Přejít na obsah

Kakes

Uživatel
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Kakes

  1. Dobrý den, mám novou televizi Sony KE-65XH9096 a používám nový pronajatý CA+ modul. Problém je, že TV modul 2x, či 3x týdně při zapnutí nenačte, takže placené programy není možno sledovat. Pomůže restart televize. Dle vyjádření servisu Sony i zastoupení Sony pro ČR se jedná o nekompatibilitu TV a CA+ modulu. Mám i druhý modul, a ani jejich záměna nic neřeší. Má někdo podobný problém? Existuje u Vodafonu i jiný typ modulu? Ocením každou reakci.

  2. Mám VU+SoloV2 bez vady, který chci prodat. K problému se  mohu vyjádřit: přístroj má dva tunery, je tedy možno nahrát současně dva programy - jeden nekodovaný ( CT1) a jeden kodovaný ( Nova HD ). Protože UPC má v kabelu i nekodované povinné programy soukromých TV v rozlišení SD je možno nahrávat současně přes kartu např. Nova HD a nekodovaný Prima SD

  3. V 9. 5. 2020 v 8:53, Jardabr napsal:

    Také bych potřeboval vyřešit nový settop box. Mám stále Kaon HD PVR a několikrát za večer se restartuje, nebo vypadne zvuk. Tím pádem spadne i nahrávání. Spětné shlédnutí jsem řešil Chromecastem a tabletem, ale asi měsíc už aplikace Horizon Go s Chromecastem nepracuje. Když dám pořad odeslat, aplikace spadne. Samostatně funguje. Zkoušel jsem i starší verze aplikace, ale je to stejné. Chromecastem to nebude, protože s O2tv to funguje bez problémů. Na infolince jsem se dozvěděl, že Cihla (ani je už nedávají a nový ještě není a neví se kdy a zda bude) není pro mně řešení, protože bych si musel nechat udělat extra datovou zásuvku, protože potřebuju router s 4x LAN a to cihla nemá.

    Jarda

    To Jardabr - mohu nabídnout dvoutunerový přístroj ( tunery C) Vu+ Solo SE V2 pro sledování a nahrávání TV bez vady. Výstup HDMI. Na ceně bychom se dohodli.

×
×
  • Vytvořit...