Přejít na obsah

Stan

Uživatel
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Stan

  1. Takže to je to co už mám, ale notifikace chodí se spožděním ne hned jak přijde email. Já myslel, že má gmail něco co ty příchozí emaily přeposílá jako SMS upozornění
  2. Nějak to nechápu? Kam zadám to gmail email? Jak mi budou chodit ty notifikace to jako SMS? To jako když mi přijde na seznam mail tak mi to pak pošle SMS na můj telefon?
  3. Může mi tu někdo napsat jak to můžu nahradit tím gmailem? Díky
  4. Tak zatím to funguje, ale bylo by potřeba seznamu dát vědět ať toto pravidlo automaticky nevypíná, ale najít tam nějaký kontakt na podporu je nadlisyký výkon, alespoň do doby než to VF opravdu vypne, pokud se tedy něco u VF nezměnilo a oni to znovu zprovoznili a nebo to nevypnou. Zajímavé je, tuto službu včera bez problémů zapnuli na jiném čísle od VF, po tom co jsem zadal požadavek v samoobsluze, co máme v rodině.
  5. Tak jak vidím tak to tu není o tom co jsem chtěl v nově zakládaném tématu, kdy admin to schválil, ale spojil do tohoto vlákna. Dohady o tom jestli nějaký přístroj funguje tak či onak je zbytečný, téma bylo otevřeno, protože jsem chtěl info o tom jak tuto službu nahradit něčím jiným a ten kdo něco někde našel nebo využívá se o to zde podělil. Proto taky nechápu proč se píše Adolf to jak údajně funguje nějaký přístroj a jak k němu není to či ono potřeba, aniž by s tím měl nějakou zkušenost.
  6. Tak jsem na to přišel je to tím, že ten VF email blokuje seznam.cz. Když jsem poslal email ze seznamu tak SMS na mobil nepřišla, ale když jsem to poslal z gmailu tak přišla. Takže teď to ještě bude chtít, aby to seznam odblokoval a bude to OK, pokud to tedy VF opravdu nezrušil nebo vrátil zpět a bude to dál fungovat.
  7. Tak nevím jak vám, ale já jsem teď zkoušel odeslat několikrát email na mail u VF a nic na telefon nepřišlo. Seznam pravidlo na VF sám vypíná, ale mě to stejně nefunguje. Co se týká nějakého email klienta jak tu bylo doporučováno tak já právě nechci takový co bude emaily sám automaticky stahovat do mobilu i když je nechá na serveru, protože to je pro mě dvojí práce mazat emaily v telefonu a pak ještě v PC a Gmail v telefonu stejně nemám i když je tam android. Hledám nějakého email klienta co mě jen upozorní, ale email nestáhne, případně jen zobrazí v mobilu a kdy ho já později stáhnu do PC tak už ho nebude zobrazovat ani v mobilu, případně když budu já chtít tak si ten email můžu stáhnou do mobilu sám, dle vlastního uvážení.
  8. Tohle by až jako poslední taky stačilo, ale co je pro mě důležité je to, aby se emaily nestahovali do mobilu, protože primárně je chci nechat na serveru a stáhnout ož do PC kde mám na emaily program a vše nastavené, potřebné emaily se zálohují. A tak jakého třeba email klienta do mobilu, aby prováděl jen oznámení o příchozím emailu, nic nestahoval a uměl to s více email účty? Jinak schválení moderátorem beru taky nechci debatu a hádky, protože to nic nezmění na tom, že to VF zrušil, jsme malí páni i když zákazníci a jak se říká zákazník náš pán, ale všude to neplatí. Jen jsi mohl nechat samostatné vlákno než to hodit sem za ty hádky, aby bylo jasné, že je to o hlednání nějakého řešení, v tomhle vlákne s hádkami nikdo moc neporadí ten příspěvek se zde stratí. Je možné to vrátit zpět jako samostatné vlákno i s tím povolováním obsahu moderátorem? Díky
  9. Dobrý den, VF zrušil službu SMS E-mail a po přečtení diskuse ve které jen napadal jeden druhého, ale nikdo s tím stejně nic nenadělá prostě to VF zrušil. Zjistil jsem to až tím, že celý den nic nepřišlo a večer když jsem spustil PC a zkontroloval emaily a zjistil, že jich tam je spousta, ale oznámení nikde tak jsem hledal proč a nalezl vypnuté upozornění, ale ani jeho zapnutí nic nevyřešilo a tak jsem hledal dál až jsem narazil na to, že to VF zrušil i když v samoobsluze to ještě bylo a dokonce i aktivní. No co už nic s tím nenadělám jsem jen ten poslední zákazník, ale co bych uvítal by bylo to kdyby tu někdo poradil jak to nahradit. Já jsem tuto službu taky využíval na zasílání oznámení na příchozí email. Chci proto požádat o pomoc jak tuto službu nahradit, abych zase dostával oznámení na příchozí emaily. Nechci žádnou aplikaci email klienta do mobilu, maily zásadně řeším na PC. Prostě něco kam je možné poslat email s oznámením a odtud se přepošle jako SMS na mobil, případně nějakou aplikaci do mobilu, která by byla schopná toto oznámení přijímat. Samozřejmě bezplatný. V uzamčené diskusi jsem se dočetl jen to jak to jde bez problémů nahradit, ale nic jednoduchého a použitelného tam nebylo a proto se ptám zde. Hlavně sem nepište, že je to špatně co VF udělal atd. to vědět nepotřebuji, prostě to zrušil a já jen hledám náhradu. Děkuji
×
×
  • Vytvořit...