Přejít na obsah

retron

Uživatel
  • Příspěvky

    822
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    12

Vše od uživatele retron

  1. no proto to píšu, ale hlavně že si to dobrovolně komplikují ruznými lite, super lite a lite ultra za totožný tarif
  2. zdražení se dnes říká zjednodušení?
  3. "Čas přivítat nový tarif Technologie jdou stále dopředu a většina zákazníků, kteří si před lety pořídili stejný tarif jako vy, už se těší z modernějšího řešení. Je tedy čas udělat v našich systémech místo pro novou generaci tarifů, které vám nabídnou to nejlepší na trhu. Váš aktuální tarif nejpozději k 31. 8. 2024 převedeme na nový, který plně pokryje vaše potřeby a zohlední vaši současnou útratu. Změna proběhne automaticky a vy nemusíte nic řešit. Váš tarif brzy nahradíme modernějším V průběhu dubna až srpna tohoto roku nahradíme váš stávající tarif Tarif na míru s průměrnou měsíční útratou 0 Kč novým řešením: Business Mini s 20 minutami volání za 49 Kč. Váš stávající tarif nebudeme nadále nabízet. Jakmile tarif změníme, pošleme vám potvrzení přes Zprávy z Vodafonu v samoobsluze Můj Vodafone. Více informací včetně přehledu výhod a benefitů nového tarifu najdete na https://vodafone.cz/novytarif." To jsou hrozný alibistický kecy, hlavně že se tu tvrdilo, že se "prozatím" nic nemění, takže jednotka prozatím je u Vodafone přesně jeden měsíc. Další věc, kterou nechápu je, že to nemůžou poslat alespoň SMS při změně tarifu? Tohle je totiž naprostý záměr aby ze zákazníků, kteří vyúčtování anebo nějaké zprávy v nějaké samoobsluze samozřejmě nečtou, vyrazili tu padesátikorunu navíc nic jiného. A propós tarif Business 20 Mini také není zrovna tarif, který je standardně nabízen, což naprosto popírá důvod avizované změny "dělání místa" pro novou generaci tarifů. Asi zbytečné očekávat, že by se Marek-26 nebo Ondra za svá matoucí vyjádření chytli za nos.
  4. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Skylink nabídl jako protihodnotu Canal+, Telly MMA, Vodafone nemá co
  5. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    "Objednejte online nebo nám zanechte kontakt a my se vám do pár minut ozveme." 300 Kč měsíčně
  6. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Telly Sport je za 300, STB používat nemusíš, sleduju to normálně přes AppleTV, O2 Sport Premium nebo Bronzová za 399 (jde tam případně kouzlit se slevou 300 od Airbank), anebo to slovenské Voyo za 150 (NS 1,2,5,6), což nic nemění na tom, že bych preferoval vše u jednoho providera.
  7. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Není to pravda, Telly, O2TV i to Voyo.sk můžeš mít samostatně.
  8. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Ve Voyo.sk trialu to není, je nutné zaplatit 5.99 EUR/měs., což je i tak nejlevnější varianta, oproti minimálně 300 jinde a je tam jak NS5 tak i MotoGP na NS6. Otázka ovšem je jak dlouho, je to pouze dočasné řešení, protože to na SK prý zatím nikomu neprodali.
  9. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    To já moc dobře vím, ikdyž to řazení kanálů považuji v 21. st. za naprostou absurditu a nechápu, že je za to někdo ochoten platit resp. vynucovat si lepší pozici. Ovšem kdyby provider naopak ukázal data o sledovanosti konkrétních kanálů tak tím může taky argumentovat. Tohle akorát nahrává řetězení nových a dalších kanálů.
  10. retron

    Modem Vodafone Station

    6x12x70 je 5040... A mám dojem, že se nabízel dříve, ale to na věci moc nemění. Neznám nikoho komu odešel modem, max trafo, jedno Cisco 3208 odešlo snad po 12 letech. Vadná byla akorát Cisca 3925 s wifi, která pískala. Nejstarší CA modul z roku 2010 funguje bez problémů doteď. A neměl bych problém, kdyby to fungovalo jako za UPC, tzn. možnost odprodeje pouze od providera, ale to si musí každý spočítat sám.
  11. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Základem jsem myslel spíš to, co je volně v terestrice akorát v HD. Jediný, kdo to měl byl snad Skylink s Mých 7, sledování.tv to sice nabízí, ale výběr je pouze z balastu.
  12. retron

    Modem Vodafone Station

    No tak záleží na ceně, v dobách kdy stál Technicolor 2015.65 Kč (Compal myslím 2020), se počáteční investice vrátila po dvou letech a 4 měsících. Jelikož mám odkoupený modem od roku 2014, tak snaha je poměrně pochopitelná. A to ani nemluvím o takovém CA modulu první asi za 1200 později za 1680, ten už se zaplatil asi 10x. Další snaha je pokud možno koupit si něco lepšího než nabízí Vodafone, paradoxně kdy i T-M na jejich síti nabízí lepší router anebo naopak jednoduchý modem.
  13. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    No ideální by byla možnost vybrat základ + balík třeba 10, 15, 20 kanálů dle svého výběru, technicky to dnes není problém a hned by se vidělo, co je odpad do počtu a co lidi skutečně sledují. Vypadl by balast typu Nova Lady, Goldy, Funny, Primy love showe a ruzné cernobile axny a filmboxy a asi deset různých sportů a lig. Možná by to nevyšlo o moc levněji, ale mělo by to větší smysl, než teď, kdy vychází lépe Komplet/Allinone, protože jednotlivé balíčky jsou nastaveny naschvál tak, aby to nevyšlo vůbec nikomu. Paradoxně by tak provideři měli možná lepší vyjednávací pozici než dnes.
  14. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Ale vešlo, muxy jsou 4, takže krom veřejnoprávního je tam místa dost, naopak se tam minimálně ČRa snaží někoho získat. Takže jde jenom o prachy.
  15. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    No obzvlášť pikantní je to v kombinaci s nucenou migrací na nové "atraktivnější" tarify.
  16. retron

    Nové stanice

    v tom případě asi budeme nuceni také migrovat...
  17. retron

    CISCO DOCSIS modem

    Protože to byl poslední kvalitní HW s vyladěným SW, který UPC/Vodafone nabízel?
  18. rozjíždí se obraz se zvukem, ovšem házet to na Apple je vtipný, když k tomu u jiných aplikací nedochází
  19. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Tak hlavně, že za to chtějí nesmysl, a ještě jim vypadává během celého přenosu MotoGP komentář na NS6.
  20. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Pro ty, kdo mají satelit: Liga mistrů UEFA a MotoGP jsou zdarma v bezplatné TV Německá neplacená televize DF1 oznámila tento týden dvě významné sportovní akvizice. Stanice vysílá v HD rozlišení do celé Evropy nekódovaně ze satelitu Astra na pozici 19,2 stupně. https://www.mediaguru.cz/clanky/2024/03/liga-mistru-uefa-a-motogp-jsou-zdarma-v-bezplatne-tv/
  21. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Kde všude lze sledovat závody Moto GP? https://www.mediaguru.cz/clanky/2024/03/kde-vsude-lze-sledovat-zavody-moto-gp/
  22. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    ale asi si neplatíš povinné ručení 2x, z čehož jedno má připojištění se střetem se zvěří navíc... - toliko k Tvým naprosto mimo příměrům tak pořád "jednají", až dojednají bude se vidět. A volba jiného operátora má více aspektů CA modul vs. apka pro AppleTV, optika vs. kabel, zařazení NS5&6 a samozřejmě cena.
  23. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Tak mě to přijde poměrně logické, nebudu přece platit za službu, kterou nevyužívám, resp. platit 2x za z 90% identické služby. A rozhodně si nemyslím, že by sport nebyl marginální věc, co se týče sledovanosti resp. poptávce po TV službách mimo anténu. Zrovna O2TV si na tom založila strategii a dle čísel se jí to i daří, ikdyž většinu samozřejmě tvoří fotbalová liga. Mám kabelovku ještě od Kabel Net právě kvůli motorsportu a když tam není nebo nebude, budu nucen přejít jinam. Zatím mám v záloze Telly a počkám jak se situace vyvine, ale do budoucna 2x za totéž platit nehodlám.
  24. Podmínku minimální útraty sice Nulový tarif měl, ale v reálu to nevyžadoval.
×
×
  • Vytvořit...