Přejít na obsah

Risoner.777

Uživatel
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Risoner.777

  1. 'Vodafone nemá co... '

    mohl by vlastně, teoreticky i prakticky, Vodafone vytvořit svůj vlastní sportovní (fotbalový, hokejový... ) kanál? mam pocit, že se o tom cca před 4 roky při změně z UPC->VF (ve spojitosti s O2) tady na fóru v nějakem vlákně psalo, ale nevybauji si už detaily. 

  2. před 1 hodinou, keramik napsal:

    Ale nemusíš si 90% nabídky platit 2x. Když budeš mít Vodafone a k tomu si přikoupíš O2 TV Sport  Premium pack tak máš všechny sportovní kanály ( kromě streamovacích Canal+ sport 2-8 )  I když bych byl taky radši kdyby to Vodafone zařadil kvůli kvylitě obrazu a pohodlnosti přepínání 1 ovladačem.  Navíc já jako fanoušek Nottinghamu Forrest , který často dávají na těch streamovacích kanýlech , tak si ještě občas připlatím měsíční skylink Canal+ balíček a nehroutím se z toho

    jen pokud se můžu zeptat - na ten sportovní balíček  O2 se díváte přes jejich aplikaci na smartTV, na notebooku (HDMI)  apod., nebo mate jejich set-top-box? díky 🙂

  3. ano, dříve lidem stačil jeden kanál, protože (pokud budu mluvit třeba za fotbal) tam měli více méně všechny dostupné základní evropské fotbalové poháry s českou účastí i bez ní (dokonce jeden čas na ČT 4, byť 1 zápas, z německé Bundesligy)

     

    jinak někdo tu nedávno psal, že sport téměř nikoho z abonentů VF nezajima (resp. by nezajimal).  mj je jasné, že sledovanost sportu bude vyšší např. v čase 18-23:00, než ráno v 8:00, oproti třeba dokumentarnim a zpravodajskym kanálům.  

  4. před 15 hodinami, retron napsal:

    no a klidně taky Sport 1,2, arena sport a premiere sport 😅

    tak každému se líbí jiná oblast z nabízenýcz tv balíčků, tzn. někomu se líbí sport - takový člověk by nebyl vůbec rád, kdyby mu zmizely výše zmíněné kanály, včetně NS 1-4, kde běží fotbalová Liga mistrů, La Liga, Fa Cup, Europa League, Ligue 1, Bundesliga, NHL apod. a naopak by uvítal i tu F1, tenis na PS 3 apod

    Jiným z nás se zase líbí dokumenty, filmy- takový by zase nebyl nadšen z odebrání filmových kanálů, přírodovědných apod., a naopak, jak zde již zaznělo, by uvítal BBC Earth apod. 

     

  5. chci se zeptat ohledně volby kanalů - někde jsem slyšel, že čím vysší zvolený kanál je, tím horší dosah, resp. rychlost, má. dá se tomu věřit, nebo to je nesmysl a vsechny kanály - (samozřejmě kdybychom teď pominuli zarušení od okolních sítí) - mají tyto vlastnosti vsechny stejné? 

  6. Tak snad ta jednání probíhají úspěšně. po nějaké době by VF (UPC) měl komplet top zahraniční fotbalovou nabidku, především včetně Champions League a PremierLeague, což by bylo super. 

×
×
  • Vytvořit...