Přejít na obsah

Skippi

Uživatel
  • Příspěvky

    35
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    2

Vše od uživatele Skippi

  1. Na stránce https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/televize-aplikace/ jsem našel tohle: Zkontrolujte, že používáte podporované zařízení. Aplikace je určena pouze pro mobilní telefony nebo tablety. Zařízení by také nemělo mít dodatečné softwarové úpravy (například root), jinak nemůžeme správné fungování aplikace zaručit (obvykle se objeví chyba MV1803).
  2. Mám stejný problém. http://faststone.org funguje: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN"> <html><head> <title>302 Found</title> </head><body> <h1>Found</h1> <p>The document has moved <a href="https://faststone.org/">here</a>.</p> </body></html> https://faststone.org nefunguje: curl --verbose https://faststone.org * TLSv1.3 (OUT), TLS handshake, Client hello (1): * Recv failure: Connection reset by peer * OpenSSL SSL_connect: Connection reset by peer in connection to faststone.org:443 curl: (35) Recv failure: Connection reset by peer
  3. @Veronika - VodafoneVypadá to, že problém je pouze při připojení přes proxy (ZScaler) - když jsem vypnul připojení přes proxy, tak přihlášení funguje.
  4. @Veronika - VodafoneZkusil jsem i na jiném PC, pořád stejné - přihlášení přes https://www.vodafone.cz/muj/prihlaseni funguje, ale přes https://tam.je/forum ne.
  5. @Ondra - VodafoneV anonymním okně jsem to zkoušel a také to nefunguje (Chrome, Firefox). Když se přihlašuji na https://www.vodafone.cz/muj/prihlaseni, tak vidím i "reCAPTCHA": Při přihlašování přes https://tam.je/forum tam "reCAPTCHA" není a možná proto přihlášení neprojde:
  6. Mám stejný problém, ale jde to vyřešit oklikou. Napřed se přihlásit na Můj Vodafone a teprve potom kliknout na https://tam.je/forum.
  7. Skippi

    Zpětné zhlédnutí

    Zkusil jsem problém s točícím se kolečkem ve čtvrtek večer poslat na https://tam.je/forum Další den mi přišel odkaz na formulář, kde jsem se musel autorizovat a dneska mi volal člověk z Vodafonu s tím, že budou sepisovat v angličtině zprávu pro externího dodavatele. Bohužel se neřeší problém jako celek, ale pouze jednotlivé případy - občas se prý stává, že se nějaká nahrávka poškodí.
  8. Skippi

    Zpětné zhlédnutí

    Tak jsem to zkusil a mám stejný problém jako @RichardHorcic - v čase 00:57:21 se objeví točící se kolečko a mám smůlu.
  9. Skippi

    Zpětné zhlédnutí

    Chyba WV1862 je prý způsobená VPN nebo proxy - https://www.techforum.cz/topic/62002-vodafone-tv-ve-webovém-prohlížeči/?do=findComment&comment=464570. Mě to hlásilo stejnou chybu při použití ZScaleru.
  10. Skippi

    Modem Compal

    A když připojíš jenom 1 zařízení přes kabel a restartuješ modem, tak to ani potom nefunguje?
  11. Takže na VTV můžu na notebooku zapomenout. Mám taky ZScaler (takže jdu přes adresu v Německu) a vypnout ho nemůžu (jinak se nedostanu nikam).
  12. To PDF má datum 2.6.2023. - "situace na bojišti se mění každým okamžikem".
  13. Mám bohužel stejnou zkušenost - Windows 10 (22H2), nejnovější Chrome i Firefox, hardware se nezměnil, odhlášení a vymazání cookies nepomohlo. Nejde mi přehrát ani online, ani záznam, jenom Videotéka. Pro jistotu jsem to zkusil i s odpojeným externím monitorem (takže jenom na interním displeji notebooku, kde to předtím fungovalo).
  14. Také jsem na to u UPC občas koukal (spíš tak pro zjímavost). Protože to Vodafone už nemá, tak si dělám statistiku na routeru (Turris, čili odrůda OpenWRT) a měsíčně mi to dělá kolem 200 GB.
  15. Nejsem firemní, ale jenom obyčejný zákazník a taky to není jednoduché. Zatím jsem měl rychlost 300 Mb za 459,- Kč (+ 70,- Kč za modem Compal). Podle nabídky jsou na mojí adrese dostupné rychlosti 250 Mb (za 299,- Kč), 500 Mb (za 399,- Kč), 1000 Mb (za 499,- Mb): Tak jsem v sobotu zavolal na Vodafone a požádal o změnu na rychlost 500 Mb, se slečnou na telefonu jsme si potvrdili, že budu platit celkem 469,- Kč (399 za Internet + 70 za modem). V neděli ráno se mi skutečně Internet přepnul na 500 Mb, ale v Můj Vodafone vidím částku 499,-. V neděli odpoledne jsem na Vodafone volal znovu a vysvětlil, co se mi nezdá - pán na lince souhlasil a řekl, že zadá požadavek. Dneska mi v Můj Vodafone stále svítila cena 499,-, tak jsem na Vodafone volal znovu. Tentokrát mi slečna sdělila, že mě musí přepojit na retenční oddělení - po 10 minutách poslouchání muziky se ozvala znovu, že to nikdo nebere. Zkusil jsem čekat dalších 10 minut a pak mě to přestalo bavit a zavěsil jsem. A teď čekám až se ozvou z retenčního - prý na to mají 6 dní.
  16. Tohle se mi nějak nezdá, mě Chrome třeba *.exe stahuje bez problémů a nepamatuji si koncovku, se kterou by měl problém. Šlo by uvést konkrétní příklad? A dělá to i v anonymním okně (kde jsou standardně zakázaná rozšíření a pod.)?
  17. Do včerejška jsem měl stejný problém. Dneska je to ještě o trošku horší - pod položkou "Moje Služby" už žádné další informace nejsou (ani aktuální tarif, ani "Moje zařízení", natož restart modemu): Odhlášení a přihlášení nepomohlo.
  18. Horizon na webu po mně taky chtěl PIN kvůli věkovému omezení. Naštěstí postup vystoupit/nastoupit (zapnout věkové omezení/uložit/vypnout omezení/uložit) pomohl.
  19. SMS nepřišla, ale i tak se mi po restartu modemu zrychlil Internet ze 150/10 na 300/20.
  20. Takhle by to mělo být. Restart routeru ani PC není potřeba, změna se provede okamžitě po potvrzení tlačítkem "OK". Vypadá to na nějaký problém s routingem. Předpokládám, že příkaz "PING 8.8.8.8" bude taky hlásit "vypršel časový limit"? Zkus příkaz "TRACERT -d 8.8.8.8" a pošli výsledek.
  21. Vrátil jsem se po dovolené a už to opět funguje. Díky.
  22. Funguje vám stále dálkový restart modemu? Nedávno mi pronajatý modem vyměnili za nový Compal CH7465VF a teď v "Moje UPC" vůbec položku "Moje zařízení" nevidím: Výměna modemu s tím souviset nemusí, tuhle stránku pochopitelně nezkouším každý den.
  23. U sebe jsem žádný problém s rychlostí nepozoroval. Pro jistotu jsem to zkusil před chvílí - speedtest.net i speedtest na Google mi ukazují správnou rychlost (145 Mb download a 9.8 Mb upload).
  24. @alishkaZkuste si na jednotlivých zařízeních zjistit, jestli se připojují přes WiFi 2.4 GHz nebo 5 GHz. Vetšinou mají sítě pro různou frekvenci různý název, takže to jde zjistit podle názvu. Ve Windows 10 to zjistíte klepnutím na ikonu WiFi (vpravo dole u hodin) a klepnutím na "Vlastnosti" u názvu WiFi - až dole je "Síťové pásmo".
×
×
  • Vytvořit...