Přejít na obsah

VLKOR

Uživatel
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele VLKOR

  1. Dobrý den, chtěl bych se tu s Vámi poradit. Chtěl jsem si na mém Samsungu S23 ultra (CZ distribuce) zprovoznit funkci Private share. Bohužel mi však nefunguje s Vodafone SIM. Když do telefonu vložím SIM jiného operátora, je to OK a aplikace číslo vidí. Ještě bych chtěl dodat, že stejný problém mám s touto SIM i v jiném telefonu Samsung – není to tedy chyba konkrétního kusu telefonu. Také jsem zkoušel dát SIM na druhou pozici v šuplíčku, nepomohlo. Dokonce jsem si nechal zaslat novou SIM, též nepomohlo. Zkoušel jsem i volat na Vaši infolinku (na jiném fóru někdo psal, že měl stejný problém, tak zavolal na Vaši linku a tam mu něco přenastavili a začalo mu to fungovat) - mně se to však nepodařilo touto cestou vyřešit. Nevíte prosím, v čem je problém? Předem děkuji za odpověď.
  2. @homberg Nikdo se nezavděčí všem. Na O2 TV mají zase smůlu fanoušci Formule 1, protože tam není v žádném balíčku Sport 1 a Sport 2...
  3. Dobrý den, dnes jsem narazil na mé televizi v android aplikaci Vodafone TV možnost: zobrazení a skrytí prémiových kanálů (viz. fotka v příloze). Nevíte prosím, co přesně toto nastavení dělá? Předem děkuji za rady 🙂
  4. Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli je nějaká možnost zcela skrýt programy pro dospělé, které se nachází ve Vodafone TV komplet. Tyto programy neplánujeme využívat a chceme se vyhnout situaci, kdy by se tam omylem dostalo dítě. Díky za případné rady.
  5. @Marek-26 teď jsem to kontroloval a opravdu je to vždy přesně těch 15 minut. Váš návrh řešení s tím, že by to bylo nabídnuto a případně automaticky přeskočeno na tu 15. minutu mi přijde nejlepší. Myslíte si, že je nějaká možnost toto doporučit přímo vývojovému týmu Vodafone TV?
  6. Dobrý den, rád bych se zde „podělil“ o můj názor na funkci zpětného přehrávání obsahu. Tuto funkci využívám poměrně často a poslední dobou se často setkávám s tím, že když si pouštím zpětně například nějaké sportovní utkání, které se protáhlo, tak je problém s tím, že pořady ze záznamu nenavazují automaticky jeden na druhý. Aktuálně jen po skončení zpětného přehrání pořadu vyskočí hláška, Co sledovat dál... a 3 náhodně doporučená videa. Modelový příklad z této neděle: na stanici Sport 2 se jela jako tradičně v neděli Formule 1. Jelikož pršelo, tak se přenos protáhl a musel jsem 3x jít do programu a spustit ručně další pořad a v každém z nich hledat ručně tu část, kde skončil ten předchozí, jelikož ten další pořad nenavazoval na ten předchozí plynule 😞 Moje představa by byla taková, že by po skončení pořadu ve zpětném přehráváním automaticky a plynule najel další pořad. Myslím si, že by toto ocenilo více lidí.
×
×
  • Vytvořit...