Přejít na obsah

Risoner.777

Uživatel
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Risoner.777

  1. 'Vodafone nemá co... ' mohl by vlastně, teoreticky i prakticky, Vodafone vytvořit svůj vlastní sportovní (fotbalový, hokejový... ) kanál? mam pocit, že se o tom cca před 4 roky při změně z UPC->VF (ve spojitosti s O2) tady na fóru v nějakem vlákně psalo, ale nevybauji si už detaily.
  2. jen pokud se můžu zeptat - na ten sportovní balíček O2 se díváte přes jejich aplikaci na smartTV, na notebooku (HDMI) apod., nebo mate jejich set-top-box? díky 🙂
  3. ano, dříve lidem stačil jeden kanál, protože (pokud budu mluvit třeba za fotbal) tam měli více méně všechny dostupné základní evropské fotbalové poháry s českou účastí i bez ní (dokonce jeden čas na ČT 4, byť 1 zápas, z německé Bundesligy) jinak někdo tu nedávno psal, že sport téměř nikoho z abonentů VF nezajima (resp. by nezajimal). mj je jasné, že sledovanost sportu bude vyšší např. v čase 18-23:00, než ráno v 8:00, oproti třeba dokumentarnim a zpravodajskym kanálům.
  4. tak každému se líbí jiná oblast z nabízenýcz tv balíčků, tzn. někomu se líbí sport - takový člověk by nebyl vůbec rád, kdyby mu zmizely výše zmíněné kanály, včetně NS 1-4, kde běží fotbalová Liga mistrů, La Liga, Fa Cup, Europa League, Ligue 1, Bundesliga, NHL apod. a naopak by uvítal i tu F1, tenis na PS 3 apod Jiným z nás se zase líbí dokumenty, filmy- takový by zase nebyl nadšen z odebrání filmových kanálů, přírodovědných apod., a naopak, jak zde již zaznělo, by uvítal BBC Earth apod.
  5. Risoner.777

    Wifi kanál

    chci se zeptat ohledně volby kanalů - někde jsem slyšel, že čím vysší zvolený kanál je, tím horší dosah, resp. rychlost, má. dá se tomu věřit, nebo to je nesmysl a vsechny kanály - (samozřejmě kdybychom teď pominuli zarušení od okolních sítí) - mají tyto vlastnosti vsechny stejné?
  6. hezký den, na jaké kanály jsou současné modemy přednastavené u automatické volby kanálu - stále na 1-6-11, nebo ty nejnovější používají už i jiné?
  7. Kolem roku 2000 v Praze také působil operátor Dattel Kabel, který byl následně koupen právě UPC. vzpomínáte nekdo na něj, tedy jak kvalitní bylo připojení přes ně?
  8. Risoner.777

    Nové stanice

    Tak snad ta jednání probíhají úspěšně. po nějaké době by VF (UPC) měl komplet top zahraniční fotbalovou nabidku, především včetně Champions League a PremierLeague, což by bylo super.
×
×
  • Vytvořit...