Welle bych si všiml, ale pravděpodobně až v pondělí, kdy dělám vždy kompletní monitoring, a to skromně tvrdím - jako jediný oborový novinář. To víte, ono vše pokrýt není jen tak. Vždy sedím u TV tak 8 až 16, než to vše popřepínám. 😄 Aktuálně ještě domlouvám Nej.cz coby trojku na trhu, když už mají konečně také appku v TV. Snad se zadaří.

    Asi tak.🙂

×
×
  • Vytvořit...