Přejít na obsah

guerrero

Uživatel
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele guerrero

  1. Mám na Google Chromecast nainstalováno Vodafone TV. jsem celkem spokojen, ale jde nějak nastavit, aby se po spuštění chromecastu automaticky zapnul i Vodafone TV?
  2. guerrero

    VODAFONE Modem

    Ptám se, protože mi tu zbyl modem od jiného (zahraničního) poskytovatele.
  3. Je nutné mít pronajatý/odkoupený modem od VodaFone, nebo bude fungovat i jiný? Myslím tím, jestli není nějak nastavený atp.?
  4. Chci se zeptat, v Chromecastu nejde setřídit programy. Vezme to bůhví odkud. Kde si to mohu setřídit? V prohlížeči? tam mi přijde že to nemá vliv..
  5. No hlavne jsem nenašel aplikaci v obchodu, asi to souvisi s tim ze nejsem v CR. Tak jsem ručně nainstaloval apk, tam šla jen ta zmíněná verze. U Chromecast 4k se to podařilo.
  6. Zdravím, také potvrzuji, na Chromecast 4K se mi podařilo aplikaci Vodafone nainstalovat, oproti tomu Chromecast HD měl problém. Jen to byla verze 1.37.201. Novější verze nainstalovat nešla, ale nevadí, funguje celkem OK. Nicméně nejdou přeskupit programy, nevím z čeho to bere pořadí programů (web?). A druhá věc, vy jste našli aplikaci Vodafone v tom osekaném obchodu v Chromecastu? Mne to nepustilo ani dostat se tam pres web.
  7. Vím že to některým lidem tady funguje, ale an po 2 hodinách se mi to nepodařilo nainstalovat. Mám Chromecast TV, poslední aktualzizace, v nabídce aplikací tam Vodafone TV není. Sice se mi nezdařilo naisntalovat Play Store, ale Vodafone TV apk jsem nainstaloval. Po spuštění se mi objevila hláška: nelze využívat vodafone tv na nezabezpečeném zařízení. měl by někdo nějakou radu? iVysílání mi tam funguje.. tak jsem nainstaloval Google Store, a po vyhledani mi to hodi hlasku " Aplikace Vodafone TV (CZ) od vyvojare neni na google play v tomto zarizeni k dispozici..
×
×
  • Vytvořit...