Přejít na obsah

Kytkato

Uživatel
  • Příspěvky

    32
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Kytkato

  1. @McVitas, mám jej od středy s novým tarifem premium. Předtím jsem měl super s compalem. Subjektivně vodafone station hřeje méně než compal, ale compal je celý takový umělohmotný, tak pokud na něj dám ruku, tak je to cítí, že je teplý. Vodane Station není umělohmotný, ale "kovový", tak člověk necítí, že je teplý, když na něj dám ruku. Ke spotřebě nic nemám, protože jsem ji neměřil a po pravdě mě to ani nezajímá. Pokud bys měl nějaký dotaz, tak se ptej.

    • To se mi líbí 1
  2. před 21 hodinami, Pavel m napsal:

    Tak to měla pokračování včera nehrajá půlka nabídky .Už vážně to Vodafone ,přehání dají novou nabídku a takový problémy.Musel jsem volat na techniky a ty udělali nějaký reset a poslali znova kody.Ale mám tel.od T-Mobilu asi zkusím změnu .

    Proč od T-Mobilu, v čem je lepší?

  3. V 6. 6. 2023 v 17:33, Technikus napsal:

    Internetových poskytovatelů je alespoň v Praze mraky, nevím jak ve Vyškově a tak lze docela i vybírat a ceny a rychlosti se docela liší. 

    Nicméně ten TV Komplet je prostě velice zajímavý balík všeho. Navíc, pokud je na něj lepší cena, to pak prostě s Voyo a HBO Max nelze s konkurencí vůbec srovnávat.

    Nakonec zůstávám u Vodafone.  Netušil jsem, jak dovede zakouzlit s cenou, když u nich jsou spojené tři služby.

    • Souhlasím 1
  4. Zdravím,

    Ode dneška se ukazují titulky a nejdou vypnout. Prosím, neví někdo, kde to vypnout. Používám TESLA MediaBox XA400 Android TV. Aplikace jsem zkoušel odinstalovat s znovu nainstalovat, tv je 11 roků stará hloupá Sony. Například u sledování tv to nedělá, tak problém v tv nebude.

    IMG_20230614_202035523_HDR.jpg

  5. Také řeším, zda zůstat u vodafonu se všemi službami nebo mít:

    • net od lokálního poskytovatele, který má vyšší upload, pevná IP adresa, cenově to vychází skoro stejně
    • IPTV zvlášť, ale nedostanu se na podobnou nabídku jako mám od vodafonu (komplet, voyo, hbo v ceně)
    • mobil převést na nabídku od zaměstnavatele...

    Vychází mi víc pro zůstat u vodafonu než to celé rozdělit nebo zkusit nabídku od t-mobilu.

  6. před 3 hodinami, paffko napsal:

    Dá se zjistit reálná spotřeba dat přes operátora? Uvažuje se o podobné funkci, jako mělo UPC, aby bylo vidět ve VF samoobsluze? Je možné tuhle informaci hodit na konci zúčtovacího období do vyúčtování, případně co tomu brání?

    Také by se mi to líbilo, ale co člověk to jiné požadavky a podle toho, co sleduji diskuzi, tak vodafone má problémy udržet funční normální služby, například nefunkční "ověřovač" adres nabídky pevného internetu.

    • Haha 1
×
×
  • Vytvořit...