Přejít na obsah

retron

Uživatel
  • Příspěvky

    835
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    12

Vše od uživatele retron

  1. retron

    Cisco DOCSIS modem

    No ovšem mě by to vůbec nepřekvapilo, bylo by to v souladu s jejich (ne)komunikací v rámci migrace a zdražování tarifů.
  2. A nemělo by být podstatné a určující co chce zákazník? Jak jsem tu již zmiňoval, byla by to i páka při obdobných vyjednáváních s vysílateli, zvlášť když se dnes všichni ohánějí pouze čísly. Nikde netvrdím, že by to měl být stěžejní balíček, ale jako alternativní klidně. Tohle tématické balíčkování už je dávno přežitek, možná ještě Sport jakžtakž fungující pro fotbalové fandy anebo sázkaře, ale např. pro mě, kterého aktuálně zajímá pouze NS 5 & 6, který pro jistotu nenabízí Vodafone vůbec, je nyní naprosto k ničemu.
  3. retron

    Médium nelze přehrát WV1862

    a že jsem tak smělý, nemělo by to být opačně? že by třeba měla být ta aplikace/služba funkční?? že by se neměl zákazník pídit, kde je problém??? že, místo nicneříkajích kódů by měla vyběhnout konkrétné hláška, kde je problém a ne aby si ji pak dotyčný googlil někde na fóru případně ve FAQu? tenhle Caltrát nebo jak se to zove je od začátku paskvil, který v podstatě dále skoro ani nevyvíjíte (viz. updaty napříč platformamy)
  4. To tvrdím, už leta ať nabídnou balík programů třeba po 15/30 dle vlastního výběru a bude se vidět.
  5. Ale i ono DVB-C má poměrně značné zpoždění oproti DVB-T2, nademnou řvou gól a u mě klid před bouří 😂
  6. No víceméně přiznal, že 4 roky jim trvalo než se vůbec jakžtakž vrátili na úroveň původního Horizonu, což je tedy dost tristní.
  7. No aby to "zatím" nebylo jak s Nulovým tarif, tam to vydrželo 3 týdny.
  8. Myslím, že dokud to nevyzkoušíš tak to nezjistíš, jelikož i z vlastní zkušenosti jak tady na fóru, tak na infolince jsou informace dost protichůdné, zavádějící a někdy dokonce nepravdivé. Ideální varianta bude objednat si settopbox než internet zrušíš a tím ti teoreticky nechají připojený vlastní modem i po zrušení internetu.
  9. Takže za plné ceny? Zkoušel jsi volat retenci?
  10. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Díky za update, ovšem "jednat", když jsou 3 závody F1 odjeté a 4. se pravděpodobně nestihne a 2 závody MotoGP také pryč je poněkud passé. Kdo chtěl tak už se nějak zařídil. A podobně to dopadne s (ne)podporou AppleTV/Mac.
  11. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Jednání na Godota... čekají až jim všichni utečou 😆
  12. Musíš dát vymazat všechna zařízení nebo reset hesla a pak opětovně všechny přihlásit.
  13. no proto to píšu, ale hlavně že si to dobrovolně komplikují ruznými lite, super lite a lite ultra za totožný tarif
  14. zdražení se dnes říká zjednodušení?
  15. "Čas přivítat nový tarif Technologie jdou stále dopředu a většina zákazníků, kteří si před lety pořídili stejný tarif jako vy, už se těší z modernějšího řešení. Je tedy čas udělat v našich systémech místo pro novou generaci tarifů, které vám nabídnou to nejlepší na trhu. Váš aktuální tarif nejpozději k 31. 8. 2024 převedeme na nový, který plně pokryje vaše potřeby a zohlední vaši současnou útratu. Změna proběhne automaticky a vy nemusíte nic řešit. Váš tarif brzy nahradíme modernějším V průběhu dubna až srpna tohoto roku nahradíme váš stávající tarif Tarif na míru s průměrnou měsíční útratou 0 Kč novým řešením: Business Mini s 20 minutami volání za 49 Kč. Váš stávající tarif nebudeme nadále nabízet. Jakmile tarif změníme, pošleme vám potvrzení přes Zprávy z Vodafonu v samoobsluze Můj Vodafone. Více informací včetně přehledu výhod a benefitů nového tarifu najdete na https://vodafone.cz/novytarif." To jsou hrozný alibistický kecy, hlavně že se tu tvrdilo, že se "prozatím" nic nemění, takže jednotka prozatím je u Vodafone přesně jeden měsíc. Další věc, kterou nechápu je, že to nemůžou poslat alespoň SMS při změně tarifu? Tohle je totiž naprostý záměr aby ze zákazníků, kteří vyúčtování anebo nějaké zprávy v nějaké samoobsluze samozřejmě nečtou, vyrazili tu padesátikorunu navíc nic jiného. A propós tarif Business 20 Mini také není zrovna tarif, který je standardně nabízen, což naprosto popírá důvod avizované změny "dělání místa" pro novou generaci tarifů. Asi zbytečné očekávat, že by se Marek-26 nebo Ondra za svá matoucí vyjádření chytli za nos.
  16. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Skylink nabídl jako protihodnotu Canal+, Telly MMA, Vodafone nemá co
  17. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    "Objednejte online nebo nám zanechte kontakt a my se vám do pár minut ozveme." 300 Kč měsíčně
  18. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Telly Sport je za 300, STB používat nemusíš, sleduju to normálně přes AppleTV, O2 Sport Premium nebo Bronzová za 399 (jde tam případně kouzlit se slevou 300 od Airbank), anebo to slovenské Voyo za 150 (NS 1,2,5,6), což nic nemění na tom, že bych preferoval vše u jednoho providera.
  19. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Není to pravda, Telly, O2TV i to Voyo.sk můžeš mít samostatně.
  20. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Ve Voyo.sk trialu to není, je nutné zaplatit 5.99 EUR/měs., což je i tak nejlevnější varianta, oproti minimálně 300 jinde a je tam jak NS5 tak i MotoGP na NS6. Otázka ovšem je jak dlouho, je to pouze dočasné řešení, protože to na SK prý zatím nikomu neprodali.
  21. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    To já moc dobře vím, ikdyž to řazení kanálů považuji v 21. st. za naprostou absurditu a nechápu, že je za to někdo ochoten platit resp. vynucovat si lepší pozici. Ovšem kdyby provider naopak ukázal data o sledovanosti konkrétních kanálů tak tím může taky argumentovat. Tohle akorát nahrává řetězení nových a dalších kanálů.
  22. retron

    Modem Vodafone Station

    6x12x70 je 5040... A mám dojem, že se nabízel dříve, ale to na věci moc nemění. Neznám nikoho komu odešel modem, max trafo, jedno Cisco 3208 odešlo snad po 12 letech. Vadná byla akorát Cisca 3925 s wifi, která pískala. Nejstarší CA modul z roku 2010 funguje bez problémů doteď. A neměl bych problém, kdyby to fungovalo jako za UPC, tzn. možnost odprodeje pouze od providera, ale to si musí každý spočítat sám.
  23. retron

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Základem jsem myslel spíš to, co je volně v terestrice akorát v HD. Jediný, kdo to měl byl snad Skylink s Mých 7, sledování.tv to sice nabízí, ale výběr je pouze z balastu.
  24. retron

    Modem Vodafone Station

    No tak záleží na ceně, v dobách kdy stál Technicolor 2015.65 Kč (Compal myslím 2020), se počáteční investice vrátila po dvou letech a 4 měsících. Jelikož mám odkoupený modem od roku 2014, tak snaha je poměrně pochopitelná. A to ani nemluvím o takovém CA modulu první asi za 1200 později za 1680, ten už se zaplatil asi 10x. Další snaha je pokud možno koupit si něco lepšího než nabízí Vodafone, paradoxně kdy i T-M na jejich síti nabízí lepší router anebo naopak jednoduchý modem.
×
×
  • Vytvořit...